ICT DIENSTEN ZAKELIJK

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Van reparatie naar aanleggen van netwerken

Hieronder treft u al onze ICT diensten. Van computerreparatie thuis tot het aanleggen van netwerken op kantoor. IT-Wizzard heeft altijd de juiste specialist klaarstaan. Liever even bellen? Ons team staat voor u klaar!

Alle diensten

HULP OP AFSTAND

Heeft u een klein probleem? Dit kan IT-Wizzard meestal ook op afstand voor u verhelpen! Het enige wat u nodig heeft is een werkende en stabiele internetverbinding.

WEBHOSTING

Door een focus op de beste producten en beste support is de webhosting van IT-Wizzard ongeëvenaard! IT-Wizzard is iedere dag bereikbaar, geeft persoonlijke….

VIRTUELE SERVERS

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. 

WEBDESIGN

IT-Wizzard maakt professionele websites, webshops en relatie portalen met een herkenbaar karakter. Geen standaard design, maar ontwerpen op maat. Websites bouwt…

HULP OP LOCATIES

Last van computer- of netwerkproblemen? Dan schakelt u voor een oplossing de specialisten van IT-Wizzard in. Voor zowel hulp op locatie als hulp op afstand.

BACK-UP PAKKETTEN

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. 

ZAKELIJK IT-BEHEER

Problemen met uw IT-beheer? Of wilt u juist problemen aan uw ICT voorkomen? Kies dan voor zakelijk IT-beheer van IT-Wizzard. Profiteer van onze brede vakkennis…

WIFI OPLOSSINGEN

Door een focus op de beste producten en beste support is de webhosting van IT-Wizzard ongeëvenaard! IT-Wizzard is iedere dag bereikbaar, geeft persoonlijke….

STORINGSDIENST / SPOED

Uw internet is tegenwoordig een nutsvoorzieningen! Maar wat als uw internet er plots mee ophoudt? Of u bent net verhuist maar en zit nog geen prik…

INTERNET AAN BOORD

Het is frustrerend, toch? U probeert onderweg te werken of wilt genieten van uw tijd op het water of de camping, maar wordt constant herinnerd aan de technische problemen.

it-wizard bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

desktop

Alle IT diensten van IT-Wizzard Harlingen

Wat u ook nodig heeft, als het met computers en ICT te maken heeft kan IT-Wizzard het leveren of voor u regelen. We hebben diverse specialisten in huis om alle problemen en storingen aan uw computers of netwerk snel en efficiënt op te lossen. Ook voor aanschaf van computers en randapparatuur als Wifi punten, servers, printers, kabeltjes en beeldschermen bent u bij ons op de juiste plek. Bij problemen kunt u ons bellen. Is het nodig dat we bij u op locatie langskomen? Dan doen we dat toch? Komt u liever even naar ons toe? Dan bent u van harte welkom in onze winkel.

desktop

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 
085-0290 591

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. ...

Lees meer
Advocatenkantoor Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. IT-Wizzard zorgt er voor dat mijn systeem optimaal blijft werken. Wanneer er een probleem is, is IT-Wizzard snel met een oplossing. Ze zijn altijd goed bereikbaar, reageren snel en adequaat en tegen betaalbare tarieven.
Advocatenkantoor Logemann
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die...

Lees meer
ML. Veenekamp
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die je echt kan ontzorgen. IT-WIZZARD is een zeer klantvriendelijk bedrijf en ook de particulier ondersteunt. Een fijn, snel en adquaat handelend team met heel veel (brede) kennis. Als particulier ben ik heel blij dat mijn ICT diensten bij dit fijne bedrijf in beheer is.
ML. Veenekamp
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...

Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ...

Lees meer
Ginkel’s Cosmetica
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ons bedrijfsnetwerk. Komt afspraken na, werkt vlot en zeer prettig in de omgang. Een bedrijf waar wij op kunnen vertrouwen.
Ginkel’s Cosmetica
IT-Wizard-zakelijk-en-particulier-harlingen

IT-Wizzard is er voor bedrijven en particulieren in regio Friesland

Iedere dienst die we leveren hebben we in eigen beheer. Ieder product dat we verkopen in onze computer webshop, gebruiken we zelf ook. Bij ons geen dropshipping of andere vage internethandel. Vanuit ons eigen magazijn leveren we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Een product eerst zien? Of een demonstratie en gedegen advies? Kom dan gerust naar onze winkel in Harlingen. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Klantvriendelijkheid én klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dat kunnen we wel zeggen, maar beter is het als u zelf onze reviews doorneemt en kijkt wat onze klanten er zelf over vertellen op onze review pagina.