Back-up pakket

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. Sluit verlies van belangrijke bestanden uit met een back-up pakket van IT-Wizzard! 

Veiligheid

Uw data wordt beschermd opgeslagen in onze primaire serverruimte door middel van een zogeheten RAID-opstelling. Ook wordt er iedere nacht een back-up gemaakt naar een van de off-site locaties van IT-Wizzard. Dit betekent dat uw data tevens op een andere locatie wordt opgeslagen. Op deze manier kan IT-Wizzard garanderen dat uw data veilig is.

Betrouwbaarheid

Het verfijnde aan het IT-Wizzard back-up pakket is dat de back-ups automatisch verlopen. Hierdoor heeft u de garantie dat u nooit een back-up vergeet te maken. IT-Wizzard ontzorgt u van het verlies van data door het onopgemerkt en consistent uitvoeren van back-ups.

We komen er aan!

 Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Scroll Up
Verlanglijst 0
Mijn verlanglijstje bekijken Doorgaan met winkelen