REPARATIES AAN ALLE MERKEN

IT-Wizzard repareert alle merken computers, laptops en smartphones. Reparaties zijn doorgaans klaar binnen 4 dagen* En met ons unieke volgsysteem weet u altijd waar uw apparaat is.

 Computer Reparatie door
IT-Wizzard Friesland

l

Aanmelden Apparaat

IT-Wizzard meldt uw apparaat aan in het reparatiesysteem en maakt een notitie van het probleem.

U

Diagnose

IT-Wizzard maakt een duidelijke diagnose voor u. Hiermee wordt het reparatieproces versoepeld.

Contactmoment

IT-Wizzard neemt contact met u op. De diagnose en reparatiekosten worden besproken.

We gaan aan de slag

Bij een akkoord gaat IT-Wizzard direct voor u aan de slag! Er wordt getracht om de reparatie binnen een tot vier dagen te voltooien.

N

Voltooid

Zodra de reparatie voltooid is volgt een laatste controle om de kwaliteit van de reparatie te garanderen. 

Contactmoment

IT-Wizzard neemt opnieuw contact met u op. Het reparatieproces wordt besproken en afgerond.

Transparante diagnose

Uw apparaat kan door IT-Wizzard afgekeurd worden voor een reparatie. Dit kan gebeuren wanneer de reparatie onmogelijk of simpelweg niet de moeite waard is. In dit geval worden enkel de diagnosekosten in rekening gebracht. De diagnosekosten komen te vervallen wanneer u een akkoord geeft voor een reparatieopdracht.

PC, smartphone of laptop stuk? IT-Wizzard repareert het voor u!

IT-Wizzard regelt het volledige reparatie proces van uw smartphone, computer of laptop. Zodra u de reparatie bij ons aanmeld hoeft u zelf niets meer te doen. Bent u slecht ter been? Dan halen we het apparaat gewoon bij u op. Is uw apparaat weer gemaakt? Dan brengen we het retour én we sluiten alles weer netjes voor u aan. Onze bezorgservice is kosteloos in Harlingen! Buiten Harlingen is het slechts €10,- voorrijkosten en € 0.29 de kilometer.

it reparaties

Wij repareren alle merken computers

U leest het goed: IT-Wizzard repareert apparatuur van alle merken. Of het nu gaat om HP, Dell, of Apple: IT-Wizzard fixt het voor u.

Reparatie van diverse apparaten

IT-Wizzard repareert naast computers en laptops ook smartphones en tablets en levert zo een volledige reparatieservice voor alle apparatuur!

Zelf uw reparatie volgen?

Het gebeurt vaak, u levert uw computer of ander apparaat in voor reparatie en vervolgens hoort u helemaal niets meer. Na verloop van tijd gaat u maar eens bellen. Dan krijgt u een medewerker die van niets weet en het ‘even’ moet vragen. U wordt wel teruggebeld, zeggen ze. Maar dat gebeurt nooit. U belt zelf maar weer eens. En dan blijken ze uw apparaat kwijt te zijn…

Dit soort drama’s wilt u niet, maar ook wij niet!

Daarom heeft IT-Wizzard een eigen volgsysteem ontwikkeld waarmee u altijd realtime-inzicht heeft in de status van uw reparatie. U weet waar uw apparaat is en wat er nog aan moet gebeuren. Bij iedere stap in het reparatieproces krijgt u een melding. En bent u niet zo handig met e-mail en internet? Dan kunt u ons gewoon bellen om te horen hoe de reparatie er voor staat. Persoonlijke service vinden we bij IT-Wizzard heel erg belangrijk. Deze persoonlijke service geldt voor u als particulier maar natuurlijk ook voor bedrijven en zakelijke IT-oplossingen.

it wizzard reparaties
it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Wat kost computer of smartphone reparatie?

Wij geven u altijd eerst een prijsopgave. Alleen met uw toestemming gaan we aan de slag. Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren is dat ook geen enkel probleem. Dan betaalt u alleen diagnose kosten van €37,- Als de reparatiekosten relatief laag blijven dan is het de moeite waard om uw apparaat te laten repareren, voor datzelfde geld koopt u vaak geen nieuw apparaat. Indien de reparatiekosten (te) hoog worden dan geven wij u eerlijk en transparant advies voor bijvoorbeeld een nieuw of refurbished apparaat.

Hoelang duurt een computer reparatie?

Welk apparaat het ook is, u wilt het zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om uw reparatie zo snel mogelijk af te ronden. Wij proberen uw apparaat binnen 4 dagen gereed te maken. Via ons unieke track&trace systeem kunt u eenvoudig checken wat de status van uw reparatie is en of we bijna klaar zijn. Laat u een smartphone repareren? Dan kunt u (bij voldoende beschikbaarheid) een leentoestel van ons meekrijgen. Heeft u de smartphone die u door ons laat repareren bij een ander bedrijf gekocht? Dan zijn er kosten verbonden aan het leentoestel van € 20,- per dag. Komt het toestel bij ons vandaan? Dan is het leentoestel gewoon gratis.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

Computer laten repareren?

Computer laten repareren? Dan zit u hier goed! Er niets vervelender dan een computer die niet of niet goed werkt. Zeker in dit digitale tijdperk waarin u niets meer kunt regelen zonder computers en internet. U herkent het vast wel: Gisteren was er helemaal niets aan de hand toen u de computer gebruikte. Vandaag drukt u de computer of laptop aan en er ontvouwt zich een klein drama. Blauw scherm, vastloper tijdens het opstarten, foutmeldingen die steeds terugkomen – of nog erger – er gebeurt helemaal niets.

Heeft u problemen met uw computer of laptop? Bel dan direct met IT-Wizzard en we lossen het voor u op. 

Bij IT-Wizzard kunt u terecht voor reparatie van de volgende apparaten:

  • Desktop reparatie
  • PC reparatie
  • Laptop reparatie
  • Smartphone reparatie
  • Gameconsole reparatie
  • Tablet reparatie
  • Macbook reparatie
  • Server reparatie

Zoekt u een bedrijf voor computer reparatie in Friesland?

Dan is It-Wizzard Harlingen er voor u. Of het nu gaat om computer onderhoud, computer reparatie of storingen aan uw computer. We hebben altijd een specialist paraat staan die u direct helpt. Soms kan dit zelfs met hulp op afstand. U kunt in dat geval gewoon thuis blijven terwijl wij vanuit Harlingen uw computerprobleem voor u oplossen. Liever computerhulp aan huis? Ook dat is geen enkel probleem. Neem direct contact met ons op om uw apparaat te repareren of uw storing op te lossen.

Naast computer reparatie kunt u bij ons ook terecht voor computer onderhoud. Uw computer of ander apparaat direct laten repareren? Bel dan met onze IT specialist en het wordt voor u geregeld.