UNIEKE COMPUTER REPARATIESERVICE

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Reparaties aan alle merken

Bij IT-Wizzard begrijpen we hoe belangrijk uw apparaten voor u zijn en daarom bieden wij uitgebreide reparatiediensten voor alle merken computers, laptops en smartphones. Of u nu problemen heeft met hardware of software, onze deskundige technici staan altijd voor u klaar om snel en efficiënt oplossingen te bieden.

Onze reparaties worden doorgaans binnen 4 dagen afgerond, zodat u uw apparaat snel weer kunt gebruiken. En met ons unieke volgsysteem kunt u altijd de voortgang van uw reparatie volgen en weet u precies waar uw apparaat zich bevindt.

Computer reparatie door IT-Wizzard Friesland

01
IT-Wizzard meldt uw apparaat aan in het reparatiesysteem en maakt een notitie van het probleem.

AANMELDEN APPARAAT

02
IT-Wizzard maakt een duidelijke diagnose voor u. Hiermee wordt het reparatieproces versoepeld.

DIAGNOSE

03
IT-Wizzard neemt contact met u op. De diagnose en reparatiekosten worden besproken.

MIDDEN CONTACTMOMENT

04
Bij een akkoord gaat IT-Wizzard direct voor u aan de slag! Er wordt getracht om de reparatie binnen een tot vier dagen te voltooien.

WE GAAN AAN DE SLAG

05
Zodra de reparatie voltooid is volgt een laatste controle om de kwaliteit van de reparatie te garanderen.

VOLTIOOD

06
IT-Wizzard neemt opnieuw contact met u op. Het reparatieproces wordt besproken en afgerond.

BESPREKING REPARATIEPROCES

it-wizzard-diagnose

Transparante diagnose

Uw apparaat kan door IT-Wizzard afgekeurd worden voor een reparatie. Dit kan gebeuren wanneer de reparatie onmogelijk of simpelweg niet de moeite waard is. In dit geval worden enkel de diagnosekosten in rekening gebracht. De diagnosekosten komen te vervallen wanneer u een akkoord geeft voor een reparatieopdracht.

PC, smartphone of laptop stuk? IT-Wizzard repareert het voor u!

IT-Wizzard regelt het volledige reparatie proces van uw smartphone, computer of laptop. Zodra u de reparatie bij ons aanmeld hoeft u zelf niets meer te doen. Bent u slecht ter been? Dan halen we het apparaat gewoon bij u op. Is uw apparaat weer gemaakt? Dan brengen we het retour én we sluiten alles weer netjes voor u aan. Onze bezorgservice is kosteloos in Harlingen! Buiten Harlingen is het slechts €10,- voorrijkosten en € 0.29 de kilometer.

Wij repareren alle merken computers

U leest het goed: IT-Wizzard repareert apparatuur van alle merken. Of het nu gaat om HP, Dell, of Apple: IT-Wizzard fixt het voor u.

Reparatie van diverse apparaten

IT-Wizzard repareert naast computers en laptops ook smartphones en tablets en levert zo een volledige reparatieservice voor alle apparatuur!

IT-wizard-unieke-reparatieservice (1)

Zelf uw reparatie volgen?

Het gebeurt vaak, u levert uw computer of ander apparaat in voor reparatie en vervolgens hoort u helemaal niets meer. Na verloop van tijd gaat u maar eens bellen. Dan krijgt u een medewerker die van niets weet en het ‘even’ moet vragen. U wordt wel teruggebeld, zeggen ze. Maar dat gebeurt nooit. U belt zelf maar weer eens. En dan blijken ze uw apparaat kwijt te zijn…

Dit soort drama’s wilt u niet, maar ook wij niet!

Daarom heeft IT-Wizzard een eigen volgsysteem ontwikkeld waarmee u altijd realtime-inzicht heeft in de status van uw reparatie. U weet waar uw apparaat is en wat er nog aan moet gebeuren. Bij iedere stap in het reparatieproces krijgt u een melding. En bent u niet zo handig met e-mail en internet? Dan kunt u ons gewoon bellen om te horen hoe de reparatie er voor staat. Persoonlijke service vinden we bij IT-Wizzard heel erg belangrijk. Deze persoonlijke service geldt voor u als particulier maar natuurlijk ook voor bedrijven en zakelijke IT-oplossingen.

it-wizard bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

1372050 1

Wat kost computer of smartphone reparatie?

Wij geven u altijd eerst een prijsopgave. Alleen met uw toestemming gaan we aan de slag. Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren is dat ook geen enkel probleem. Dan betaalt u alleen diagnose kosten van €37,- Als de reparatiekosten relatief laag blijven dan is het de moeite waard om uw apparaat te laten repareren, voor datzelfde geld koopt u vaak geen nieuw apparaat. Indien de reparatiekosten (te) hoog worden dan geven wij u eerlijk en transparant advies voor bijvoorbeeld een nieuw of refurbished apparaat.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Hoelang duurt een computer reparatie?

Welk apparaat het ook is, u wilt het zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Daarom doen wij altijd ons uiterste best om uw reparatie zo snel mogelijk af te ronden. Wij proberen uw apparaat binnen 4 dagen gereed te maken. Via ons unieke track&trace systeem kunt u eenvoudig checken wat de status van uw reparatie is en of we bijna klaar zijn. Laat u een smartphone repareren? Dan kunt u (bij voldoende beschikbaarheid) een leentoestel van ons meekrijgen. Heeft u de smartphone die u door ons laat repareren bij een ander bedrijf gekocht? Dan zijn er kosten verbonden aan het leentoestel van € 20,- per dag. Komt het toestel bij ons vandaan? Dan is het leentoestel gewoon gratis.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via:
085-0290 591

Computer laten repareren?

Computer laten repareren? Dan zit u hier goed! Er niets vervelender dan een computer die niet of niet goed werkt. Zeker in dit digitale tijdperk waarin u niets meer kunt regelen zonder computers en internet. U herkent het vast wel: Gisteren was er helemaal niets aan de hand toen u de computer gebruikte. Vandaag drukt u de computer of laptop aan en er ontvouwt zich een klein drama. Blauw scherm, vastloper tijdens het opstarten, foutmeldingen die steeds terugkomen – of nog erger – er gebeurt helemaal niets.

Heeft u problemen met uw computer of laptop? Bel dan direct met IT-Wizzard en we lossen het voor u op. 

Bij IT-Wizzard kunt u terecht voor reparatie van de volgende apparaten:

  • Desktop reparatie
  • PC reparatie
  • Laptop reparatie
  • Smartphone reparatie
  • Gameconsole reparatie
  • Tablet reparatie
  • Macbook reparatie
  • Server reparatie

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel ...
Lees meer
Gijs van hesteren
De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel toewijding en vriendelijkheid geholpen bij het weer gangbaar maken van mijn printer. Contacten waren steeds erg plezierig en de kosten vielen me gezien hun inzet heel erg mee.
Gijs van hesteren
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging ...
Lees meer
Marcel Alkema
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging het fout wat keurig hersteld is. Laptop is ruim 3-4 weken weggeweest en gedurende deze tijd kon de status update beter. Al met al wel tevreden.
Marcel Alkema
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant...
Lees meer
Frans de Gorter
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant en klaar of liet ze bouwen. Nu weer toe aan een nieuwe PC. Gevraag aan IT Wizzard of zij hem wilden bouwen met de componenten die ik wilde aanleveren. Kon dan zélf uitzoeken welke onderdelen ik wilde hebben. Was geen probleem. Geen kinnesinne dus. Onderdelen aangeleverd en Remco Hanenburg heeft mijn PC gebouwd. Word keurig op de hoogte gehouden van het verloop. Zou zélf nog 2 extra harde schijven inbouwen. Dit viel echter vies tegen. Vrij gecompliceerde computer. Gebeld. Geen probleem. Zij wilden de harde schijven wel inbouwen. HDD door IT Wizzard laten aanschaffen en inbouwen. Keurig gedaan allemaal en tot mijn verbazing zonder extra koste, Tóp. PC draait nu tot volle tevredenheid tegen relatief lage kosten.
Frans de Gorter
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik ...
Lees meer
Henk Schoot
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik begin iedere morgen met het lezen van de digitale LC krant onder het genot van een ontbijtje en een kop koffie. Maar m.n. het ontbijt is funnest voor een toetsenbord.Na verloop van tijd komen er steeds meer kruimels ONDER het toetsenbord met als gevolg niet meer goedwerkende toetsen. met dit probleem naar IT wizzard. Toetsenbord vervangen en een goed ontbijtadvies. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje. Hij werkt weer als vanouds. Bedankt voor de goede service. Henk Schoot
Henk Schoot
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht ...
Lees meer
Jeanette Zuidema
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht mijn computer langere tijd te moeten missen, maar zelfs in het weekend werd er naar het probleem gezocht. Top!
Jeanette Zuidema
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart ...
Lees meer
K.P. Boomsma
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart was gegaan. Nette mails ontvangen ter bevestiging van ontvangst apparaat en meldingsmail reparatie voltooid. IT-Wizzard maakt hun naam waar!
K.P. Boomsma
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Na de reparatie nog steeds niet ok. Denk wat overkomt ...
Lees meer
J. Bader
Na de reparatie nog steeds niet ok. Denk wat overkomt me nu, maar het blijkt dat het afscheid nemen van deze reparateur te snel was genomen, het bleek dat de service nadien zeer goed is. Het apparaat werkt weer perfect !
J. Bader
De door mij opgegeven problemen hebben jullie perfect opgelost. Alles ...
Lees meer
W. Heres
De door mij opgegeven problemen hebben jullie perfect opgelost. Alles werkt zoals je dat graag wilt! Bedankt!
W. Heres
ik ben zeer tevreden over de ondersteuning en onderhoud van ...
Lees meer
Gerrit Jan Van der Walle
ik ben zeer tevreden over de ondersteuning en onderhoud van mijn laptop.
Gerrit Jan Van der Walle
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg ...
Lees meer
Klaas
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.
Klaas
Ik ben erg goed en snel geholpen. Om een apparaat ...
Lees meer
Sari De Jong
Ik ben erg goed en snel geholpen. Om een apparaat te laten repareren kan ik Wizzard zeker aanbevelen.
Sari De Jong
Goede service en vriendelijke medewerkers. Reparaties worden vakkundig en goed ...
Lees meer
Roelof van der Schoot
Goede service en vriendelijke medewerkers. Reparaties worden vakkundig en goed en snel uitgevoerd.
Roelof van der Schoot
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal ...
Lees meer
Mathieu Wijnhoven
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal weer prima en voor een eerlijke PRIJS.
Mathieu Wijnhoven
Goede ervaringen met IT Wizzard, je wordt prima op de ...
Lees meer
S. Mier
Goede ervaringen met IT Wizzard, je wordt prima op de hoogte gehouden en hoeft niet lang te wachten tot het klaar is. Aanrader!
S. Mier
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon ...
Lees meer
Peter Baard
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon die een meubelmaker-opleiding aan het volgen is. Specifieke eisen werden gesteld vanuit school en de laptop voldoet hier 100% aan. Een schakelaar was niet helemaal goed bevestigd door het bedrijf wat de laptop had gebouwd maar ook dit is prima en snel door het team van It Wizzard opgelost. Als service mocht mijn zoon een jaar op kosten van It Wizzard een virus scan gebruiken. Deze voldoet ook prima en is gebruiksvriendelijk. Op afstand hebben we deze service nu verlengt. It Wizzard wat ons betreft zonder twijfel een aanrader.
Peter Baard
Hele goede service, gelijk serieus genomen en ontzettend meegaand. Hun ...
Lees meer
Fleur
Hele goede service, gelijk serieus genomen en ontzettend meegaand. Hun uiterste best gedaan om het probleem van mijn laptop op te lossen en mij goed op de hoogte gehouden van hun werk. In het speciaal Remco, top service!
Fleur
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd ...
Lees meer
Emmy Koning
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd neem ik contact op met Alwin en zijn team. Ben al jaren klant en tot volle tevredenheid! Vakkundig en vlot wordt alles voor me geregeld. Alle medewerkers zijn heel servicegericht en super vriendelijk. Ga zo door IT-Wizzard: TOP!!
Emmy Koning
Geweldig vriendelijk geholpen, keurig bericht op de mail van ontvangst ...
Lees meer
Truus De Boer
Geweldig vriendelijk geholpen, keurig bericht op de mail van ontvangst en dat het apparaat weer klaar was. Echt geweldige service 👍
Truus De Boer
Op advies van een bekende naar IT-wizzard gegaan. Een prima ...
Lees meer
JW
Op advies van een bekende naar IT-wizzard gegaan. Een prima advies. Werd vriendelijk, vlot en naar mijn idee deskundig geholpen voor het probleem dat ik had. En even tussendoor nog wat aanpassingen gedaan aan mijn laptop waar ik niet om had gevraagd maar zeker een verbetering voor de werking van mijn laptop was. TOP gedaan en dat tegen een zeer redelijke prijs.
JW
Altijd vriendelijk goeie services kwaliteit en Advies Bedankt wizzard voor ...
Lees meer
C. Hefti
Altijd vriendelijk goeie services kwaliteit en Advies Bedankt wizzard voor de snelle reparatie van onze Pc. Grote klasse Nogmaals bedankt Groetjes Jan en Cynthia
C. Hefti
Mijn gamePC had last van erg vervelende FPS drops maar ...
Lees meer
Geert
Mijn gamePC had last van erg vervelende FPS drops maar dankzij IT wizzard binnen een mum van tijd en tegen een goede prijs opgelost! PC draait weer als een tierelier!
Geert
De 'jongens' hebben ons echt goed geholpen met mijn nieuwe ...
Lees meer
W. J. Kuijpers
De 'jongens' hebben ons echt goed geholpen met mijn nieuwe laptop en de printers, maar ik heb nog steeds een paar zaken die niet helemaal goed zijn op de laptop. Ben dik tevreden over de service, maar wil graag dat alles optimaal werkt. Met een vriendelijke groet, W.J.Kuijpers
W. J. Kuijpers
Dit was de eerste keer dat we gebruikt maakten van ...
Lees meer
R. van der Schot
Dit was de eerste keer dat we gebruikt maakten van it-wizzard. Vond het een prima ervaring met uitstekende service. Werd goed op de hoogte gehouden en had snel iPad terug.
R. van der Schot
Op Vlieland zijn er geen mogelijkheden voor ICT hulp. Daarom ...
Lees meer
Berend J Hazenberga
Op Vlieland zijn er geen mogelijkheden voor ICT hulp. Daarom dat de vestiging van IT-Wizzard in Harlingen een uitkomst is. Vriendelijke mensen en accuraat. Begrip voor de situatie dat we met de middagboot terug wilden naar het eiland. Voor het werk is de PC onmisbaar. In de loop van de ochtend een telefoontje dat de PC weer klaar was! Bedankt team IT-Wizzard Harlingen. TOP!
Berend J Hazenberga
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een ...
Lees meer
Chris van Miltenburg
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een goed gevoel over de Tovenaar, nu een andere laptop gekocht, alles over gezet, super snelle service, hellemaal top.
Chris van Miltenburg
Computer haperde bij games. Garantie was al 2 maanden verlopen, werd ...
Lees meer
B.Z.
Computer haperde bij games. Garantie was al 2 maanden verlopen, werd desondanks gratis verholpen. Bleek achteraf alsnog wat extra werkgeheugen nodig te hebben. Dit alsnog tegen kleine prijs kunnen verhelpen. Goede en vriendelijke service.
B.Z.
vriendelijke personeel. snelle reparatie. redelijke prijs
Irene
vriendelijke personeel. snelle reparatie. redelijke prijs
Irene
Ontzettend goede service! Ze hielden mij goed op de hoogte ...
Lees meer
Bente Pleijsier
Ontzettend goede service! Ze hielden mij goed op de hoogte van mijn laptop. Ze zijn erg behulpzaam.
Bente Pleijsier
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op ...
Lees meer
De Rooij
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op de hoogte , geen gezoek op niets af , hetgeen tijd en dus geld scheelt ! Uitermate sympathiek en behulpzaam! Heel snel en adequaat handelen , waardoor je weer snel gebruik kunt maken van de apparatuur. Kortom : * Zeer vakkundig * Correct en snel * Oplossing probleem snel getackeld * Prijs / product verhouding goed
De Rooij
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is...
Lees meer
Will de Boer
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is getracht mijn nieuwe iPad werkend te krijgen. Toen ik zelf dingen niet voor elkaar kreeg mocht ik terug komen en ben ik nogmaals een uurtje geholpen. Zeer tevreden en ik raad uw bedrijf iedereen aan.
Will de Boer
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik ...
Lees meer
Anna Lightendahl
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik al tijden mee zat te klungelen. De reparatiekosten waren niet hoog. Heb er ook mijn computer weg die het nog steeds fantastisch doet. Heerlijk dichtbij.
Anna Lightendahl
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg ...
Lees meer
Klaas Jellema
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.
Klaas Jellema
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal ...
Lees meer
Mathieu Wijnhoven
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal weer prima en voor een eerlijke PRIJS.
Mathieu Wijnhoven

Zoekt u een bedrijf voor computer reparatie in Friesland?

Dan is It-Wizzard Harlingen er voor u. Of het nu gaat om computer onderhoud, computer reparatie of storingen aan uw computer. We hebben altijd een specialist paraat staan die u direct helpt. Soms kan dit zelfs met hulp op afstand. U kunt in dat geval gewoon thuis blijven terwijl wij vanuit Harlingen uw computerprobleem voor u oplossen. Liever computerhulp aan huis? Ook dat is geen enkel probleem. Neem direct contact met ons op om uw apparaat te repareren of uw storing op te lossen.

Naast computer reparatie kunt u bij ons ook terecht voor computer onderhoud. Uw computer of ander apparaat direct laten repareren? Bel dan met onze IT specialist en het wordt voor u geregeld.