Speedtest van IT-Wizzard

Bent u benieuwd hoe snel uw netwerk is? Gebruik dan de speedtest van IT-Wizzard. U krijgt op deze manier een accurate diagnose van uw netwerk.

Accurate diagnose van uw netwerk

Om de snelheid van uw internetaansluiting te kunnen testen dient u een speedtest uit te voeren. U kunt deze test starten door op de knop ”Start speedtest” te drukken. U komt vervolgens op een nieuwe pagina terecht waar u de test kunt beginnen. Mochten uw resultaten tegenvallen, dan is er waarschijnlijk een probleem met uw netwerk. In dit geval kunt u het beste contact opnemen met IT-Wizzard. IT-Wizzard kan u helpen met het optimaliseren en uitbreiden van uw netwerk door bijvoorbeeld een access point op een strategische plek te plaatsen.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!