SPEEDTEST VAN IT-WIZZARD

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Speedtest van IT-Wizzard

Bent u benieuwd hoe snel uw netwerk is? Gebruik dan de speedtest van IT-Wizzard. U krijgt op deze manier een accurate diagnose van uw netwerk.

Accurate diagnose van uw netwerk

Handig, zo’n speed test, maar wat betekent het nu eigenlijk wanneer u een verbinding hebt van 50 Mb/s? Wat betekenen die getallen en wat kunt u ermee? Een goede internetsnelheid is voor iedereen anders. Een goede internetsnelheid hangt af van het aantal apparaten dat in huis aan de WiFi gekoppeld zijn en wat er met die apparaten gedaan wordt. Een alleenstaande die alleen op internet surft en internetbankiert kan prima uit de voeten met 30 Mb/s. Een groot gezin of een fanatieke gamer heeft minstens 100 Mb/s nodig. 

10 tot 30 Mb/s

Bij gebruik van internet op 1 tot 3 apparaten en lichte activiteiten als e-mail en Facebook.

50 Mb/s

Bij gebruik van 3 tot 5 apparaten op wifi. U streamt af en toe series en downloadt af en toe bestanden.

Meer dan 100 Mb/s

Bij gebruik van internet op 5 of meer apparaten. U downloadt vaak, streamt veel of u (uw kinderen) zijn veel aan het online gamen. 

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via:
085-0290 591

it-wizard bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!