Webhosting Nederland voor alle
platformen bij IT-Wizzard

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Ook webhosting bieden we aan

Razendsnelle SSD webhosting op eigen servers. Met 99,99% uptime komen storingen vrijwel nooit voor. Heeft u problemen met uw website? Dan krijgt u geen irritant ticketsysteem, maar gewoon een specialist aan de lijn die direct actie onderneemt. Heeft u een storing? Dan kunt u ons telefonisch bereiken van 8 uur ‘s ochtends tot 10 uur ‘s avonds! Bekijk hieronder alle voordelen van SSD webhosting bij IT-Wizzard…

Gratis SSL certificaat

Telefonisch support

Installatieservice

Slim Spamfilter

Razendsnelle hosting

Onbeperkt dataverkeer

24/7 monitoring

 

Dagelijkse Back-up

 

Onderhoud bij uw webhosting

it wizzard domeinnaam webhosting

Ons domeinnamen portal

Beheer, verhuis en koop uw domeinnamen in ons overzichtelijk domeinnamen portal. In combinatie met onze Webhosting pakketten kunt u gelijk professioneel van start gaan.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

onze webhosting pakketten

We bieden nu ook webhosting pakketten aan waarmee u niet alleen uw gegevens veilig kunt stellen, maar ook uw website kunt hosten. Met onze webhosting pakketten heeft u de mogelijkheid om uw website te bouwen en te beheren op ons platform, terwijl u tegelijkertijd gebruik maakt van onze geavanceerde back-up functies om uw gegevens veilig te stellen.

WEBHOSTING SMALL

7,50p/m

5000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99 % uptime

10 Uitgaande mails per uur

1 Domeinnaam

5 E-mailboxen

5 E-mail autoresponders

5 E-mail forwarders

5 Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

WEBHOSTING MEDIUM

12,50p/m

10000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99 % uptime

15 Uitgaande mails per uur

15 Domeinnamen

15 E-mailboxen

15 E-mail autoresponders

15 E-mail forwarders

15 Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

WEBHOSTING LARGE

27,50p/m

25000 MB Schijfruimte

Ongelimiteerd dataverkeer

99.99 % uptime

25 Uitgaande mails per uur

∞ Domeinnamen

∞ E-mailboxen

∞ E-mail autoresponders

∞ E-mail forwarders

∞ Databases

Automatische back-up (ieder kwartaal)

Gratis support & advies

Jaarlijks gefactureerd

Direct bestellen of overleg met een van onze ICT-specialisten? Laat uw gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen enkele uren telefonisch contact met u op om uw wensen of migratie te bespreken.

Direct bestellen of overleg met een van onze ICT-specialisten? Laat uw gegevens achter en we nemen op werkdagen binnen enkele uren telefonisch contact met u op om uw wensen of migratie te bespreken.

IT-Wizzard

0+

Aantal websites gehost

0

Aantal storingen afgelopen jaar

0TB

Dataverkeer verbruikt per jaar

0+

Spambericht gestopt

Gratis SSL certificaat bij uw webhosting

SSL herkent u aan het slotje voor de URL in uw browser en duidt op een betere beveiliging van de gegevens die van en naar de betreffende website worden verzonden. SSL staat voor Secure Socket Layer en is zelfs verplicht voor de wet AVG wanneer er via uw website persoonsgegevens worden verwerkt in bijvoorbeeld een contactformulier. Daarnaast helpt SSL tegen phishing, zorgt het voor meer vertrouwen in uw website en helpt het uw online vindbaarheid verbeteren (SEO).

Gratis support én advies van echte specialisten

Onze inhouse ontwikkelaar en IT-specialisten weten alles van internet, hosting, software én hardware. Welk probleem u ook ervaart met uw hosting of problemen op uw website, er staat altijd een specialist klaar die uw probleem oplost. Onze storingslijn is zelfs bereikbaar van 08:00 tot 22:00 om bij urgente problemen direct in actie te komen.

Uw webhostingpakket upgraden is eenvoudig geregeld met slechts 1 telefoontje of e-mail naar onze support. Profiteer ook van de snelste webhosting voor uw website, eigen server, nieuwste technieken, onbeperkt dataverkeer, SSD opslag, back-ups en deskundige, klantvriendelijke specialisten die problemen snel voor u oplossen. En dat zonder eindeloos tickets te moeten indienen in de hoop dat ze snel behandeld worden.

it-wizzard-one-klick1

One click install

Met de handige installatieservice is het aanmaken van een WordPress website of database zo voor u geregeld. Doet u het liever zelf? Ervaar dan het gemak van One Click Install. Met slechts 1 druk op de knop installeert u eenvoudig de toepassing die u nodig heeft zonder verstand van programmeren. Om dit mogelijk te maken gebruiken we de zeer gebruiksvriendelijke software Plesk. Dit is een eenvoudig te bedienen configuratiepaneel waarmee u uw hostingomgeving beheert en configureert.

One click install

Alle webhostingpakketten zijn geoptimaliseerd voor CMS-systemen zoals: WordPress, Joomla, Magento, Drupal, TYPO3 en PrestaShop. Uw website werkt perfect  wanneer u kiest voor de webhostingpakketten van IT-Wizzard!

Back-ups

Voor slechts €25,- per domeinnaam verzorgt IT-Wizzard de back-up van uw complete webhostingomgeving! Zo heeft u gegarandeerde back-ups voor de scherpste prijs. 

SPAM preventie bij e-mails, standaard bij onze webhosting

Van de vele honderden biljoenen e-mails die er dagelijks wereldwijd worden verstuurd is naar schatting 45% spam. Om te zorgen dat de mails die u verzendt naar uw klanten niet in hun spambox belanden is standaard uw account gelimiteerd op een vooraf vastgesteld aantal uitgaande mails. Wilt u meer dagelijkse mails versturen? Dan passen we dit eenvoudig voor u aan. We werken met een extreem geavanceerd spamfilter. Dit zelflerende systeem werkt met behulp van artificial intelligence (AI). Dit systeem houdt uw inbox vrij van ongewenste post. Ook onbeperkt e-mailadressen aanmaken is geen probleem. Zo maakt u voor iedere (nieuwe) medewerker snel een mailadres aan met uw eigen domeinnaam.

Waarom goedkope webhosting zo goedkoop is

Wat kost webhosting nou eigenlijk? Bij een goedkope webhosting partij betaalt u slechts enkele euro’s per maand of zelfs per jaar. Dat is alleen rendabel wanneer er zoveel mogelijk websites op dezelfde server komen te staan. Dit wordt shared hosting genoemd. Vergelijkt u het maar met een legbatterij. Hoe meer kippen er in 1 hokje zitten, hoe hoger de opbrengst is, want er passen veel meer kippen in dezelfde schuur. Ten koste van de gezondheid van de kip uiteraard. Bij webhosting gaat dit ten koste van uw website. Andere websites kapen de beschikbare ruimte voor uw neus weg en drukken uw site aan de kant. Met als gevolg dat uw bezoekers lange laadtijden of zelfs helemaal geen website (server errors) krijgen te zien.

Bij webhosting van IT-Wizzard krijgt u een eigen afgeschermd deel van onze servers tegen de laagst mogelijke tarieven. Zo profiteert u van uw eigen RAM en CPU vermogen. Wat er ook bij de andere websites gebeurt, uw website bezoekers hebben er geen last van. Ook is er bij ons geen datalimiet en krijgt u onbeperkt dataverkeer bij elk webhosting pakket. We gaan u toch niet straffen met hogere kosten wanneer u juist veel (meer) bezoekers op uw site krijgt?

Snelle SSD webhosting

Een website op uw eigen domeinnaam doet u met webhosting. Webhosting op Europees grondgebied is goed geregeld. Uw data is niet zomaar toegankelijk voor derden vanwege onze strenge privacywetgeving. U profiteert van de beste webhosting die we u kunnen bieden door gebruik te maken van moderne SSD opslag en automatische dagelijkse back-ups, een SSL certificaat, onbeperkt databases en onbeperkt dataverkeer. Onze webhosting voor uw website is beschikbaar voor ieder populair CMS waaronder:

  • WordPress hosting
  • Drupal hosting
  • Joomla hosting
  • Prestashop hosting
  • Magento hosting
back-up-it-wizzard

Dagelijkse back-ups van uw website

Stelt u zich eens voor: u heeft dagen aan uw nieuwe website gebouwd. Een prachtig design is geboren. Op elke pagina heeft u schitterende afbeeldingen toegevoegd. Een prachtig design is geboren en op elke pagina heeft u schitterende afbeeldingen toegevoegd. De teksten die u had geschreven waren beter dan u ooit had durven dromen. En toen ging het mis…

Door een fout in een plugin loopt de hele website in de soep. Alles weg! U kunt weer van voor af aan beginnen, als u daar nog de motivatie voor heeft tenminste. Bij veel andere webhosters krijgt u maandelijks of zelfs per kwartaal een back-up. Maar wat heeft u daaraan als u net grote wijzigingen heeft gedaan in de afgelopen dagen? Daarom krijgt u bij de webhosting van IT-Wizzard de optie om dagelijks een back-up van uw website te laten maken. Zo krijgt u nooit met deze ellende te maken. En onze back-ups? Die worden driedubbel uitgevoerd zodat er niets verloren gaat.

24/7 monitoring van uw webhosting

U bent waarschijnlijk niet de hele dag op uw eigen website aan het kijken. Wanneer deze door een technische storing offline is wilt u uiteraard wel dat er direct gehandeld wordt om dit op te lossen. Met behulp van 24/7 monitoring zijn onze technici direct op de hoogte bij server storingen en zullen ze meteen ingrijpen om problemen te verhelpen. In vrijwel alle gevallen is de storing al opgelost voordat u er erg in heeft of de telefoon kunt pakken om ons te bellen.

Onderhoud bij uw webhosting pakket

U wilt een website zonder gedoe. En dat is precies wat webhosting bij IT-Wizzard is. Technische problemen tijdens het updaten van een WordPress plugin, vastlopers van uw website, elementen die niet meer werken of pagina’s die niet meer laden of e-mails die niet aankomen? Met het webhostingpakket van IT-Wizzard bent u verzekerd van een probleemloze hosting van uw e-mail en website. En dat voor slechts een klein bedrag per maand. 

Overstappen naar een webhosting pakket van IT-wizzard?

Stapt u over naar onze webhosting? Dan bent u verzekerd van de allerbeste service. We starten met een technische analyse om te kijken of er problemen (te verwachten) zijn bij de website migratie naar onze webhosting. Wanneer u een verouderde website heeft kan dit namelijk tot problemen leiden. Daar wilt u natuurlijk geen risico’s meenemen, zeker niet wanneer u uw brood verdient met uw website. Wij verzorgen de verhuizing van uw website naar onze hosting met de grootste zorg en zijn daarbij zeer grondig.

Zijn er problemen bij het overstappen naar onze webhosting? Geen zorgen. Onze inhouse specialisten vinden altijd een oplossing voor u. Voor slechts 75 euro stapt u over op onze webhosting service. Daarbij wordt ook  de werking van uw website en e-mail uitgebreid gecontroleerd én foutloos aan u opgeleverd. Ook wanneer u Office 365 wilt koppelen of andere technische oplossingen nodig heeft, staat onze technische dienst voor u klaar. Hulp nodig bij uw keuze of vragen over webhosting voor uw website? Bel dan direct voor advies van onze specialisten met nummer 0850290591.

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel ...
Lees meer
Gijs van hesteren
De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel toewijding en vriendelijkheid geholpen bij het weer gangbaar maken van mijn printer. Contacten waren steeds erg plezierig en de kosten vielen me gezien hun inzet heel erg mee.
Gijs van hesteren
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging ...
Lees meer
Marcel Alkema
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging het fout wat keurig hersteld is. Laptop is ruim 3-4 weken weggeweest en gedurende deze tijd kon de status update beter. Al met al wel tevreden.
Marcel Alkema
Snelle en goede service Je wordt goed op de hoogte ...
Lees meer
Auke de jong
Snelle en goede service Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de kosten. En mijn pc loopt weer als een zonnetje. dus weer dik tevreden:-)
Auke de jong
Voor een nieuwe of oude computer zou ik voor kwaliteit...
Lees meer
Ronnie van der plaats
Voor een nieuwe of oude computer zou ik voor kwaliteit gaan. Dus is it-wizzard het adres die ik iedereen aanraadt. Goede en eerlijke service. Zowel voor mij als dat ze leveren bij mijn ouders. Mijn virusscanner moest weer verlengt worden en daar had ik zelf niet bij stilgestaan. Ik werd keurig gebeld met de vraag voor een nieuwe licentie en kon dit zelf mooi verlengen. Mijn laptop die ik nieuw bij ze heb gekocht is ook echt een goed product. Precies zoals ik het wou hebben heb ik via de mannen van It-wizzard naar wens voor elkaar gekregen. Ben echt nog steeds zeer tevreden. Ook dat alle gegevens van mijn oude laptop destijds keurig op mijn  nieuwe laptop zijn gezet. Zo is alles behouden gebleven. Zo fijn. Bedankt mannen ga zo door. Mvg Ronnie van der Plaats
Ronnie van der plaats
Zeer tevreden over de mensen van IT Wizzard! Wij komen ...
Lees meer
Femke
Zeer tevreden over de mensen van IT Wizzard! Wij komen hier al jaren en met een nieuwe laptop of met problemen met onze computers ze staan altijd klaar met vlotte en betaalbare service! Ze denken mee en geven goed advies, wij zijn ontzettend tevreden!
Femke

Al jaren klant van Wizzard, het is...

Lees meer
Nel Kalsbeek

Al jaren klant van Wizzard, het is fijn  dat je als ouderen een beroep kunt doen op Wizzard, niets is te veel. Ik ben zeer tevreden.

Nel Kalsbeek
Een prettige en persoonlijke uitleg over mijn tablet. Echter het ...
Lees meer
Cornelis Doorn
Een prettige en persoonlijke uitleg over mijn tablet. Echter het probleem was blijkbaar structureel en niet op te lossen en dat mocht wellicht eerder genoemd worden. Het idee van service is als positief ervaren.
Cornelis Doorn
Top service en erg vriendelijk
R. Dijkstra
Top service en erg vriendelijk
R. Dijkstra
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant...
Lees meer
Frans de Gorter
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant en klaar of liet ze bouwen. Nu weer toe aan een nieuwe PC. Gevraag aan IT Wizzard of zij hem wilden bouwen met de componenten die ik wilde aanleveren. Kon dan zélf uitzoeken welke onderdelen ik wilde hebben. Was geen probleem. Geen kinnesinne dus. Onderdelen aangeleverd en Remco Hanenburg heeft mijn PC gebouwd. Word keurig op de hoogte gehouden van het verloop. Zou zélf nog 2 extra harde schijven inbouwen. Dit viel echter vies tegen. Vrij gecompliceerde computer. Gebeld. Geen probleem. Zij wilden de harde schijven wel inbouwen. HDD door IT Wizzard laten aanschaffen en inbouwen. Keurig gedaan allemaal en tot mijn verbazing zonder extra koste, Tóp. PC draait nu tot volle tevredenheid tegen relatief lage kosten.
Frans de Gorter
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik ...
Lees meer
Henk Schoot
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik begin iedere morgen met het lezen van de digitale LC krant onder het genot van een ontbijtje en een kop koffie. Maar m.n. het ontbijt is funnest voor een toetsenbord.Na verloop van tijd komen er steeds meer kruimels ONDER het toetsenbord met als gevolg niet meer goedwerkende toetsen. met dit probleem naar IT wizzard. Toetsenbord vervangen en een goed ontbijtadvies. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje. Hij werkt weer als vanouds. Bedankt voor de goede service. Henk Schoot
Henk Schoot
Geweldig geholpen en goede service
Piet bouma
Geweldig geholpen en goede service
Piet bouma
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...
Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Vriendelijk en goed advies gekregen, gaan we mee door.
R.J. Feith
Vriendelijk en goed advies gekregen, gaan we mee door.
R.J. Feith
Ik ben heel prettig geholpen. Heel correct en wat fijn ...
Lees meer
J. Tigchelaar
Ik ben heel prettig geholpen. Heel correct en wat fijn was dat ik op de hoogte gehouden werd van de voortgang. Een goede communicatie waar menig bedrijf nog wat van kan leren.
J. Tigchelaar
Adequaat en direct op vraag via mail gereageerd, daarna vriendelijk ...
Lees meer
Henk Smeding
Adequaat en direct op vraag via mail gereageerd, daarna vriendelijk te woord gestaan, goed naar wensen geluisterd, snel de gegevens van oude naar nieuwe laptop overgezet. Tot zover helemaal tevreden, zo moet het maar blijven!
Henk Smeding
Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Hebben altijd op korter ...
Lees meer
C. De Jong
Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Hebben altijd op korter termijn tijd. Duidelijke - vooraf besproken - prijsopgave. Snel en ontzettend klantvriendelijk.
C. De Jong
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht ...
Lees meer
Jeanette Zuidema
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht mijn computer langere tijd te moeten missen, maar zelfs in het weekend werd er naar het probleem gezocht. Top!
Jeanette Zuidema
Super vriendelijk, verstand van zaken en nog snel ook!
Alex Zuidema
Super vriendelijk, verstand van zaken en nog snel ook!
Alex Zuidema
Goede service en super goed geholpen
Marjan van Slooten
Goede service en super goed geholpen
Marjan van Slooten
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart ...
Lees meer
K.P. Boomsma
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart was gegaan. Nette mails ontvangen ter bevestiging van ontvangst apparaat en meldingsmail reparatie voltooid. IT-Wizzard maakt hun naam waar!
K.P. Boomsma
Ter zake kundig en op betrekkelijk korte afstand.
D. B. Liberg
Ter zake kundig en op betrekkelijk korte afstand.
D. B. Liberg
Adequate en snelle service. Vragen altijd beantwoord, onduidelijkheden uitgelegd. Volle ...
Lees meer
Agnieszka Leijenaar
Adequate en snelle service. Vragen altijd beantwoord, onduidelijkheden uitgelegd. Volle tevredenheid.
Agnieszka Leijenaar
Snel, vriendelijk en eerlijk geholpen. Heb vertrouwen in hen.
J. Woudstra
Snel, vriendelijk en eerlijk geholpen. Heb vertrouwen in hen.
J. Woudstra
Vriendelijke en behulpzame medewerkers en een snelle service tegen een ...
Lees meer
L.A. Posthumus
Vriendelijke en behulpzame medewerkers en een snelle service tegen een betaalbare prijs met daarnaast ook nog eens dichtbij huis.
L.A. Posthumus
jullie info is goed en duidelijk
Grietje Van der Schaar
jullie info is goed en duidelijk
Grietje Van der Schaar
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Het verlengen is heerlijk eenvoudig. It-wizzard is een heel fijn ...
Lees meer
Irene Bonsma
Het verlengen is heerlijk eenvoudig. It-wizzard is een heel fijn bedrijf zonder hoge drempel. Zowel per mail als persoonlijk wordt je netjes geholpen.
Irene Bonsma
Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Goede service
Jan Verbree
Ik ben snel en vriendelijk geholpen. Goede service
Jan Verbree
Super snelle service!! Eerlijk betrouwbaar en een goed stukje vakmanschap.
Albert Nieuwenburg
Super snelle service!! Eerlijk betrouwbaar en een goed stukje vakmanschap.
Albert Nieuwenburg
Snelle en goede service, zoals altijd.
Martin
Snelle en goede service, zoals altijd.
Martin
Wat een zeer snelle, vriendelijke en professionele service! Ik had ...
Lees meer
Cor Hanenburg
Wat een zeer snelle, vriendelijke en professionele service! Ik had op korte termijn een laptop, mailadressen en een eenvoudige website nodig. Daar heeft IT-Wizzard me binnen een halve week mee geholpen! Nogmaals dank daarvoor en ga vooral door met deze klantbenadering!
Cor Hanenburg
Na de reparatie nog steeds niet ok. Denk wat overkomt ...
Lees meer
J. Bader
Na de reparatie nog steeds niet ok. Denk wat overkomt me nu, maar het blijkt dat het afscheid nemen van deze reparateur te snel was genomen, het bleek dat de service nadien zeer goed is. Het apparaat werkt weer perfect !
J. Bader
Goede ervaring, medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie...
Lees meer
Regina Souverein
Goede ervaring , medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie van ons wifi netwerk gedaan. En de volgende dag een nieuw systeem geïnstalleerd. Super snel, vriendelijk, behulpzaam en de prijs viel reuze mee. Bedankt voor jullie hulp alles werkt nu perfect!
Regina Souverein
Service
JM Pebesma
Service
JM Pebesma
De hulpvaardigheid bij jullie is een groot goed, wat ik ...
Lees meer
M.W. Souverein-Stevens
De hulpvaardigheid bij jullie is een groot goed, wat ik erg waardeer. We mogen (moeten) steeds meer zaken online regelen en van ons wordt verwacht dat we "alles" weten over mobiele telefoons. Helaas, daar ontbreekt het (voor mij) nogal eens aan kennis. Gelukkig kan ik regelmatig op jullie hulp rekenen!!!!!!!!!
M.W. Souverein-Stevens
Vaak jullie reclamebladjes bekeken. Nu helaas zien we ze niet ...
Lees meer
Jannie Zijlstra-Hoogland
Vaak jullie reclamebladjes bekeken. Nu helaas zien we ze niet meer(door corona?)Maar we konden gelukkig toch de weg na jullie zaak vinden via google.
Jannie Zijlstra-Hoogland
Heel goed geholpen en deskundig. Ik zal ook in mijn ...
Lees meer
T. Kalksma
Heel goed geholpen en deskundig. Ik zal ook in mijn vriendenkring en familie zeker aanraden Heel goed geholpen en deskundig.
T. Kalksma
Alwin is zeer kundig makkelijk in omgang en maakt netjes ...
Lees meer
Govert Hofman
Alwin is zeer kundig makkelijk in omgang en maakt netjes en goed werk. Een echte aanrader.
Govert Hofman
Uitvoer volgens afspraak. Duidelijk en correct.
DB. Koudenburg
Uitvoer volgens afspraak. Duidelijk en correct.
DB. Koudenburg
Het contact en service was geweldig!!
T.Kalksma
Het contact en service was geweldig!!
T.Kalksma
Snelle adequate hulp. Telefonisch heel makkelijk bereikbaar.
Wim Schellart
Snelle adequate hulp. Telefonisch heel makkelijk bereikbaar.
Wim Schellart
Ik beveel dit bedrijf zeker bij iedereen aan. Een goede ...
Lees meer
Marian Aalders
Ik beveel dit bedrijf zeker bij iedereen aan. Een goede en snelle service door vakkundige en vriendelijke medewerkers !!
Marian Aalders
De door mij opgegeven problemen hebben jullie perfect opgelost. Alles ...
Lees meer
W. Heres
De door mij opgegeven problemen hebben jullie perfect opgelost. Alles werkt zoals je dat graag wilt! Bedankt!
W. Heres
netjes behandeld en goeie service en alles werkt weer naar ...
Lees meer
Ben Wolfs
netjes behandeld en goeie service en alles werkt weer naar behoren wat wil een mens nog meer
Ben Wolfs
Prima en goed verzorgd
Jan Koops
Prima en goed verzorgd
Jan Koops
vriendelijk personeel goede service.
Raf Ruijters
vriendelijk personeel goede service.
Raf Ruijters
ik ben zeer tevreden over de ondersteuning en onderhoud van ...
Lees meer
Gerrit Jan Van der Walle
ik ben zeer tevreden over de ondersteuning en onderhoud van mijn laptop.
Gerrit Jan Van der Walle
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg ...
Lees meer
Klaas
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.
Klaas
Netjes en snel geregeld
Harmen Westra
Netjes en snel geregeld
Harmen Westra
Perfect geholpen
J.de haan
Perfect geholpen
J.de haan
Heel tevreden.
Jan silkema
Heel tevreden.
Jan silkema
We hebben onze laptop gebracht en wilden informatie hierover, en ...
Lees meer
P. Elgersma
We hebben onze laptop gebracht en wilden informatie hierover, en dat is ons heel goed bevallen bij it wizzard.
P. Elgersma
Snel, kundig, betrouwbaar.
H. Ype
Snel, kundig, betrouwbaar.
H. Ype
Ik ben erg goed en snel geholpen. Om een apparaat ...
Lees meer
Sari De Jong
Ik ben erg goed en snel geholpen. Om een apparaat te laten repareren kan ik Wizzard zeker aanbevelen.
Sari De Jong
Ik ben een digibeet en dus erg afhankelijk van anderen, ...
Lees meer
Tjalling van der Bosch
Ik ben een digibeet en dus erg afhankelijk van anderen, wat betreft computers. Mijn ervaringen met IT-Wizzard zijn uitstekend. Men is zeer behulpzaam en ook qua prijsstelling heb ik niet het gevoel dat ik de hoofdprijs moet betalen.
Tjalling van der Bosch
Super snelle service en niet duur. Ga zo door.
P. Breimer
Super snelle service en niet duur. Ga zo door.
P. Breimer
Een paar keer per jaar kom ik met laptopprobleempjes (voor ...
Lees meer
Evelyn Schor
Een paar keer per jaar kom ik met laptopprobleempjes (voor mij!) bij IT- Wizzard. Zoals ik al eerder heb ervaren, word je steeds weer prettig en goed geholpen. Fijn dat ik zo'n ondersteuning in de buurt heb!
Evelyn Schor
Prima dienst, het kan wel wat later als je abonnement ...
Lees meer
Ellen Dijkstra
Prima dienst, het kan wel wat later als je abonnement op 5 juni afloopt.
Ellen Dijkstra
We zijn heel goed voorgelicht en deskundig geholpen. Dit alles ...
Lees meer
Albertus Bambach
We zijn heel goed voorgelicht en deskundig geholpen. Dit alles op een vriendelijke en snelle manier. Top, aan te bevelen.
Albertus Bambach
Jullie hebben netjes doorgegeven dat het iets later wordt....
Lees meer
C.A. Hutter
Jullie hebben netjes doorgegeven dat het iets later wordt. Heel klantvriendelijk! überhaupt zijn jullie en blijven jullie vriendelijk en behulpzaam ook na de zoveelste vraag. Petje af.
C.A. Hutter
Helemaal top.
Gert Jan Meekma
Helemaal top.
Gert Jan Meekma
0p pinkstermaandag correct geholpen ,helaas was onze antieke printer niet...
Lees meer
S. Smedes
0p pinkstermaandag correct geholpen,helaas was onze antieke printer niet meer aan de praat te krijgen. Bij ITWizzard een nieuwe canon gekocht en is de zelfde middag geïnstalleerd. Normale prijs en prima service.
S. Smedes
Super fijn team, goede uitleg, goede service, wij komen al ...
Lees meer
Mayke Kamp
Super fijn team, goede uitleg, goede service, wij komen al een paar jaar hier en zullen dat ook zeker blijven doen!
Mayke Kamp
Erg tevreden over de hulp op maat en de goede ...
Lees meer
Jan Allersma
Erg tevreden over de hulp op maat en de goede communicatie tussen mij en IT-Wizzard.
Jan Allersma
Goede service en vriendelijke medewerkers. Reparaties worden vakkundig en goed ...
Lees meer
Roelof van der Schoot
Goede service en vriendelijke medewerkers. Reparaties worden vakkundig en goed en snel uitgevoerd.
Roelof van der Schoot
Super tevreden. Snelle handelingen maar vooral erg eerlijk en duidelijk ...
Lees meer
M. Douwsma
Super tevreden. Snelle handelingen maar vooral erg eerlijk en duidelijk echt TOP
M. Douwsma
Wij zijn ontzettend blij dat jullie de handelingen voor de ...
Lees meer
Klaas Meulenaar
Wij zijn ontzettend blij dat jullie de handelingen voor de diensten die wij van jullie gebruiken voor ons verlengen.
Klaas Meulenaar
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal ...
Lees meer
Mathieu Wijnhoven
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal weer prima en voor een eerlijke PRIJS.
Mathieu Wijnhoven
Een goed klantgericht bedrijf!!
Lody Kramer
Een goed klantgericht bedrijf!!
Lody Kramer
Vlot en vriendelijk geholpen door iemand die er verstand van ...
Lees meer
Willem
Vlot en vriendelijk geholpen door iemand die er verstand van had. Top !!
Willem
Geweldige service. Personeel denkt met je mee en geeft veel ...
Lees meer
I. Hiemstra
Geweldige service. Personeel denkt met je mee en geeft veel deskundige info. Snelle afhandeling.
I. Hiemstra
Goede ervaringen met IT Wizzard, je wordt prima op de ...
Lees meer
S. Mier
Goede ervaringen met IT Wizzard, je wordt prima op de hoogte gehouden en hoeft niet lang te wachten tot het klaar is. Aanrader!
S. Mier
super dat alles voor je word geregeld
Henk Schiphof
super dat alles voor je word geregeld
Henk Schiphof
Perfecte service! Alles naar wens geleverd.
E. van der Ven
Perfecte service! Alles naar wens geleverd.
E. van der Ven
Goede en snelle service. Goede oplossingen bedacht.
R. Tolsma
Goede en snelle service. Goede oplossingen bedacht.
R. Tolsma
Een goed bedrijf en fijne mensen om je te helpen.
Tjeerd De Jong
Een goed bedrijf en fijne mensen om je te helpen.
Tjeerd De Jong
Als niet handige computer-gebruiker, ben ik blij met de tijd ...
Lees meer
Agnes Mulder
Als niet handige computer-gebruiker, ben ik blij met de tijd en aandacht die ze mij bieden. Zowel in de winkel als thuis. Een zorg minder!!
Agnes Mulder
Geluisterd naar behoefte, product daarop afgestemd. Uitstekende prijs voor het ...
Lees meer
F. Brouwer
Geluisterd naar behoefte, product daarop afgestemd. Uitstekende prijs voor het product. Oude apparaat daar vertrouwd achtergelaten ter vernietiging.
F. Brouwer
jullie doen het geweldig heel klantvriendelijk
S. Baarda
jullie doen het geweldig heel klantvriendelijk
S. Baarda
Top geregeld, en zeer goede service!!
Jacob Smeding
Top geregeld, en zeer goede service!!
Jacob Smeding
buitengewoon plezierig en deskundig contact !
Cornelis Doorn
buitengewoon plezierig en deskundig contact !
Cornelis Doorn
Makkelijk om een afspraak te maken. Die wordt als vanzelfsprekend ...
Lees meer
Jan Muizelaar
Makkelijk om een afspraak te maken. Die wordt als vanzelfsprekend nagekomen. Op zich logisch, maar niet overal gebeurt dat. Kennis van zaken!
Jan Muizelaar
Vriendelijk goedemorgen. Snel en goed geholpen.
L.A. Posthumus
Vriendelijk goedemorgen. Snel en goed geholpen.
L.A. Posthumus
Geweldige services goede uitleg top
M. Smidt
Geweldige services goede uitleg top
M. Smidt
Goede service en vriendelijk bekwaam personeel, top
Peter Kwast
Goede service en vriendelijk bekwaam personeel, top
Peter Kwast
Prima service, persoonlijk en snel. Kortom een fijn adres voor ...
Lees meer
Geertje Feenstra
Prima service, persoonlijk en snel. Kortom een fijn adres voor al mijn IT vragen en problemen!
Geertje Feenstra
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon ...
Lees meer
Peter Baard
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon die een meubelmaker-opleiding aan het volgen is. Specifieke eisen werden gesteld vanuit school en de laptop voldoet hier 100% aan. Een schakelaar was niet helemaal goed bevestigd door het bedrijf wat de laptop had gebouwd maar ook dit is prima en snel door het team van It Wizzard opgelost. Als service mocht mijn zoon een jaar op kosten van It Wizzard een virus scan gebruiken. Deze voldoet ook prima en is gebruiksvriendelijk. Op afstand hebben we deze service nu verlengt. It Wizzard wat ons betreft zonder twijfel een aanrader.
Peter Baard
Hele goede service, gelijk serieus genomen en ontzettend meegaand. Hun ...
Lees meer
Fleur
Hele goede service, gelijk serieus genomen en ontzettend meegaand. Hun uiterste best gedaan om het probleem van mijn laptop op te lossen en mij goed op de hoogte gehouden van hun werk. In het speciaal Remco, top service!
Fleur
Nette snelle service
Wessel Feenstra
Nette snelle service
Wessel Feenstra
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd ...
Lees meer
Emmy Koning
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd neem ik contact op met Alwin en zijn team. Ben al jaren klant en tot volle tevredenheid! Vakkundig en vlot wordt alles voor me geregeld. Alle medewerkers zijn heel servicegericht en super vriendelijk. Ga zo door IT-Wizzard: TOP!!
Emmy Koning
Ik heb mijn ocmputer bij IT- Wizzard in onderhoud . Ook ...
Lees meer
René van Eijk
Ik heb mijn ocmputer bij IT- Wizzard in onderhoud . Ook loopt mij virus scan via hun . Alles makkelijk geregeld en geen omkijken meer naar . Toppers !
René van Eijk
Geweldig vriendelijk geholpen, keurig bericht op de mail van ontvangst ...
Lees meer
Truus De Boer
Geweldig vriendelijk geholpen, keurig bericht op de mail van ontvangst en dat het apparaat weer klaar was. Echt geweldige service 👍
Truus De Boer
Een snelle service en uitleg. Prima behandeling
Hinke Van der Zee
Een snelle service en uitleg. Prima behandeling
Hinke Van der Zee
Op advies van een bekende naar IT-wizzard gegaan. Een prima ...
Lees meer
JW
Op advies van een bekende naar IT-wizzard gegaan. Een prima advies. Werd vriendelijk, vlot en naar mijn idee deskundig geholpen voor het probleem dat ik had. En even tussendoor nog wat aanpassingen gedaan aan mijn laptop waar ik niet om had gevraagd maar zeker een verbetering voor de werking van mijn laptop was. TOP gedaan en dat tegen een zeer redelijke prijs.
JW
De firma IT-Wizzard heeft mijn internet weer werkend gemaakt. Zij ...
Lees meer
Willy Baars
De firma IT-Wizzard heeft mijn internet weer werkend gemaakt. Zij hebben alles geregeld, zoals het bestellen van het modem, aangesloten en afgeregeld. En alles binnen de afgesproken tijd! SUPER!
Willy Baars
Prima geholpen , werd gelijk tijd voor gemaakt, aardige jongeman, prima ...
Lees meer
L. Schierbeek
Prima geholpen , werd gelijk tijd voor gemaakt, aardige jongeman, prima service !
L. Schierbeek
Snelle, goede, heldere service.
J. Woudstra
Snelle, goede, heldere service.
J. Woudstra
Altijd vriendelijk goeie services kwaliteit en Advies Bedankt wizzard voor ...
Lees meer
C. Hefti
Altijd vriendelijk goeie services kwaliteit en Advies Bedankt wizzard voor de snelle reparatie van onze Pc. Grote klasse Nogmaals bedankt Groetjes Jan en Cynthia
C. Hefti
Mijn gamePC had last van erg vervelende FPS drops maar ...
Lees meer
Geert
Mijn gamePC had last van erg vervelende FPS drops maar dankzij IT wizzard binnen een mum van tijd en tegen een goede prijs opgelost! PC draait weer als een tierelier!
Geert
Goed en snel geholpen Bedankt.
Jan Koops
Goed en snel geholpen Bedankt.
Jan Koops
ik ben zeer tevreden over mij It-Wizzard snelle hulp vriendelijkheid ...
Lees meer
Sietse. Outhuysea
ik ben zeer tevreden over mij It-Wizzard snelle hulp vriendelijkheid staat bij hun aan top. in de winkel is altijd iemand met grote ervaring en kennis aanwezig. ook voor accesoires kan ik goed terecht in de winkel. mijn complimenten en ga zo door
Sietse. Outhuysea
Goede service. Vlot en vriendelijk geholpen.
DEB
Goede service. Vlot en vriendelijk geholpen.
DEB
De 'jongens' hebben ons echt goed geholpen met mijn nieuwe ...
Lees meer
W. J. Kuijpers
De 'jongens' hebben ons echt goed geholpen met mijn nieuwe laptop en de printers, maar ik heb nog steeds een paar zaken die niet helemaal goed zijn op de laptop. Ben dik tevreden over de service, maar wil graag dat alles optimaal werkt. Met een vriendelijke groet, W.J.Kuijpers
W. J. Kuijpers
Wij zijn heel blij, dat wij zo dichtbij it-Wizzard wonen, ...
Lees meer
Ria Lodema
Wij zijn heel blij, dat wij zo dichtbij it-Wizzard wonen, omdat zij ons zo goed mogelijk kunnen helpen.
Ria Lodema
Goede service en correcte afhandeling.
Hidde van der Wielen
Goede service en correcte afhandeling.
Hidde van der Wielen
Dit was de eerste keer dat we gebruikt maakten van ...
Lees meer
R. van der Schot
Dit was de eerste keer dat we gebruikt maakten van it-wizzard. Vond het een prima ervaring met uitstekende service. Werd goed op de hoogte gehouden en had snel iPad terug.
R. van der Schot
Een bedrijf met kennis van zaken en een profesionele aanpak. ...
Lees meer
G. de Vries
Een bedrijf met kennis van zaken en een profesionele aanpak. Klasse! Aandacht en tijd,dat was als oudere in ons geval,belangrijk! Bedankt.
G. de Vries
Snel en goed en vriendelijk geholpen.
W. van windt
Snel en goed en vriendelijk geholpen.
W. van windt
Vriendelijke mensen, die deskundige hulp geven.
Wieneke Van Den Berg
Vriendelijke mensen, die deskundige hulp geven.
Wieneke Van Den Berg
Snel en goed in orde gemaakt!
Ankie Bolte
Snel en goed in orde gemaakt!
Ankie Bolte
Snelle, correcte en deskundige bediening. Dus 10+
Wiep Vipproducts
Snelle, correcte en deskundige bediening. Dus 10+
Wiep Vipproducts
Op Vlieland zijn er geen mogelijkheden voor ICT hulp. Daarom ...
Lees meer
Berend J Hazenberga
Op Vlieland zijn er geen mogelijkheden voor ICT hulp. Daarom dat de vestiging van IT-Wizzard in Harlingen een uitkomst is. Vriendelijke mensen en accuraat. Begrip voor de situatie dat we met de middagboot terug wilden naar het eiland. Voor het werk is de PC onmisbaar. In de loop van de ochtend een telefoontje dat de PC weer klaar was! Bedankt team IT-Wizzard Harlingen. TOP!
Berend J Hazenberga
Keurige uitleg gekregen van Remco bij binnenkomst. Afspraak gemaakt voor ...
Lees meer
Hans Teuben
Keurige uitleg gekregen van Remco bij binnenkomst. Afspraak gemaakt voor volgende dag om mijn Laptop na te kijken. Telefonisch advies gekregen om het een aan mijn Laptop weer up to date te maken. Binnen twee dagen was dit gerealiseerd. Goed werk en ik ben dik tevreden. Bedankt voor de goede service. Groet Hans
Hans Teuben
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een ...
Lees meer
Chris van Miltenburg
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een goed gevoel over de Tovenaar, nu een andere laptop gekocht, alles over gezet, super snelle service, hellemaal top.
Chris van Miltenburg
Mooi dichtbij en vlotte service. Zowel voor de Carmin ( tomtom) ...
Lees meer
Piet Bulthuis
Mooi dichtbij en vlotte service. Zowel voor de Carmin ( tomtom) als de pc. Ga zo door !!!!!!
Piet Bulthuis
Heel snel en heel netjes geholpen met een probleem met ...
Lees meer
K. Mollema
Heel snel en heel netjes geholpen met een probleem met de mail. Alles werd duidelijk uitgelegd zonder mij het gevoel te geven dat ik een digibeet ben. En ook nog eens niet duur!
K. Mollema
Door het overlijden van mijn echtgenoot, moest mijn oude telefoon ...
Lees meer
José van Lopik
Door het overlijden van mijn echtgenoot, moest mijn oude telefoon volledig overgezet worden naar mijn nieuwe telefoon, dit is met super veel precisie gedaan, waardoor er niets verloren is gegaan super bedankt. En natuurlijk voor de hele duelleren service.
José van Lopik
Vriendelijke mensen snelle sevice zeer vakkundig op hun gebied en ...
Lees meer
J. Kramer
Vriendelijke mensen snelle sevice zeer vakkundig op hun gebied en niet duur
J. Kramer
Fijn dat er zo'n mooi bedrijf in de buurt is. ...
Lees meer
Wim Smits
Fijn dat er zo'n mooi bedrijf in de buurt is. Ben geen digibeet en ben blij dat ik hun altijd kan bellen.
Wim Smits
Ja prima geholpen en klant vriendelijk super bedankt
Richtje De Haan
Ja prima geholpen en klant vriendelijk super bedankt
Richtje De Haan
Vriendelijk medewerker en kundig op het gebied van herinstallatie
Rinze Postma
Vriendelijk medewerker en kundig op het gebied van herinstallatie
Rinze Postma
ik ben goed tevreden over jullie het werkt allemaal goed ...
Lees meer
H. Van der Tuin
ik ben goed tevreden over jullie het werkt allemaal goed wij zijn op dit moment druk met de verhuizing dus weinig tijd vr gr haijo
H. Van der Tuin
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die...
Lees meer
ML. Veenekamp
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die je echt kan ontzorgen. IT-WIZZARD is een zeer klantvriendelijk bedrijf en ook de particulier ondersteunt. Een fijn, snel en adquaat handelend team met heel veel (brede) kennis. Als particulier ben ik heel blij dat mijn ICT diensten bij dit fijne bedrijf in beheer is.
ML. Veenekamp
Zeer makkelijk en betrouwbare winkel Geven direct aan als er ...
Lees meer
Henk Smit
Zeer makkelijk en betrouwbare winkel Geven direct aan als er update plaats moet vinden en handelen alles op een zeer gebruiksvriendelijke manier af Dus een toppertje Thanks Henk smit
Henk Smit
Goede service en heel klantvriendelijk. Ik raad het aan om ...
Lees meer
Inge Miedema
Goede service en heel klantvriendelijk. Ik raad het aan om hier heen te gaan!
Inge Miedema
Prima informatie voor aankoop nieuwe laptop. Vriendelijke medewerker die zorgde ...
Lees meer
Jelle Haan
Prima informatie voor aankoop nieuwe laptop. Vriendelijke medewerker die zorgde voor een zeer snelle afhandeling. Goede keuze gemaakt door naar IT-WIZZARD te gaan.
Jelle Haan
Zeer goed in de bediening goed onderhoud vriendelijk kom zo ...
Lees meer
G. van der Ploeg
Zeer goed in de bediening goed onderhoud vriendelijk kom zo weer terug.
G. van der Ploeg
Super team Harlingen. Alle oude spullen samen met de nieuwe ...
Lees meer
J. Hartzuiker
Super team Harlingen. Alle oude spullen samen met de nieuwe ingeleverd en het allemaal snel weer helemaal goed en ingericht terug!!!!!!!!!!!!!!
J. Hartzuiker
Snel en deskundig geholpen bij IT Wizzard, top!
Susan Kuipers
Snel en deskundig geholpen bij IT Wizzard, top!
Susan Kuipers
Prima club Snel en deskundig We hadden altijd student aan ...
Lees meer
Flj Visser
Prima club Snel en deskundig We hadden altijd student aan huis maar vanaf nu wizzard.nl
Flj Visser
Ca.11 jaar geleden kwam ik in contact met een in ...
Lees meer
Ed Geerlings
Ca.11 jaar geleden kwam ik in contact met een in mijn ogen een " broekie" waarover door diverse mensen werd gezegd dat als er iets met je internet of computer is dan moet je maar met Alwin gaan praten. Zo ben ik met hem begonnen en na verloop van tijd had Alwin het zo druk dat hij IT-wizzard neer zette. Iedere vraag op hun gebied werd altijd snel, correct en tegen een goede prijs gedaan. Het is nu niet meer alleen Alwin maar ook de mensen die daar werken, die hebben ook dezelfde mentaliteit, dus als het nodig is snel en goed. Chapeau!!
Ed Geerlings
Altijd vriendelijk, geduldig, beleefd. Heel vakkundig. Geeft je als leek ...
Lees meer
E. Van Dipten
Altijd vriendelijk, geduldig, beleefd. Heel vakkundig. Geeft je als leek heel veel ontstressing. De Jonge mannen in Harlingen chapeau!!! Mvg Annelies van Dipten.
E. Van Dipten
Computer haperde bij games. Garantie was al 2 maanden verlopen, werd ...
Lees meer
B.Z.
Computer haperde bij games. Garantie was al 2 maanden verlopen, werd desondanks gratis verholpen. Bleek achteraf alsnog wat extra werkgeheugen nodig te hebben. Dit alsnog tegen kleine prijs kunnen verhelpen. Goede en vriendelijke service.
B.Z.
vriendelijke personeel. snelle reparatie. redelijke prijs
Irene
vriendelijke personeel. snelle reparatie. redelijke prijs
Irene
Vriendelijke en kundig personeel. Snelle dienstverlening
S. Bambach
Vriendelijke en kundig personeel. Snelle dienstverlening
S. Bambach
Ik ben zeer tevreden over de respectvolle behandeling van mijn ...
Lees meer
Ankie Sterk
Ik ben zeer tevreden over de respectvolle behandeling van mijn klacht. Uitgebreid onderzoek naar mogelijkheden bij mij thuis. Toen dit niets uitwees de belofte om een en ander te onderzoeken op de zaak. Ik word gebeld als er uitslag/ of een oplossing is. Ik vertrouw de IT specialist volkomen.
Ankie Sterk
19 juli een nieuwe HP laptop gekocht bij dit bedrijf. De ...
Lees meer
G. van der Molen
19 juli een nieuwe HP laptop gekocht bij dit bedrijf. De voorlichting en afhandeling is prima. Zonder problemen wordt alles overgezet van de oude laptop naar de nieuwe. Dit is een prima service. Koop je dezelfde laptop bij de grote 'jongens' dan ben je goedkoper uit, maar moet je dit allemaal zelf doen. De volgende dag nog wat vraagjes en nu lekker aan de slag. Een aanrader dit bedrijf.
G. van der Molen
Altijd Goede service
K van der schaaf
Altijd Goede service
K van der schaaf
Beetje een trage start, maar in het algemeen netjes alles ...
Lees meer
J. Boer
Beetje een trage start, maar in het algemeen netjes alles opgelost.
J. Boer
Beste IT-Wizzard medewerkers, Jullie hebben mij super snel geholpen met ...
Lees meer
Emma van Woudenberg
Beste IT-Wizzard medewerkers, Jullie hebben mij super snel geholpen met een nieuwe computer. Alles overgezet. Mij goed voorzien van informatie. Ga zo door. Emma van Woudenberg
Emma van Woudenberg
Goed geholpen en snel
K. Hopman-hellemhout
Goed geholpen en snel
K. Hopman-hellemhout
Ontzettend goede service! Ze hielden mij goed op de hoogte ...
Lees meer
Bente Pleijsier
Ontzettend goede service! Ze hielden mij goed op de hoogte van mijn laptop. Ze zijn erg behulpzaam.
Bente Pleijsier
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. ...
Lees meer
Advocatenkantoor Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. IT-Wizzard zorgt er voor dat mijn systeem optimaal blijft werken. Wanneer er een probleem is, is IT-Wizzard snel met een oplossing. Ze zijn altijd goed bereikbaar, reageren snel en adequaat en tegen betaalbare tarieven.
Advocatenkantoor Logemann
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die...
Lees meer
ML. Veenekamp
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die je echt kan ontzorgen. IT-WIZZARD is een zeer klantvriendelijk bedrijf en ook de particulier ondersteunt. Een fijn, snel en adquaat handelend team met heel veel (brede) kennis. Als particulier ben ik heel blij dat mijn ICT diensten bij dit fijne bedrijf in beheer is.
ML. Veenekamp
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...
Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ...
Lees meer
Ginkel’s Cosmetica
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ons bedrijfsnetwerk. Komt afspraken na, werkt vlot en zeer prettig in de omgang. Een bedrijf waar wij op kunnen vertrouwen.
Ginkel’s Cosmetica
Echt een topbedrijf. Computer was gecrashed, en natuurlijk geen backup ...
Lees meer
Egbert van der Weide
Echt een topbedrijf. Computer was gecrashed, en natuurlijk geen backup gemaakt. Paniek telefoontje gepleegd en een uur later werd de pc opgehaald. Alle bestanden hebben ze kunnen redden. 2 dagen later stond de nieuwe pc er al weer. Echt superblij met de service! Kan ik bij iedereen aanraden!
Egbert van der Weide
Laptop voor een backup gebracht omdat hij via een ander ...
Lees meer
Willem Leijenaar
Laptop voor een backup gebracht omdat hij via een ander bedrijf (garantie wordt gerepareerd). Netjes ontvangen, via soc.media op de hoogte gehouden en vriendelijk geholpen.
Willem Leijenaar
Paniek toen mijn laptop na een update op Oudjaarsdag niet ...
Lees meer
A Bos
Paniek toen mijn laptop na een update op Oudjaarsdag niet meer wilde opstarten. 2 januari kon ik de laptop al brengen en kreeg ik inloggegevens om de voortgang van het herstellen van het probleem met de laptop te volgen. Ondanks dat het weekend er tussen zat, was de laptop maandag alweer klaar! S uper blij mee, ook gelijk advies gekregen over een virusscan, en deze gelijk laten installeren. Zeer tevreden, we zijn inmiddels een dikke maand verder en de laptop werkt nog steeds naar wens!
A Bos
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd ...
Lees meer
Emmy Koning
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd neem ik contact op met Alwin en zijn team. Ben al jaren klant en tot volle tevredenheid! Vakkundig en vlot wordt alles voor me geregeld. Alle medewerkers zijn heel servicegericht en super vriendelijk. Ga zo door IT-Wizzard: TOP!!
Emmy Koning
Ik heb mijn computer bij IT- Wizzard in onderhoud. Ook ...
Lees meer
Rene van Eijk
Ik heb mijn computer bij IT- Wizzard in onderhoud. Ook loopt mij virus scan via hun. Alles makkelijk geregeld en geen omkijken meer naar. Toppers !
Rene van Eijk
Vorig jaar mijn laptop bij hen gekocht. Als er iets ...
Lees meer
Johanna de Vries
Vorig jaar mijn laptop bij hen gekocht. Als er iets is met de laptop kan ik altijd bij IT wizard terecht. Ik heb zelf geen verstand van computers enzo, maar de mensen bij IT wizard wel. Ze zijn eerlijk en smeren je niks aan. Super dat ze ook zelf bellen om licentie te verlengen van anti-virus product.
Johanna de Vries
Laptop gekocht bij IT-Wizzard, alles van oude pc overgezet en ...
Lees meer
Laptop gekocht bij IT-Wizzard, alles van oude pc overgezet en nieuwe thuisbezorgd. Toen het met de WiFi niet helemaal lukte, werd dat de volgende dag opgelost. Heel fijn geholpen, dik tevreden. Goede service!
Ik had niet al te best wifi in huis,...
Lees meer
Laus Nieuwenburg
Ik had niet al te best wifi in huis, de wifi verbinding viel vaak uit. Na gesprek met Alwin bleek de wifi router aan vervanging toe was. Alwin kwam met het voorstel om de oude router te vervangen. Hij heeft het vervangende apparaat keurig en snel geïnstalleerd en de werking van mijn wifi is weer top. Geen uitval meer! Top werk geleverd door IT-Wizzard.
Laus Nieuwenburg
Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar ...
Lees meer
Marjolein de Vries
Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar een oplossing. 2 WiFi netwerken met 1 voor de kids met verschillende tijden Ideaal. Ook alle laptops hebben eenbeurt gehad. Alles werkt weer prima.
Marjolein de Vries
Aangezien ons huidige netwerk qua snelheid ver beneden peil was...
Lees meer
Freddy Helvrich
Aangezien ons huidige netwerk qua snelheid ver beneden peil was waren we nodig toe aan vernieuwing. Alwin heeft gisteren een nieuw professioneel netwerk aangelegd. Door de diverse werkzaamheden in de kruipruimte was hij na 15 minuten haast onherkenbaar geworden… Onverstoord ging hij verder en hebben we nu een prachtig netwerk in huis. Supersnelle wifi en klaar voor de toekomst ! Bedankt voor je professionele instelling, oplossingsgerichtheid en prettige omgang.
Freddy Helvrich
Goede ervaring, medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie...
Lees meer
Regina Souverein
Goede ervaring , medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie van ons wifi netwerk gedaan. En de volgende dag een nieuw systeem geïnstalleerd. Super snel, vriendelijk, behulpzaam en de prijs viel reuze mee. Bedankt voor jullie hulp alles werkt nu perfect!
Regina Souverein
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op ...
Lees meer
De Rooij
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op de hoogte , geen gezoek op niets af , hetgeen tijd en dus geld scheelt ! Uitermate sympathiek en behulpzaam! Heel snel en adequaat handelen , waardoor je weer snel gebruik kunt maken van de apparatuur. Kortom : * Zeer vakkundig * Correct en snel * Oplossing probleem snel getackeld * Prijs / product verhouding goed
De Rooij
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is...
Lees meer
Will de Boer
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is getracht mijn nieuwe iPad werkend te krijgen. Toen ik zelf dingen niet voor elkaar kreeg mocht ik terug komen en ben ik nogmaals een uurtje geholpen. Zeer tevreden en ik raad uw bedrijf iedereen aan.
Will de Boer
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik ...
Lees meer
Anna Lightendahl
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik al tijden mee zat te klungelen. De reparatiekosten waren niet hoog. Heb er ook mijn computer weg die het nog steeds fantastisch doet. Heerlijk dichtbij.
Anna Lightendahl
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg ...
Lees meer
Klaas Jellema
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.
Klaas Jellema
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal ...
Lees meer
Mathieu Wijnhoven
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal weer prima en voor een eerlijke PRIJS.
Mathieu Wijnhoven
Wat een topbedrijf. Piet zijn pc deed het niet...
Lees meer
Mary en Piet van Kekem
Wat een topbedrijf. Piet zijn pc deed het niet meer. It-Wizzard gebeld en na een snel bezoek aanhuis bleek dat de pc mee naar de zaak moest. Er werd een nieuwe Windows 10 op gezet en de pc werd weer netjes thuis bezorgd en aangesloten. Jammer genoeg bleek de volgende dag dat Piet niet bij al zijn spulletjes kon komen. Gebeld en geen probleem. Weer een huisbezoek en nuwerkt alles perfect. Zoveel kennis en vriendelijkheid vind je tegenwoordig niet meer bij bedrijven. Wij zijn super tevreden en kunnen It-Wizzard bij iedereen aanbevelen.
Mary en Piet van Kekem
Ik ben heel blij dat er zo’n jong bedrijf met...
Lees meer
Jan Vrij
Ik ben heel blij dat er zo’n jong bedrijf met deskundig personeel zich in Harlingen heeft gevestigd. Of het nu om internet of huisbeveiliging gaat, men kijkt en denkt mee, en geeft advies om tot de juiste oplossing te komen. Qua service geef ik ze een 10. Altijd bereid om ook in de avonduren even langs te komen, om het ontstaande probleem op te lossen. Ik hoop dat deze jonge onderneming nog heel lang in Harlingen, en omstreken, zijn weg in deze materie zal blijven vinden.
Jan Vrij
Uw medewerker Remco is zeer deskundig en snel. Een afspraak ...
Lees meer
Piter
Uw medewerker Remco is zeer deskundig en snel. Een afspraak was gauw gemaakt en hij kwam meteen met een afgewogen oordeel en uitstekend advies voor al onze vragen. Zakelijk op een heel prettige manier. Hij nam ons, ouderwetse digibeten, volkomen serieus en zijn uitleg en aangepaste vaktaal was voor ons heel begrijpelijk. Ook de afhandeling is heel goed gegaan. Wij kunnen zijn expertise en niet te vergeten zijn vrolijke en transparante communicatie dan ook van harte ieder aanbevelen.
Piter
Enthousiaste medewerker had het probleem met laptop binnen een uurtje ...
Lees meer
Klaske Keimpema
Enthousiaste medewerker had het probleem met laptop binnen een uurtje opgelost. Prima zaak, correcte en eerlijke behandeling.
Klaske Keimpema
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon ...
Lees meer
Peter Baard
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon die een meubelmaker-opleiding aan het volgen is. Specifieke eisen werden gesteld vanuit school en de laptop voldoet hier 100% aan. Een schakelaar was niet helemaal goed bevestigd door het bedrijf wat de laptop had gebouwd maar ook dit is prima en snel door het team van It Wizzard opgelost. Als service mocht mijn zoon een jaar op kosten van It Wizzard een virus scan gebruiken. Deze voldoet ook prima en is gebruiksvriendelijk. Op afstand hebben we deze service nu verlengt. It Wizzard wat ons betreft zonder twijfel een aanrader.
Peter Baard
Heel vakkundig. Geeft je als leek heel veel ontstressing. De ...
Lees meer
Annelies van Dipten
Heel vakkundig. Geeft je als leek heel veel ontstressing. De Jonge mannen in Harlingen chapeau!!! Mvg Annelies van Dipten.
Annelies van Dipten
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een ...
Lees meer
Chris van Miltenburg
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een goed gevoel over de Tovenaar, nu een andere laptop gekocht, alles over gezet, super snelle service, hellemaal top.
Chris van Miltenburg

Veelgestelde vragen

Wat is SSD opslag?

SSD is de opvolger van de ouderwetse ‘trage’ harde schijf. Onze servers maken alleen nog maar gebruik van SSD om te zorgen dat alles snel en soepel blijft werken en uw website razendsnel te hosten.

Welke CMS systemen ondersteunen jullie?

Vrijwel alle gangbare CMS pakketten zoals WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop en Magento worden door onze webhosting ondersteunt. Staat uw pakket er niet tussen? Dan kijkt een van onze specialisten graag even met u mee voor een oplossing. Bel daarvoor met 0850290591.

Is een SSL certificaat verplicht?

Wanneer uw persoonsgegevens zoals naam, adres of e-mail vraagt op uw website, bent u verplicht deze informatie versleuteld te verzenden tussen de computer van de bezoeker en uw website. Dit wordt gedaan worden met een SSL certificaat dat aantoont dat de bestanden versleuteld worden verzonden. Veel malafide websites van oplichters hebben geen groen slotje bij hun site in de browser staan. Hieraan herkent u een onveilige website. Bij onze webhosting krijgt u altijd een gratis SSL certificaat.

Hoe snel krijg ik antwoord bij problemen met mijn hosting?

Onze telefonische helpdesk staat bij storingen aan uw site of e-mail dagelijks tussen 08:00 en 22:00 voor u klaar. U krijgt meteen een specialist aan de lijn om uw probleem op te lossen. Word het probleem door externe oorzaken of eigen toedoen veroorzaakt dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Uiteraard zullen we u dat altijd vooraf meedelen.

Hoe stel ik mijn mailbox in met IMAP (Mailserver instellingen)

Inkomende server: uwdomein.extensie
Uitgaande server: uwdomein.extensie

Inkomende poort: 993 (SSL)(IMAP)
Uitgaande poort: 465 (SSL)

Authenticatie voor SMTP is vereist!

Wat is een extensie: dit is bijvoorbeeld .nl of .com

Hoe log ik in op webmail?

Liever geen mailaccount instellen? Gebruik dan de webmail van IT-Wizzard, waarmee u alle functionaliteiten van de mail in uw webbrowser krijgt. U kunt op deze pagina met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord inloggen.

U kunt inloggen via: webmail.uwdomeinnaam.extensie

Waarom een limiet op het aantal te versturen e-mails?

Om te zorgen dat spamfilters uw mails niet blokkeren, hanteren wij een maximaal aantal uitgaande e-mails bij de hostingpakketten. Uiteraard kunnen we deze limiet altijd ophogen wanneer u dit nodig heeft. We nemen dan aanvullende maatregelen om te zorgen dat uw mails niet in de spamfolder van uw klanten belanden.

Doen jullie echt iedere dag een back-up van mijn website?

Alle data op onze servers, en dus ook uw website en e-mail, wordt dagelijks driedubbel geback-upt. Er is niets erger dan het voorgoed verliezen van belangrijke data. Daarom nemen wij alle mogelijke maatregelen om uw data veilig te bewaren. De bewaartermijn voor uw back-ups hangt af van het gekozen hostingpakket.

Ik wil graag overstappen, maar heb hier totaal geen verstand van. Hoe gaat dit in zijn werk?

Onze specialisten brengen uw website in kaart met een quick scan. Werkt uw site met de huidige software versies? Dan verhuizen (migreren) wij de website voor u. U hoeft daarvoor zelf niets te doen. En uiteraard doen we dat wanneer er geen of weinig bezoekers zijn op uw website. Bijvoorbeeld vroeg in de ochtend of nacht. Zo beperken we de overlast voor uw klanten tot een minimum. Komen we toch problemen tegen die een succesvolle verhuizing in de weg staan? Dan laten we u altijd weten wat de mogelijke oplossingen zijn.

Mail instellen op uw Iphone