Onbeperkt internet op de camping met IT-Wizzard

by | 14 Jun, 2024 | Internetoplossingen | 0 comments

Kampeert u wel eens of heeft u een stacaravan op een prachtige camping? Dan weet u vast dat het internet op campings vaak te wensen overlaat. Trage, haperende verbindingen en onbetrouwbare openbare wifi-netwerken. Dit is een bron van ergernis en frustratie. Of u nu uw favoriete serie wilt streamen, contact wilt houden met het thuisfront, of gewoon even wilt surfen. Goed internet is essentieel om optimaal te genieten van uw welverdiende vakantie.

Gelukkig is er een oplossing: IT-Wizzard biedt een betrouwbare en betaalbare internetoplossing voor vakantiegangers, ook op de camping. Met onze supersnelle internetoplossing zet u in een mum van tijd uw eigen wifi-netwerk op. Hiermee kunt u veilig en onbeperkt internetten op de camping en zelfs interactieve tv kijken. Dit kan zowel in Nederland als in de EU.

Wilt u meer ontdekken over het zorgeloze, snelle en stabiele internet van IT-Wizzard? Lees dan snel verder.

Dit artikel in 30 seconden

 • Met het onbeperkte internet voor op de camping of onderweg, geniet u in Nederland en zelfs door heel Europa van stabiel internet.
 • Als u op een camping staat, kunt u gebruikmaken van traditionele verbindingen:
  • Mobiele (niet onbeperkt) data gebruiken
  • Openbare wifi-netwerken met slecht wifi-signaal
  • Speciale (dure) camping wifi-abonnementen
 • Deze verbindingen hebben veel beperkingen. Mobiele data raakt snel uitgeput en is erg duur. Openbare netwerken zijn onveilig en onbetrouwbaar. Deze beperkingen beïnvloeden uw genot én gemak.
 • Betere oplossingen zijn mobiele hotspots en data-abonnementen. Met een mobiele hotspot van IT-Wizzard zet u uw eigen wifi-netwerk op. Dit doet u door een simkaart met een data-abonnement in een draagbare router te plaatsen. Let op: dit is geen gsm-netwerk.
 • IT-Wizzard biedt de beste internetoplossing voor kampeerders en reizigers. Met onze Roam Easy EU-data bundel betaalt u per GB, zonder onverwachte extra kosten. Er komt enkel maandelijks € 10,- servicekosten bij. Onze NL-bundels zijn in verschillende pakketten verkrijgbaar, zelfs met echt unlimited data.
 • Reist u enkel naar België of Spanje? Dan is onze ES-bundel, of BE-bundel misschien een voordelige optie voor u.
 • Het gemak en de betrouwbaarheid van onze diensten is een van onze grootste voordelen. Dankzij onze RoamEasy EU-data bundel bent u altijd (en overal!) verbonden. Zelfs op de meest afgelegen campings, of onderweg.
 • De EU-bundel van IT-Wizzard kent geen datalimieten. U kunt continue internetten, zonder snelheidsverlagingen of andere irritante beperkingen.
 • Wilt u reizen met de camper, of caravan, maar wel mét stabiel internet waar u ook bent? Ook dan bent u met onze Roam Easy EU-data bundel op het juiste adres. U kunt moeiteloos rondrijden, zonder de connectie te verliezen.
 • Het is gemakkelijk om online te gaan met IT-Wizzards “Plug and Play”-oplossing. U plaatst simpelweg de simkaart (dit kunnen wij zelfs al voor u doen) en schakelt de router in. Daarna hoeft u alleen nog maar uw apparaten aan de wifi-verbinding te koppelen.
 • IT-Wizzard staat altijd voor u klaar. Heeft u vragen, of technische problemen? Dan kunt u dag en nacht contact opnemen:
  • Per e-mail: Mail met [email protected]
  • Per telefoon: Bel ons op +31 85 0290 591
  • Via WhatsApp: Gebruik hetzelfde telefoonnummer voor WhatsApp

Onbeperkt internet op de camping

De mogelijkheden voor internet op de camping

Er zijn een aantal mogelijkheden om online te gaan op de camping. De meest voorkomende opties zijn:

 1. Het gebruik van mobiele data
 2. Openbare wifi-netwerken
 3. Speciale camping wifi-abonnementen

Het gebruik van mobiele data of een prepaid simkaart

Mobiele data is een populaire keuze voor veel kampeerders. Door uw smartphone als (wifi)hotspot te gebruiken, kunt u andere apparaten verbinden met internet. Het voordeel hiervan is dat het eenvoudig en snel op te zetten is. Echter, het nadeel is dat mobiele data vaak beperkt is en duur kan worden als u veel verbruikt.

Openbare wifi-netwerken met wifi-signaal

Veel campings bieden gratis of betaalde openbare wifi-netwerken aan. Dit kan handig zijn omdat u geen extra apparatuur nodig heeft. Vaak betaalt u hiervoor een extra toeslag Het grootste nadeel van openbare wifi is echter de onbetrouwbaarheid en de lage snelheid. Bovendien zijn openbare wifi-netwerken niet altijd veilig, waardoor uw persoonlijke gegevens risico lopen. Daarnaast is het wifi-signaal vaak erg slecht, waardoor u last heeft van een instabiele internetverbinding waarop u telkens opnieuw moet inloggen.

Speciale camping wifi-abonnementen

Sommige campings bieden speciale wifi-abonnementen aan voor een hogere snelheid en betere verbinding. Hoewel dit een verbetering kan zijn ten opzichte van openbare wifi, zijn deze abonnementen vaak erg duur. Bovendien kan de kwaliteit van de verbinding nog steeds variëren afhankelijk van de locatie op de camping en het aantal gebruikers.

Voor- en nadelen van deze opties

De traditionele opties voor internet op de camping hebben diverse beperkingen. Mobiele data kan snel uitgeput raken en is vaak duur wanneer u GB’s bij moet kopen. Openbare wifi-netwerken zijn onbetrouwbaar en onveilig. En speciale camping wifi-abonnementen zijn prijzig en bieden niet altijd de verwachte kwaliteit. Deze beperkingen kunnen uw kampeerervaring behoorlijk verpesten, zeker voor de kinderen.

Goedkoop internet op de camping

Bent u op zoek naar goedkoop internet op de camping? Dan bieden mobiele hotspots en onbeperkt data-abonnementen een goede oplossing. Met een mobiele hotspot kunt u uw eigen wifi-netwerk opzetten door een simkaart met een data-abonnement in een draagbare (mifi-)router te plaatsen. Dit is vaak goedkoper dan de speciale wifi-abonnementen die door campings worden aangeboden en geeft u meer controle over uw dataverbruik. Met onze oplossing wordt het nog eenvoudiger. U krijgt van ons een voorgeïnstalleerde data-simkaart in een 4G-router in bruikleen. U stopt de stekker of 12 volt adapter in het stopcontact en u heeft uw eigen wifi op de camping.

Waarom IT-Wizzard de juiste keuze voor u is

IT-Wizzard biedt een voordelige en flexibele internetoplossing die ideaal is voor kampeerders. In vergelijking met traditionele opties zoals dure camping wifi-abonnementen of het gebruik van mobiele data via uw smartphone, biedt IT-Wizzard meer waar voor uw geld.

WiFi IT Wizzard

RoamEasy EU-data Bundel: Betaal per GB, zonder onverwachte kosten

Een van de grootste voordelen van de RoamEasy EU-data bundel van IT-Wizzard is de flexibiliteit. U betaalt per GB, zonder onverwachte kosten, op maandelijks € 10,- servicekosten na. Bovendien ontvangt u een gratis bruikleenmodem. Dit maakt de installatie en het gebruik van onze service nog eenvoudiger. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. U betaalt dus alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. U heeft geen langdurige verplichtingen naar IT-Wizzard toe.

Met IT-Wizzard kunt u genieten van betrouwbaar en goedkoop internet op de camping, zonder de nadelen van traditionele opties. Onze oplossing biedt niet alleen financiële voordelen, maar ook het gemak en de zekerheid van een stabiele verbinding. Waar in Europa u ook bent.

Tijdelijk internet in Spanje of België

Zit u op de camping in Spanje, of België en verblijft u daar voor een langere tijd? Neem dan vooral een kijkje bij onze specifieke Spanje Bundel en de België Bundel. Deze bundels bieden een voordelig alternatief voor de tijdelijke EU-bundel.

Waarom onbeperkt internet op de camping?

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor IT-Wizzard is het gemak en de betrouwbaarheid die onze dienst biedt. Met onze RoamEasy EU-data bundel bent u altijd en overal verbonden, zelfs op de meest afgelegen campings. U hoeft zich geen zorgen te maken over slechte verbindingen of het gebrek aan internet, want IT-Wizzard zorgt ervoor dat u altijd toegang hebt tot een stabiele en snelle internetverbinding.

Geen datalimieten met de internetbundels van IT-Wizzard

Een ander groot voordeel is dat er geen datalimieten op onze onbeperkte internetbundels zijn. Dit betekent dat u continu kunt internetten zonder onderbrekingen of snelheidsverlagingen. Of u nu wilt streamen, video’s wilt bekijken, of contact wilt houden met het thuisfront, u kunt erop vertrouwen dat uw internetverbinding altijd soepel en betrouwbaar is.

Ervaringen met IT-Wizzard

Vele vakantiegangers zijn u al voorgegaan met het (tijdelijke) internet van IT-Wizzard. Ze hebben tijdens hun kampeeravonturen, of het nu in een tent of bungalow was, genoten van het kwalitatieve internet van IT-Wizzard.

 

Zo ook Fred, die IT-Wizzard vijf sterren ⭐⭐⭐⭐⭐ gaf. Hij zei: “Heb het besteld voor mijn bungalow, maar heb het nu ook besteld voor thuis. Werkt geweldig. Mijn vaste verbinding is de deur uit.”

 

Ook Miranda gaf IT-Wizzard vijf sterren ⭐⭐⭐⭐⭐. In haar recensie schreef ze: “Ga altijd 3 maanden met de caravan weg en telkens gedonder met wifi op campings en de schotel die het meer niet doet dan wel. Erg blij met deze partij, want zij hebben beide tv en internet. Zelfs ik als digibeet kon het aansluiten.”

 

Geniet u liever van vakantie met de boot? Hessel ook. Hij gaf, net als Fred en Mirana, vijf sterren aan IT-Wizzard ⭐⭐⭐⭐⭐. “Wij zijn ontzettend tevreden met onze internetverbinding, die door IT-Wizzard is aangelegd. Onze wensen waren een stabiele internetverbinding overal op de Waddenzee! (…)  Ze hebben met ons meegedacht en ervoor gezorgd dat er een goed systeem opgezet is, daarnaast hebben ze alles stof-/ trilling- en piekspanning vrij opgezet. Dus al met al een prima systeem en goede stabiele verbinding als eindresultaat!”

 

Wilt u meer weten over het Internet aan Boord van IT-Wizzard? Neem dan direct een kijkje op onze website, of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Onbeperkt internet in de camper

Geniet u graag van vakantie, maar blijft u niet lang op dezelfde camping staan? Ook dan is het tijdelijke internet van IT-Wizzard echt voor u. Reizen met een camper biedt ongekende vrijheid, maar die vrijheid kan beperkt worden door een gebrek aan betrouwbare internetverbinding.

Met IT-Wizzard’s onbeperkte internet voor campers kunt u die beperking wegnemen. Onze RoamEasy EU-data bundel zorgt ervoor dat u altijd verbonden bent, waar u ook naartoe reist in de EU. U kunt moeiteloos navigeren, werken en communiceren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het verlies van connectiviteit.

Tijdelijk Internet

Het installatiegemak van IT-Wizzard’s Plug and Play

IT-Wizzard maakt het eenvoudig om snel online te gaan met een plug and play-oplossing. De meegeleverde router (een soort van mifi-router) is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis om te installeren. Plaats simpelweg de sim kaart, schakel de 4G-router in, en verbind uw apparaten met het wifinetwerk. Binnen enkele minuten bent u klaar om gebruik te maken van snel en betrouwbaar internet.

Wanneer maakt u gebruik van onbeperkt internet in de camper?

 • Tijdens roadtrips. Of u nu door de bergen van Oostenrijk rijdt of langs de kust van Spanje, met IT-Wizzard blijft u altijd verbonden. U kunt onderweg kaarten raadplegen, updates delen met vrienden en familie, en zelfs films streamen tijdens rustpauzes.
 • Tijdens werkvakanties. Als u werkt terwijl u reist, is een betrouwbare internetverbinding cruciaal. Met IT-Wizzard kunt u videoconferenties houden, bestanden uploaden en downloaden, en uw werkzaamheden efficiënt uitvoeren, ongeacht uw locatie.
 • Tijdens lange reizen. Voor lange reizen door meerdere landen in de EU biedt IT-Wizzard een stabiele en consistente internetverbinding. U hoeft zich geen zorgen te maken over het wisselen van simkaarten of het vinden van een betrouwbare wifi-netwerk. IT-Wizzard zorgt voor een naadloze verbinding gedurende uw hele reis.

Met IT-Wizzard bent u altijd klaar voor elk avontuur, met de zekerheid van een betrouwbare internetverbinding in uw camper.

Hoe werkt de RoamEasy EU-data Bundel van IT-Wizzard?

De RoamEasy EU-data bundel van IT-Wizzard biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor uw internetbehoeften op de camping of onderweg. Met deze bundel betaalt u per GB, zodat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Dit voorkomt onverwachte kosten en biedt u volledige controle over uw internetgebruik.

Geen maandelijkse abonnementskosten dus, op maandelijks € 10,- servicekosten na.

Bovendien ontvangt u een gratis bruikleenmodem, wat de installatie eenvoudig en zonder extra kosten maakt. U kunt ook dagelijkse verbruiksoverzichten inzien via ons portaal, zodat u altijd op de hoogte bent van uw datagebruik. U kunt uw verbruik indien nodig zelf aanpassen.

Hoe installeer ik de modem en maak ik verbinding? 

De installatie van de RoamEasy EU-data bundel is eenvoudig en snel. Volg deze stappen om uw modem te installeren en verbinding te maken:

 1. Plaats de sim kaart: De simkaart zit meestal al in de 4G-router. Als dat niet het geval is, plaatst u de sim kaart in de aangegeven sleuf.
 2. Schakel de router in: Zet de router aan en wacht enkele seconden totdat deze verbinding maakt met het mobiele netwerk.
 3. Verbind uw apparaten: Zoek het wifinetwerk van uw router op uw apparaat en maak verbinding met het vooraf ingestelde wachtwoord. U kunt ook uw eigen netwerknaam en wachtwoord doorgeven, zodat wij de router voor u kunnen programmeren voordat we hem verzenden.

Binnen enkele minuten bent u klaar om gebruik te maken van snel en betrouwbaar internet, waar u ook bent.

Ondersteuning en service van IT-Wizzard

Bij IT-Wizzard staan we altijd voor u klaar om u te ondersteunen. Heeft u vragen, of loopt u tegen technische problemen aan? Dan kunt u rekenen op onze uitstekende klantenservice en technische ondersteuning.

Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon en WhatsApp. Ons team van experts helpt u graag met al uw vragen en zorgt ervoor dat u altijd een stabiele en betrouwbare internetverbinding heeft. U kunt contact opnemen:
 • Per e-mail: Mail met [email protected]
 • Per telefoon: Bel ons op +31 85 0290 591
 • Via WhatsApp: Gebruik hetzelfde telefoonnummer voor WhatsApp

Ondersteuning IT-Wizzard

Conclusie

IT-Wizzard biedt de ultieme oplossing voor onbeperkt internet op de camping. Met de RoamEasy EU-data bundel geniet u van talloze voordelen:

 • Gemak en betrouwbaarheid: Altijd verbonden, zelfs op afgelegen campings.
 • Geen datalimieten: Continu gebruik zonder onderbrekingen of snelheidsverlagingen.
 • Voordelige kosten: Betaal per GB en vermijd onverwachte kosten.
 • Flexibiliteit: Maandelijks opzegbaar, geen langdurige verplichtingen.
 • Eenvoudige installatie: Plug and Play-oplossing, binnen enkele minuten online.
 • Uitstekende ondersteuning: Klantenservice en technische ondersteuning altijd beschikbaar.

Met deze bundel heeft u de zekerheid van snel en betrouwbaar internet. Geniet van uw vakantie, zonder zorgen.

Probeer de RoamEasy EU-data Bundel nu en geniet van zorgeloos internet tijdens uw vakantie. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en om uw bundel vandaag nog te activeren. Ervaar het gemak en de vrijheid van IT-Wizzard en maak uw kampeeravonturen nog aangenamer.

Extra tips om optimaal gebruik te maken van internet op de camping

IT-Wizzard geeft u nog een tweetal tips mee, om het meeste uit uw internetverbinding op de camping te halen:

 1. Hoe beheers ik mijn dataverbruik en verminder ik mijn verbruik?
 2. Hoe internet ik veilig op de camping zonder risico’s?

Hoe beheers ik mijn dataverbruik en verminder ik mijn verbruik?

Om het meeste uit uw internetverbinding op de camping te halen, zijn hier enkele handige tips:

 1. Beheer uw dataverbruik. Houd uw dataverbruik in de gaten door gebruik te maken van de dagelijkse verbruiksoverzichten die IT-Wizzard biedt. Schakel automatische updates en synchronisaties uit op uw apparaten om onnodig dataverbruik te voorkomen.
 2. Optimaliseer de verbinding. Plaats de router op een centrale locatie in uw camper, caravan of tent voor een beter bereik. Vermijd obstakels en metalen oppervlakken die het signaal kunnen blokkeren of verstoren.
 3. Download van tevoren. Als u van plan bent films of series te kijken, download deze dan vooraf via wifi op een andere locatie. Dit bespaart data en zorgt voor een soepele kijkervaring zonder buffering.

Hoe internet ik veilig op de camping zonder risico’s?

Veiligheid is een belangrijk aspect van internetgebruik, vooral op de camping. Hier zijn enkele tips om veilig online te blijven:

 1. Stel samen met IT-Wizzard een sterk wachtwoord vast. Vermijd eenvoudige en voor de hand liggende wachtwoorden.
 2. Overweeg om een VPN te gebruiken. Dit is een Virtual Private Network. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met de specialisten van IT-Wizzard.
 3. Wees voorzichtig met uw persoonlijke informatie. Geef uw persoonlijke informatie niet aan derden, zoals bijvoorbeeld, de buurman die ook graag gebruik wil maken van uw internet. Zo voorkomt u ongeautoriseerde toegang tot uw netwerk.
 4. Update uw apparaten. Zorg ervoor dat de up-to-date zijn met de nieuwste beveiligingspatches en software-updates.

 

Door deze tips te volgen, geniet u van een betrouwbare internetverbinding op de camping. Zo heeft u een veilige en efficiënte internetervaring.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een hotspot en een router?

Een hotspot is een functie op uw smartphone die een wifi-signaal uitzendt door gebruik te maken van de mobiele data van uw telefoon. Dit stelt andere apparaten in staat om verbinding te maken met internet via uw telefoon. Een router, zoals de mifi-router van IT-Wizzard, is een stand-alone apparaat dat een mobiel netwerk signaal omzet in een wifi-signaal. Hiermee kunt u meerdere apparaten verbinden, zonder dat u uw telefoon als hotspot hoeft te gebruiken.

Hoe werkt de installatie van de modem?

De installatie van de modem is eenvoudig en kan in enkele stappen worden voltooid:

 1. Plaats de simkaart
 2. Schakel de router in
 3. Verbind uw apparaten

Binnen enkele minuten bent u klaar om gebruik te maken van snel en betrouwbaar internet.

Wat zijn de voordelen van de RoamEasy EU-data Bundel ten opzichte van andere aanbieders?

De RoamEasy EU-data bundel van IT-Wizzard biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere aanbieders:

 • Flexibel betalen per GB. U betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, zonder onverwachte kosten.
 • Ruime databundel. Doordat u per GB betaalt, heeft u praktisch gezien onbeperkt internet.
 • Gratis bruikleenmodem. U ontvangt een gratis modem, waardoor de installatie eenvoudig is en u geen extra kosten heeft.
 • Maandelijks opzegbaar. Geen langdurige contracten, u kunt het abonnement maandelijks opzeggen.
 • Uitstekende klantenservice. Wij bieden ondersteuning via e-mail, telefoon en WhatsApp, zodat u altijd hulp kunt krijgen bij vragen of problemen.

Met deze voordelen biedt IT-Wizzard een betrouwbare, flexibele en kosteneffectieve internetoplossing voor kampeerders.