ICT DIENSTEN PARTICULIER

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Wist u dat it-wizzard ook internet provider is?

Van reparatie naar aanleggen van netwerken

Hieronder treft u al onze ICT diensten. Van computerreparatie thuis tot het aanleggen van netwerken op kantoor. IT-Wizzard heeft altijd de juiste specialist klaarstaan. Liever even bellen? Ons team staat voor u klaar!

Alle diensten

REPARATIES

IT-Wizzard biedt computer reparaties voor alle merken en tracht de reparatie binnen een tot vier dagen te voltooien. Zo kunt u weer snel aan de slag kunt met uw apparaat!

ONDERHOUD

IT-Wizzard biedt onderhoud voor alle merken computers en laptops en tracht het onderhoud binnen een tot vier dagen te voltooien. Zo kunt u weer snel aan de slag met uw apparaat!

HULP OP LOCATIES

Last van computer- of netwerkproblemen? Dan schakelt u voor een oplossing de specialisten van IT-Wizzard in. Voor zowel hulp op locatie als hulp op afstand.

ALARMSYSTEMEN

Wilt u uw huis of pand professioneel beveiligen? Met de beveiligingsproducten van IT-Wizzard bent u safe! IT-Wizzard is een gecertificeerde installateur.

CAMERABEVEILIGING

Uw huis of pand is een plek waar u zich veilig moet voelen. Soms is het nodig om uw huis of pand te beveiligen voor onbevoegden. Een camerasysteem van IT-Wizzard is hier…

BACK-UP PAKKETTEN

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. 

WIFI OPLOSSINGEN

Door een focus op de beste producten en beste support is de webhosting van IT-Wizzard ongeëvenaard! IT-Wizzard is iedere dag bereikbaar, geeft persoonlijke….

INTERNET OPLOSSINGEN

Uw internet is tegenwoordig een nutsvoorzieningen! Maar wat als uw internet er plots mee ophoudt? Of u bent net verhuist maar en zit nog geen prik…

HULP OP AFSTAND

Heeft u een klein probleem? Dit kan IT-Wizzard meestal ook op afstand voor u verhelpen! Het enige wat u nodig heeft is een werkende en stabiele internetverbinding.

SPEEDTEST

Bent u benieuwd hoe snel uw netwerk is? Gebruik dan de speedtest van IT-Wizzard. U krijgt op deze manier een accurate diagnose van uw netwerk.

INTERNET AAN BOORD

Vaart u uit met uw boot of schip, maar ervaart u keer op keer problemen met uw internetverbinding? Of bent u maanden weg met uw camper en weet u nooit wanneer u weer kunt skypen met uw familie?

DATA RECOVERY

In een data-gedreven wereld zijn harde schijven en andere opslagmedia cruciaal. Maar wat als ze falen en uw waardevolle bestanden verloren gaan?

HARDWARE

Zonder krachtige servers, efficiënte laptops en essentiële randapparatuur blijft uw bedrijf achter. Wij helpen u daarom graag bij uw keuzes voor nieuwe apparatuur. Passend bij de werkzaamheden en uw wensen.

PC HULPLIJN

De PC Hulplijn is uw computerhulp op afstand, klaar om in te springen en hulp te bieden bij alle soorten computerproblemen.

it-wizard bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

desktop

Alle IT diensten van IT-Wizzard Harlingen

Wat u ook nodig heeft, als het met computers en ICT te maken heeft kan IT-Wizzard het leveren of voor u regelen. We hebben diverse specialisten in huis om alle problemen en storingen aan uw computers of netwerk snel en efficiënt op te lossen. Ook voor aanschaf van computers en randapparatuur als Wifi punten, servers, printers, kabeltjes en beeldschermen bent u bij ons op de juiste plek. Bij problemen kunt u ons bellen. Is het nodig dat we bij u op locatie langskomen? Dan doen we dat toch? Komt u liever even naar ons toe? Dan bent u van harte welkom in onze winkel.

desktop

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 
085-0290 591

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel ...
Lees meer
Gijs van hesteren
De mensen van It-Wizzard in Harlingen hebben mij met veel toewijding en vriendelijkheid geholpen bij het weer gangbaar maken van mijn printer. Contacten waren steeds erg plezierig en de kosten vielen me gezien hun inzet heel erg mee.
Gijs van hesteren
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging ...
Lees meer
Marcel Alkema
Laptop had uitval issue, wat verholpen is. Tijdens reparatie ging het fout wat keurig hersteld is. Laptop is ruim 3-4 weken weggeweest en gedurende deze tijd kon de status update beter. Al met al wel tevreden.
Marcel Alkema
Snelle en goede service Je wordt goed op de hoogte ...
Lees meer
Auke de jong
Snelle en goede service Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en de kosten. En mijn pc loopt weer als een zonnetje. dus weer dik tevreden:-)
Auke de jong
Voor een nieuwe of oude computer zou ik voor kwaliteit...
Lees meer
Ronnie van der plaats
Voor een nieuwe of oude computer zou ik voor kwaliteit gaan. Dus is it-wizzard het adres die ik iedereen aanraadt. Goede en eerlijke service. Zowel voor mij als dat ze leveren bij mijn ouders. Mijn virusscanner moest weer verlengt worden en daar had ik zelf niet bij stilgestaan. Ik werd keurig gebeld met de vraag voor een nieuwe licentie en kon dit zelf mooi verlengen. Mijn laptop die ik nieuw bij ze heb gekocht is ook echt een goed product. Precies zoals ik het wou hebben heb ik via de mannen van It-wizzard naar wens voor elkaar gekregen. Ben echt nog steeds zeer tevreden. Ook dat alle gegevens van mijn oude laptop destijds keurig op mijn  nieuwe laptop zijn gezet. Zo is alles behouden gebleven. Zo fijn. Bedankt mannen ga zo door. Mvg Ronnie van der Plaats
Ronnie van der plaats
Zeer tevreden over de mensen van IT Wizzard! Wij komen ...
Lees meer
Femke
Zeer tevreden over de mensen van IT Wizzard! Wij komen hier al jaren en met een nieuwe laptop of met problemen met onze computers ze staan altijd klaar met vlotte en betaalbare service! Ze denken mee en geven goed advies, wij zijn ontzettend tevreden!
Femke

Al jaren klant van Wizzard, het is...

Lees meer
Nel Kalsbeek

Al jaren klant van Wizzard, het is fijn  dat je als ouderen een beroep kunt doen op Wizzard, niets is te veel. Ik ben zeer tevreden.

Nel Kalsbeek
Een prettige en persoonlijke uitleg over mijn tablet. Echter het ...
Lees meer
Cornelis Doorn
Een prettige en persoonlijke uitleg over mijn tablet. Echter het probleem was blijkbaar structureel en niet op te lossen en dat mocht wellicht eerder genoemd worden. Het idee van service is als positief ervaren.
Cornelis Doorn
Top service en erg vriendelijk
R. Dijkstra
Top service en erg vriendelijk
R. Dijkstra
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant...
Lees meer
Frans de Gorter
Heb al verschillende desktopcomputers gehad. Kocht ze óf kant en klaar of liet ze bouwen. Nu weer toe aan een nieuwe PC. Gevraag aan IT Wizzard of zij hem wilden bouwen met de componenten die ik wilde aanleveren. Kon dan zélf uitzoeken welke onderdelen ik wilde hebben. Was geen probleem. Geen kinnesinne dus. Onderdelen aangeleverd en Remco Hanenburg heeft mijn PC gebouwd. Word keurig op de hoogte gehouden van het verloop. Zou zélf nog 2 extra harde schijven inbouwen. Dit viel echter vies tegen. Vrij gecompliceerde computer. Gebeld. Geen probleem. Zij wilden de harde schijven wel inbouwen. HDD door IT Wizzard laten aanschaffen en inbouwen. Keurig gedaan allemaal en tot mijn verbazing zonder extra koste, Tóp. PC draait nu tot volle tevredenheid tegen relatief lage kosten.
Frans de Gorter
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik ...
Lees meer
Henk Schoot
Ik had problemen met mijn toetsenbord van de laptop. Ik begin iedere morgen met het lezen van de digitale LC krant onder het genot van een ontbijtje en een kop koffie. Maar m.n. het ontbijt is funnest voor een toetsenbord.Na verloop van tijd komen er steeds meer kruimels ONDER het toetsenbord met als gevolg niet meer goedwerkende toetsen. met dit probleem naar IT wizzard. Toetsenbord vervangen en een goed ontbijtadvies. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje. Hij werkt weer als vanouds. Bedankt voor de goede service. Henk Schoot
Henk Schoot
Geweldig geholpen en goede service
Piet bouma
Geweldig geholpen en goede service
Piet bouma
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...
Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Vriendelijk en goed advies gekregen, gaan we mee door.
R.J. Feith
Vriendelijk en goed advies gekregen, gaan we mee door.
R.J. Feith
Ik ben heel prettig geholpen. Heel correct en wat fijn ...
Lees meer
J. Tigchelaar
Ik ben heel prettig geholpen. Heel correct en wat fijn was dat ik op de hoogte gehouden werd van de voortgang. Een goede communicatie waar menig bedrijf nog wat van kan leren.
J. Tigchelaar
Adequaat en direct op vraag via mail gereageerd, daarna vriendelijk ...
Lees meer
Henk Smeding
Adequaat en direct op vraag via mail gereageerd, daarna vriendelijk te woord gestaan, goed naar wensen geluisterd, snel de gegevens van oude naar nieuwe laptop overgezet. Tot zover helemaal tevreden, zo moet het maar blijven!
Henk Smeding
Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Hebben altijd op korter ...
Lees meer
C. De Jong
Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Hebben altijd op korter termijn tijd. Duidelijke - vooraf besproken - prijsopgave. Snel en ontzettend klantvriendelijk.
C. De Jong
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht ...
Lees meer
Jeanette Zuidema
Hartelijk bedankt voor de vlotte en vriendelijke service. Ik dacht mijn computer langere tijd te moeten missen, maar zelfs in het weekend werd er naar het probleem gezocht. Top!
Jeanette Zuidema
Super vriendelijk, verstand van zaken en nog snel ook!
Alex Zuidema
Super vriendelijk, verstand van zaken en nog snel ook!
Alex Zuidema
Goede service en super goed geholpen
Marjan van Slooten
Goede service en super goed geholpen
Marjan van Slooten
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart ...
Lees meer
K.P. Boomsma
Eerlijk, deskundig en vriendelijk geholpen nadat scherm laptop op zwart was gegaan. Nette mails ontvangen ter bevestiging van ontvangst apparaat en meldingsmail reparatie voltooid. IT-Wizzard maakt hun naam waar!
K.P. Boomsma
Ter zake kundig en op betrekkelijk korte afstand.
D. B. Liberg
Ter zake kundig en op betrekkelijk korte afstand.
D. B. Liberg
Adequate en snelle service. Vragen altijd beantwoord, onduidelijkheden uitgelegd. Volle ...
Lees meer
Agnieszka Leijenaar
Adequate en snelle service. Vragen altijd beantwoord, onduidelijkheden uitgelegd. Volle tevredenheid.
Agnieszka Leijenaar
Snel, vriendelijk en eerlijk geholpen. Heb vertrouwen in hen.
J. Woudstra
Snel, vriendelijk en eerlijk geholpen. Heb vertrouwen in hen.
J. Woudstra
Vriendelijke en behulpzame medewerkers en een snelle service tegen een ...
Lees meer
L.A. Posthumus
Vriendelijke en behulpzame medewerkers en een snelle service tegen een betaalbare prijs met daarnaast ook nog eens dichtbij huis.
L.A. Posthumus
jullie info is goed en duidelijk
Grietje Van der Schaar
jullie info is goed en duidelijk
Grietje Van der Schaar
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Prima advisering en snelle oplossing probleem.
Jan Walta
Het verlengen is heerlijk eenvoudig. It-wizzard is een heel fijn ...
Lees meer
Irene Bonsma
Het verlengen is heerlijk eenvoudig. It-wizzard is een heel fijn bedrijf zonder hoge drempel. Zowel per mail als persoonlijk wordt je netjes geholpen.
Irene Bonsma

IT-Wizzard is er voor bedrijven en particulieren in regio Friesland

Iedere dienst die we leveren hebben we in eigen beheer. Ieder product dat we verkopen in onze computer webshop, gebruiken we zelf ook. Bij ons geen dropshipping of andere vage internethandel. Vanuit ons eigen magazijn leveren we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Een product eerst zien? Of een demonstratie en gedegen advies? Kom dan gerust naar onze winkel in Harlingen. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Klantvriendelijkheid én klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dat kunnen we wel zeggen, maar beter is het als u zelf onze reviews doorneemt en kijkt wat onze klanten er zelf over vertellen op onze review pagina.