ZAKELIJK IT-BEHEER FRIESLAND

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Voor al uw ICT problemen

Problemen met uw IT-beheer? Of wilt u juist problemen aan uw ICT voorkomen? Kies dan voor zakelijk IT-beheer van IT-Wizzard. Profiteer van onze brede vakkennis als het gaat om zakelijk IT-beheer uitbesteden. De specialisten van IT-Wizzard bezitten diepgaande expertise binnen het IT-vakgebied en elke ICT omgeving. Denk hierbij aan sectoren als: onderwijs, MKB, horeca, retail & ZZP. Kennismaken met IT-Wizzard? Neem vrijblijvend contact op.

IT-beheer uitbesteden? Alles onder één dak!

Uw partner voor zakelijk IT-beheer

Uw ICT systemen zijn cruciaal voor uw bedrijf, misschien zelfs wel voor dat van uw klanten. ICT-beheer is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Dreiging van hackers met hun malware, ransomware en virussen zit in potentie in iedere e-mail die u binnen krijgt. U of een medewerker hoeft maar 1 keer in de fout te gaan. Een keer op die phishing link te klikken en ramp is geboren. Daarnaast werken uw medewerkers natuurlijk nu veel thuis, wat ook weer nieuwe uitdagingen voor systeembeheerders met zich meebrengt.

Naast dreiging van kwaadwillenden zijn er ook nog ‘ouderwetse’ ICT storingen die opgelost moeten worden. Nieuwe manieren van werken, nieuwe computerprogramma’s die thuiswerkers moeten ondersteunen en heel veel nieuwe software waardoor allemaal nieuwe en ingewikkelde IT-problemen kunnen ontstaan.  Het gaat verder dan een printer die niet meer werkt of een internetverbinding die ergens wegvalt.

Sectoren waarin ons
IT-beheer gespecialiseerd is

ICT-BEHEER VOOR PARTICULIER

ICT-BEHEER VOOR ONDERWIJS

ICT-BEHEER VOOR ZZP

ICT-BEHEER VOOR MKB

ICT-BEHEER VOOR HORECA

ICT-BEHEER VOOR RETAIL

Zakelijk ICT-beheer is ons dagelijks werk

U wilt altijd zorgeloos en probleemloos gebruik kunnen maken van uw IT-omgeving. Uw computers, het netwerk, de telefonie en alle aangesloten apparatuur moeten perfect werken en mogen geen storingen vertonen. Wanneer uw werknemers hun werk niet kunnen uitvoeren vanwege storingen kost u dat een hoop geld. Door uw ICT omgeving, systemen en netwerken goed te beheren én onderhouden kunt u veel ellende voorkomen. Zo loopt u geen omzet mis omdat u onbereikbaar bent of deadlines niet kunt halen vanwege haperende internetverbindingen.

ICT-bedrijf IT-Wizzard beheert uw hele bedrijfsnetwerk en IT-omgeving, het gehele interne IT-proces nemen we voor u uit handen. We ontzorgen u volledig, zodat u zelf niets meer hoeft te doen op dit gebied. We monitoren het systeem en ondernemen onmiddellijk actie daar waar nodig. Zakelijk IT beheer houdt niet op bij monitoring. Uw hele IT-infrastructuur zoals de servers en de werkstations worden constant onderhouden en gecheckt. De nieuwste updates en de laatste software staan op uw apparatuur. Uw netwerk blijft hierdoor optimaal functioneren. Ook de dagelijkse back-up wordt door IT-Wizzard verzorgd, zodat u weet dat er altijd een back-up van alle data binnen uw bedrijf veilig in de cloud van IT-Wizzard staat.

We monitoren uw online netwerk op piekbelasting en continue bereikbaarheid en we krijgen automatisch melding bij een storing. Per e-mail en telefonisch houden we u op de hoogte van alle veranderingen. Overbelasting van uw netwerk en servers wordt direct gezien en IT-Wizzard onderneemt direct actie om problemen te voorkomen of snel op te lossen.

Onderhoud van uw servers is van het grootste belang. Als dit niet regelmatig wordt gedaan, kunnen er problemen ontstaan. Door de server te onderhouden blijft deze correct en stabiel functioneren. Ook monitoren we de server zodat we problemen kunnen voorkomen. Ook in verband met uw digitale veiligheid is het van groot belang dit door een vakkundige partij te laten uitvoeren. U wilt uiteraard geen slachtoffer van hackers en hun ransomware worden. Of erger nog, dat ze via uw netwerk bij uw klanten uitkomen en de boel plat leggen. Zo houden we iedere online-werkplek veilig.

it-wizard bus

Uw ICT-partner komt er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

IT-Support staat 27/7 voor u klaar

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Dat is wat we bij ICT-beheer van IT-Wizzard heel belangrijk vinden. Wanneer uw medewerkers ICT ondersteuning nodig hebben, komen we fysiek bij u op locatie of we helpen via onze handige hulp op afstand tool. Heeft u problemen, dan wordt er direct actie ondernomen. We zijn 24/7 bereikbaar als u een storing heeft. Dat geldt ook voor andere IT calamiteiten. Met IT-Wizzard heeft u uw eigen IT afdeling op afstand. Zo profiteert u van onze kennis en expertise, maar heeft u niet de lasten van een team ICT specialisten.

Computerproblemen zijn 1 van de grootste ergernissen – zo niet de grootste ergernis – uit uw dagelijks leven. Regelmatig computeronderhoud is de enige manier om computerproblemen te voorkomen. Uw ICT-partner regelt het vakkundig, betrouwbaar, betaalbaar en snel voor u. Indien gewenst halen we zelfs de computer of laptop bij u op en bezorgen we deze na afloop weer netjes bij u thuis of op kantoor.

IT-Wizzard

0+

Particulieren die wij hebben mogen verwelkomen

0+

Tevreden klanten door dagelijkse ontzorging.

0+

Beheer en onderhoud van zakelijke werkplekken

0+

Passievolle samenwerking met onderwijsinstellingen

Scholen waarmee wij samen werken

ICT-Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

ICT-Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via:
085-0290 591

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

Wat een zeer snelle, vriendelijke en professionele service! Ik had ...
Lees meer
Cor Hanenburg
Wat een zeer snelle, vriendelijke en professionele service! Ik had op korte termijn een laptop, mailadressen en een eenvoudige website nodig. Daar heeft IT-Wizzard me binnen een halve week mee geholpen! Nogmaals dank daarvoor en ga vooral door met deze klantbenadering!
Cor Hanenburg
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. ...
Lees meer
Paul Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. IT-Wizzard zorgt er voor dat mijn systeem optimaal blijft werken. Wanneer er een probleem is, is IT-Wizzard snel met een oplossing. Ze zijn altijd goed bereikbaar, reageren snel en adequaat en tegen betaalbare tarieven.
Paul Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. ...
Lees meer
Advocatenkantoor Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. IT-Wizzard zorgt er voor dat mijn systeem optimaal blijft werken. Wanneer er een probleem is, is IT-Wizzard snel met een oplossing. Ze zijn altijd goed bereikbaar, reageren snel en adequaat en tegen betaalbare tarieven.
Advocatenkantoor Logemann
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die...
Lees meer
ML. Veenekamp
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die je echt kan ontzorgen. IT-WIZZARD is een zeer klantvriendelijk bedrijf en ook de particulier ondersteunt. Een fijn, snel en adquaat handelend team met heel veel (brede) kennis. Als particulier ben ik heel blij dat mijn ICT diensten bij dit fijne bedrijf in beheer is.
ML. Veenekamp
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...
Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ...
Lees meer
Ginkel’s Cosmetica
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ons bedrijfsnetwerk. Komt afspraken na, werkt vlot en zeer prettig in de omgang. Een bedrijf waar wij op kunnen vertrouwen.
Ginkel’s Cosmetica

Hoe ondersteund IT-beheer uw bedrijf?

IT beheer van IT-Wizzard is compleet pakket wat we volledig naar uw wensen en behoefte leveren. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen en natuurlijk wat u investering daarvoor is, dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. We vertellen u dan direct alles over de mogelijkheden bij IT Wizzard Friesland.

Welke IT ondersteuning levert IT-Wizzard?

  • Windows servers
  • Wifi
  • Routers
  • Switches
  • NAS

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van zakelijk IT-beheer voor uw onderneming te bespreken.