Zakelijk it-beheer Friesland

IT-Wizzard heeft een brede vakkennis als het gaat om zakelijk IT-beheer. De specialisten van IT-Wizzard bezitten expertise binnen het IT-vakgebied en elke ICT omgeving. Denk hierbij aan sectoren als: onderwijs, MKB, horeca, retail & ZZP. Kennismaken met IT-Wizzard? Neem vrijblijvend contact op.

IT-Beheer onder een dak!

Serverbeheer

Altijd online met serverbeheer van IT-Wizzard! IT-Wizzard beheert uw applicaties en helpen u uit de brand bij problemen.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer is een vak apart! Laat uw netwerk professioneel beheren en onderhouden door IT-Wizzard.

Werkplekbeheer

Werkplek toevoegen voor een nieuwe collega of is een computer aan vervanging toe? IT-Wizzard helpt u graag verder.

Cloudwerken

Steeds meer bedrijven werken met cloudopslag. Laat IT-Wizzard uw cloud vakundig beheren en onderhouden!

Software

CRM-systeem, boekhoudprogramma’s en educatieve software: IT-Wizzard zorgt voor de installatie en het onderhoud.

Infrastructuur

Behoefte aan een gestructureerde en vakkundige bekabeling? De bekabelingdienst van IT-Wizzard is de oplossing!

Cloudtelefonie

Bereikbaarheid is voor ieder bedrijf essentieel. IT-Wizzard zorgt voor  gestroomlijnde telefonie binnen uw bedrijf.

Internet

IT-Wizzard voorziet in de levering van ADSL, VDSL, Bonded VDSL en glasvezelverbindingen.

Wifi

De basis van een betrouwbaar netwerk is een stabiele Wifiverbinding. IT-Wizzard doet professionele metingen en installeert betrouwbare Access-Points indien nodig.

Uw partner voor zakelijk IT-Beheer

Uw ICT systemen zijn cruciaal voor uw bedrijf, misschien zelfs wel voor dat van uw klanten. IT beheer is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Dreiging van hackers met hun malware, ransomware en virussen zit in potentie in iedere e-mail die u binnen krijgt. U of een medewerker hoeft maar 1 keer in de fout te gaan. Een keer op die phishing link te klikken en ramp is geboren. Daarnaast werken uw medewerkers natuurlijk nu veel thuis, wat ook weer nieuwe uitdagingen voor systeembeheerders met zich meebrengt.

Naast dreiging van kwaadwillenden zijn er ook nog ‘ouderwetse’ IT storingen die opgelost moeten worden. Nieuwe manieren van werken, nieuwe computerprogramma’s die thuiswerkers moeten ondersteunen en heel veel nieuwe software waardoor allemaal nieuwe en ingewikkelde IT-problemen kunnen ontstaan.  Het gaat verder dan een printer die niet meer werkt of een internetverbinding die ergens wegvalt.

Service aan huis

IT Probleempje thuis? Geen paniek wij helpen u graag uit de brand! Een van onze specialisten helpen u graag verder! Neemt u contact met ons op?

Service op kantoor

IT Probleem op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zo kunt u snel weer aan de slag. Plan gauw een afspraak in!

Sectoren waarin IT-Wizzard voorziet!

Paticulier

Onderwijs

ZZP

MKB

Horeca

Retail

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

 

Zakelijk ICT beheer is ons dagelijks werk

U wilt altijd zorgeloos en probleemloos gebruik kunnen maken van uw IT-omgeving. Uw computers, het netwerk, de telefonie en alle aangesloten apparatuur moeten perfect werken en mogen geen storingen vertonen. Wanneer uw werknemers hun werk niet kunnen uitvoeren vanwege storingen kost u dat een hoop geld. Door uw ICT omgeving, systemen en netwerken goed te beheren én onderhouden kunt u veel ellende voorkomen. Zo loopt u geen omzet mis omdat u onbereikbaar bent of deadlines niet kunt halen vanwege haperende internetverbindingen.

IT-Wizzard beheert uw hele bedrijfsnetwerk, het gehele interne IT-proces nemen we uit handen. We ontzorgen u volledig zodat u zelf niets meer hoeft te doen op dit gebied. We monitoren het systeem en ondernemen onmiddellijk actie daar waar nodig. Zakelijk IT beheer houdt niet op bij monitoring. De servers en de werkstations worden constant onderhouden en gecheckt. De nieuwste updates en de laatste software staan op uw apparatuur. Uw netwerk blijft hierdoor optimaal functioneren. Ook de dagelijkse back-up wordt door IT-Wizzard verzorgd, zodat u weet dat er altijd een back-up van alle data binnen uw bedrijf veilig in de cloud van IT-Wizzard staat.

We monitoren uw online netwerk op piekbelasting en continue bereikbaarheid en we krijgen automatisch melding bij een storing. Per e-mail en telefonisch houden we u op de hoogte van alle veranderingen. Overbelasting van uw netwerk en servers wordt direct gezien en IT-Wizzard onderneemt direct actie om problemen te voorkomen of snel op te lossen.

Onderhoud van uw servers is van het grootste belang. Als dit niet regelmatig wordt gedaan, kunnen er problemen ontstaan. Door de server te onderhouden blijft deze correct en stabiel functioneren. Ook monitoren we de server zodat we problemen kunnen voorkomen. Ook in verband met uw digitale veiligheid is het van groot belang dit door een vakkundige partij te laten uitvoeren. U wilt uiteraard geen slachtoffer van hackers en hun ransomware worden. Of erger nog, dat ze via uw netwerk bij uw klanten uitkomen en de boel plat leggen. Zo houden we iedere online-werkplek veilig.

IT Support staat 24/7 voor u klaar

Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Dat is wat we bij IT-Wizzard heel belangrijk vinden. Wanneer uw medewerkers technische ondersteuning nodig hebben, komen we fysiek bij u op locatie of we helpen via onze handige hulp op afstand tool. Heeft u problemen, dan wordt er direct actie ondernomen. We zijn 24/7 bereikbaar als u een storing heeft. Dat geldt ook voor andere IT calamiteiten. Met IT-Wizzard heeft u uw eigen IT afdeling op afstand. Zo profiteert u van onze kennis en expertise, maar heeft u niet de lasten van een team ICT specialisten.

Computerproblemen zijn 1 van de grootste ergernissen – zo niet de grootste ergernis – uit uw dagelijks leven. Regelmatig computeronderhoud is de enige manier om computerproblemen te voorkomen. IT-wizzard regelt het vakkundig, betrouwbaar, betaalbaar en snel voor u. Indien gewenst halen we zelfs de computer of laptop bij u op en bezorgen we deze na afloop weer netjes bij u thuis of op kantoor.

Hoe kan IT beheer uw bedrijf ondersteunen?

IT beheer van IT-Wizzard is compleet pakket wat we volledig naar uw wensen en behoefte leveren. Wilt u weten wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen en natuurlijk wat u investering daarvoor is, dan hoeft u ons alleen maar even te bellen. We vertellen u dan direct alles over de mogelijkheden bij IT Wizzard Friesland.

Welke IT ondersteuning levert IT-Wizzard?

  • Windows servers
  • Wifi
  • Routers
  • Switches
  • NAS

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden van zakelijk IT-beheer voor uw onderneming te bespreken.

Scroll Up
Verlanglijst 0
Mijn verlanglijstje bekijken Doorgaan met winkelen