Alarmsystemen van IT-Wizzard

Wees de ongewenste bezoeker te slim af
 
Wilt u uw huis of pand professioneel beveiligen? Met de beveiligingsproducten van IT-Wizzard bent u safe! Wij zijn officieel installateur van Woonveilig en weten als geen ander hoe een woning of bedrijfspand beveiligd moeten worden. Wij als IT-Wizzard vinden de bescherming van uw eigendommen enorm belangrijk, daarom testen wij het alarmsysteem zorgvuldig en stellen het systeem naar uw wensen in. Wij zorgen ervoor dat uw woning zo goed mogelijk wordt beveiligd, zodat u bijvoorbeeld met een gerust hart op vakantie kan gaan.
Directe notificaties per sms & spraakoproep Beheren van uw alarm via de app Alarmering naar verschillende personen Persoonsgebonden pincodes, registratie wie het alarm aan en uit zet Harde sirene bij inbraak Paniek knop (bijvoorbeeld te gebruiken bij een woning overval) Huisdier vriendelijk Te koppelen aan uw smarthome
Camerabeveiliging Beveiligingsdienst bij alarmmelding
Voor storingen en calamiteiten zijn wij uw aanspreekpunt. Ook voor onderhoud (bijvoorbeeld het vervangen van batterijen) bent u bij ons aan het juiste adres. Via ons storingsnummer kunt u ons 24/7 bereiken indien uw probleem echt niet kan wachten.