ESCAN ANTIVIRUS, VERTROUWD ÉN VOORDELIG

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

ESCANNERS
ESCANNERS

Antivirus

eScan antivirus is verkozen tot één van de beste computer beveiligingssoftware pakketten ter wereld. Daarbij is het ook nog eens een van de voordeligste pakketten. eScan biedt bescherming tegen virussen, spyware, keyloggers, rootkits, hackers, spam, ransomware én phishing. Alle reden om te kiezen voor het antivirus pakket van eScan! Bestel eScan antivirus en internet security hieronder of kom langs in onze winkel in Harlingen.

eScan AntiVirus

escan-antivirus3

eScan voor 1 apparaat | €30,-

eScan-antivirus

eScan voor 2 apparaat | €40,-

eScan-anti

eScan voor 3 apparaat | €45,-

eScan-anti

eScan voor 5 apparaat | €60,-

eScan Internet Security

eScan-internetsecurity

eScan voor 1 apparaat | €40,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 2 apparaat | €50,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 3 apparaat | €55,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 4 apparaat | €65,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 5 apparaat | €70,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 6 apparaat | €80,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 7 apparaat | €90,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 8 apparaat | €95,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 9 apparaat | €105,-

eScan-internetsecurity

eScan voor 10 apparaat | €110,-

Leuk feitje:

”eScan kwam als eerste met een Nederlandse versie voor windows 10. Bovendien had eScan AV als een van de eerste aanbieders geavanceerde technieken zoals een anti-ransomware (PBAE) engine.”

23

De beste kwaliteit antivirus software

Iedere dag gebruiken we onze computers, laptops, tablets en mobiele telefoons. We kunnen er niet meer zonder. Of het nu is voor plezier, werk of school, alles regel je tegenwoordig online op het internet. En daar schuilt een groot gevaar in, want hackers maken hier sluw gebruik van. Ze proberen dagelijks uw gegevens te stelen door phishing mails te verzenden. Of u computer of laptop binnen te dringen met een virus of trojan om uw computer over te nemen, te gijzelen met ransomware of zonder u het merkt te gebruiken in cyberaanvallen. eScan beschermt uw apparaten real time tegen deze dreigingen. Met behulp van cloud security en bijkomende technieken bent u altijd direct beschermt en zorgeloos online.

23
5

Antivirus software voor al uw apparaten

U kunt gewoon niet zonder adequate antivirus software die 24/7 waakt over uw online veiligheid. In ons dagelijks leven zijn we steeds meer afhankelijk van computers en de bijkomende apparaten. eScan antivirus werkt met cloud security waardoor u altijd direct beschikt over de nieuwste virus updates en bescherming tegen de nieuwste dreigingen. eScan helpt zo uw computer te beschermen tegen virussen, spyware, keyloggers, rootkits, hackers, spam en phishing. Bij eScan AV software profiteert u van constante ontwikkeling en verbeteringen van uw bescherming in tegenstelling tot vele andere aanbieders die vooral hun budget stoppen in marketing en reclame.

eScan advies nodig?

Wilt u advies over eScan antivirus of Internet Security? Of heeft u hulp nodig bij de installatie? Voor meer informatie en hulp kunt u ons bereiken op: 085 0290 591

Eenvoudige interface voor extra gebruiksgemak

eScan Anti-Virus is geoptimaliseerd voor het verhogen van de prestaties en het vergroten van het gebruiksgemak – waaronder het starten van de toepassing en de toegang tot andere nuttige modules. De stijlvolle en trendy Graphical User Interface is ontworpen om te voorzien in de behoeften van zowel de beginnende als de ervaren gebruiker.

eScan AV detecteert nieuwe en onbekende bedreigingen die uw computer besmetten

eScans cloud-gebaseerde Security Network verzamelt informatie van miljoenen computers van eScan gebruikers over de hele wereld zodra ze online zijn, om uw digitale wereld te beschermen tegen nieuwe en onbekende bedreigingen. Cloud security biedt snelle reactie op de nieuwste virussen zonder te wachten op de traditionele dagelijkse virusupdates. Met eScan beschikt u altijd direct over de volgende generatie beveiliging.

Real-time Bescherming van al uw apparaten

eScan beschermt zowel uw Apple gebaseerde computer als uw Windows-pc. We spenderen steeds meer tijd online, de kans dat uw computer besmet raakt met een virus of geïnfecteerd met kwaadaardige software is dan ook steeds groter. eScan zet innovatieve technieken zoals haar Advanced Virus Control technology (MWL*,NILP** en DIRC***) en haar Real-time protection in als bescherming tegen virussen en gecombineerde aanvallen zodat u zonder zorgen het internet gebruikt.

Geen trage computer door antivirus software

De verbeterde On-Demand Scanner van eScan anti virus bestaat uit slimme Whitelisting Technology die leidt tot sneller scannen van bestanden, mappen, geheugen, register, services en alle opslagapparaten. Door slim om te springen met systeembronnen zorgt het ervoor dat de prestaties van uw computer niet worden beïnvloed. Ook niet als eScan een grondige scan van het systeem uitvoert. Deze geavanceerde technieken werken in combinatie met eScan Security Network cloud-diensten, en biedt zo maximale bescherming tegen onbekende bedreigingen.

eScan AV is beschikbaar in diverse talen

eScan is beschikbaar in vele talen om uw computer te beschermen, waaronder Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans, Portugees, Spaans, Turks, Chinees (Simplified & Traditional), Grieks, Koreaans, Noors, Russisch, Pools, Japans en Latijns-Spaans

Automatische Download van Kritische Windows® OS Patches

eScan controleert automatisch kritische patches voor het Windows ®- besturingssysteem en downloadt deze van de Microsoft ®-website. Misbruik van zwakke plekken in het besturingssysteem door malware wordt zo voorkomen en uw persoonlijke informatie beschermd.

Instructie video’s

Zelf eScan installeren

Zelf eScan verlengen

Download hier uw eScan anti virus of internet security software

Download hier de eScan antivirus software

Download hier de eScan internet security software

Download hier de eScan anti-virus voor MacOS Monterey

Download hier de eScan anti-virus voor MacOS Catalina

Download hier de eScan anti-virus voor oudere versies van MacOS

Download hier de eScan activatie patch voor de M1 chip