VOIP TELEFONIE BIJ IT-WIZZARD

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

VoIP telefonie met een gedegen plan

Bij IT-Wizzard begrijpen we dat de juiste communicatie-infrastructuur essentieel is voor het succes van elk bedrijf. Daarom bieden we geavanceerde VoIP (Voice over Internet Protocol) telefoniediensten aan. Hiermee gaat u profiteren van flexibele, kosteneffectieve communicatie en ongeëvenaarde functionaliteiten.

voip telefonie

Wat is VoIP

VoIP telefonie, voluit Voice over Internet Protocol, is een technologie die spraakcommunicatie en multimedia-sessies omzet in data die over internet kan worden verzonden, in plaats van via traditionele telefonielijnen. Deze digitale vorm van telefonie biedt aanzienlijke voordelen boven traditionele telefonie, waaronder verbeterde kostenefficiëntie, grotere mobiliteit en flexibiliteit, en de mogelijkheid om gesprekken te voeren via zowel vaste toestellen als mobiele telefoons.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Onze VoIP diensten

VOIP TELEFOONCENTRALE EN VOIP ABONNEMENTEN

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het opzetten van een VoIP telefooncentrale voor uw bedrijf, het leveren van VoIP toestellen en het aanbieden van aangepaste VoIP abonnementen. Ons aanbod van Hosted VoIP diensten betekent dat u niet hoeft te investeren in een fysieke telefooncentrale; in plaats daarvan wordt uw telefooncentrale gehost in de cloud. Hierdoor krijgt u de flexibiliteit om voip telefonie te gebruiken vanaf elke locatie met een internetverbinding en uiteraard een voip abonnement.

INSTALLATIE, ONDERHOUD, EN ONDERSTEUNING

Bij IT-Wizzard zorgen we voor alles, van de installatie van uw VoIP-systeem en de configuratie van IP-adressen tot het regelmatige onderhoud van uw VoIP-telefoons en -toestellen. Ons supportteam is zelfs ‘s avonds en in het weekend beschikbaar om eventuele problemen snel op te lossen en uw vragen over hoe VoIP werkt te beantwoorden.

VoIP-Functies

Met VoIP telefonie bent u overal bereikbaar, ongeacht of u op kantoor bent, thuis werkt, of onderweg bent. Dat is het mooie van cloud telefonie! U kunt gemakkelijk bellen via internet, met behulp van uw vaste lijn, mobiele telefoon, voip telefoon, of zelfs via uw computer als u een headset heeft. Zakelijke telefonie met een voip toestel of mobiele telefoon is de oplossing voor bedrijven die hun telefonie willen professionaliseren.

INTEGRATIE MET ANDERE DIENSTEN

VoIP telefonie kan gemakkelijk worden geïntegreerd met andere internetdiensten en toepassingen, zoals e-mail, webbrowsers, CRM-systemen, en Microsoft Teams. Dit zorgt voor een naadloze communicatie-ervaring en helpt uw bedrijf om efficiënter te werken

.

MEERDERE GESPREKSKANALEN

VoIP stelt u in staat om meerdere gelijktijdige gesprekken te voeren, zonder extra telefoonlijnen te hoeven installeren. Dit maakt uw communicatie efficiënter en kosteneffectiever. Een voip centrale maakt zakelijke telefonie betrouwbaar en makkelijk.

SIP TRUNKING

VoIP maakt gebruik van Session Initiation Protocol (SIP) trunking, een technologie die het mogelijk maakt om voice en data te combineren op dezelfde lijn, waardoor de kwaliteit van uw gesprekken verbetert en u kosten kunt besparen.

it consulting

Bent u geïnteresseerd in de voordelen van VoIP-telefonie?

Neem contact met ons op bij IT-Wizzard om te ontdekken hoe onze oplossingen uw bedrijf helpen. Ons team staat klaar om u door de mogelijkheden te begeleiden en u te helpen bij het opzetten van een systeem dat perfect aansluit bij uw behoeften.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683