HUIS BEVEILIGEN

Uw huis of pand is een plek waar u zich veilig moet voelen. Soms is het nodig om uw huis of pand te beveiligen voor onbevoegden. Een camerasysteem van IT-Wizzard is hier een perfecte oplossing voor.

Hoe gaat IT-Wizzard te werk?

IT-Wizzard komt eerst langs voor een intakegesprek. IT-Wizzard gaat samen met u een plan maken waar de camera’s geplaatst worden, hoe de bekabeling getrokken wordt en welk opslagsysteem u nodig heeft. Vanuit deze informatie wordt offerte opgesteld en gaat IT-Wizzard bij een akkoord voor u aan de slag. 

Mogelijkheden

  • Bekijk overal ter wereld de camerabeelden via smartphone, computer en tablet
  • 24/7 camerabewaking
  • Tijdschema’s
  • Notificaties per mail en sms
  • Bewaar uw beelden een maand lang
  • Makkelijk in gebruik
it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

N.V.R. Systeem

Een NVR-systeem is een simpel camerasysteem. Dit systeem bewaakt uw eigendommen 24/7 en u kunt de beelden bekijken op een beeldscherm die op het NVR-systeem is aangesloten. Het systeem is eenvoudig te bedienen en kan een maand lang beelden bewaren. De beelden worden automatisch overschreven als de maand om is.

N.A.S Systeem

Een NAS-systeem kent ten opzichte van een NVR-systeem meer mogelijkheden. U kunt de beelden op al uw apparaten over de hele wereld bekijken en u hoeft geen vaste monitor aan te sluiten op uw apparaat. Ook kunt u notificaties instellen die u op de hoogte brengen van bewegingen die gedetecteerd zijn. Daarnaast kunt u een volledig cameraplan maken, wat het NAS-systeem een uitermate dynamisch camerasysteem maakt.