VAN REPARATIE NAAR AANLEGGEN VAN NETWERKEN

Hieronder treft u al onze ICT diensten. Van computerreparatie thuis tot het aanleggen van netwerken op kantoor. IT-Wizzard heeft altijd de juiste specialist klaarstaan. Liever even bellen? Ons team staat voor u klaar!

Alle Diensten

REPARATIES

IT-Wizzard biedt computer reparaties voor alle merken en tracht de reparatie binnen een tot vier dagen te voltooien. Zo kunt u weer snel aan de slag kunt met uw apparaat!

ONDERHOUD

IT-Wizzard biedt onderhoud voor alle merken computers en laptops en tracht het onderhoud binnen een tot vier dagen te voltooien. Zo kunt u weer snel aan de slag met uw apparaat!

HULP OP LOCATIES

Last van computer- of netwerkproblemen? Dan schakelt u voor een oplossing de specialisten van IT-Wizzard in. Voor zowel hulp op locatie als hulp op afstand.

ALARMSYSTEMEN

Wilt u uw huis of pand professioneel beveiligen? Met de beveiligingsproducten van IT-Wizzard bent u safe! IT-Wizzard is een gecertificeerde installateur…

CAMERABEVEILIGING

Uw huis of pand is een plek waar u zich veilig moet voelen. Soms is het nodig om uw huis of pand te beveiligen voor onbevoegden. Een camerasysteem van IT-Wizzard is hier…

BACK-UP PAKKETTEN

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. 

WEBHOSTING

Door een focus op de beste producten en beste support is de webhosting van IT-Wizzard ongeëvenaard! IT-Wizzard is iedere dag bereikbaar, geeft persoonlijke….

WEBDESIGN

IT-Wizzard maakt professionele websites, webshops en relatie portalen met een herkenbaar karakter. Geen standaard design, maar ontwerpen op maat. Websites bouwt…

VIRTUELE SERVERS

Heeft u belangrijke foto’s, video’s, documenten of databases van bijvoorbeeld een boekhoudprogramma? Dan wilt u deze natuurlijk nooit kwijtraken. 

WIFI OPLOSSINGEN

Door een focus op de beste producten en beste support is de webhosting van IT-Wizzard ongeëvenaard! IT-Wizzard is iedere dag bereikbaar, geeft persoonlijke….

SPEEDTEST

Een onafhankelijke internetsnelheidstest laat u exact zien hoe snel uw verbinding is. Mag het iets meer zijn? Dan adviseren we u graag over providers en apparatuur.

INTERNET OPLOSSINGEN

Uw internet is tegenwoordig een nutsvoorzieningen! Maar wat als uw internet er plots mee ophoudt? Of u bent net verhuist maar en zit nog geen prik…

it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Alle IT diensten van IT-Wizzard Harlingen

Wat u ook nodig heeft, als het met computers en ICT te maken heeft kan IT-Wizzard het leveren of voor u regelen. We hebben diverse specialisten in huis om alle problemen en storingen aan uw computers of netwerk snel en efficiënt op te lossen. Ook voor aanschaf van computers en randapparatuur als Wifi punten, servers, printers, kabeltjes en beeldschermen bent u bij ons op de juiste plek. Bij problemen kunt u ons bellen. Is het nodig dat we bij u op locatie langskomen? Dan doen we dat toch? Komt u liever even naar ons toe? Dan bent u van harte welkom in onze winkel.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

IT Wizzard is er voor bedrijven en particulieren in regio Friesland

Iedere dienst die we leveren hebben we in eigen beheer. Ieder product dat we verkopen in onze computer webshop, gebruiken we zelf ook. Bij ons geen dropshipping of andere vage internethandel. Vanuit ons eigen magazijn leveren we alleen producten van de hoogste kwaliteit. Een product eerst zien? Of een demonstratie en gedegen advies? Kom dan gerust naar onze winkel in Harlingen. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Klantvriendelijkheid én klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dat kunnen we wel zeggen, maar beter is het als u zelf onze reviews doorneemt en kijkt wat onze klanten er zelf over vertellen op onze review pagina.