WIFI oplossingen

Betrouwbaar WIFI in en om uw huis!

  • Heeft u last van WIFI Problemen? IT-Wizzard lost ze voor u op! Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit access points waardoor wij in en om uw huis een sterk WIFI signaal kunnen creëren. Ook kunnen wij uw WIFI netwerk op afstand beheren en monitoren. Hierdoor kunnen wij op afstand problemen voor u oplossen.

WIFI Wachtwoord wijzigen

  • Mocht u uw WIFI wachtwoord willen veranderen dan is dit natuurlijk mogelijk. Een belletje is hiervoor voldoende, wij kunnen namelijk op afstand uw WIFI netwerk wachtwoord wijzigen voor uw gehele netwerk.

Problemen op afstand oplossen

  • Mochten er ooit problemen optreden met uw wifi netwerk dan kunnen wij dit voor u op afstand vaak al oplossen. Wij kunnen uw WIFI netwerk namelijk monitoren op afstand en aanpassen waar nodig is. Ook kunnen wij uw WIFI netwerk resetten mocht het probleem een extreem geval zijn.

Gasten netwerk

  • Wilt u een gasten netwerk dan is uiteraard uiteraard mogelijk. Wij kunnen u een open WIFI netwerk bieden die toch veilig is. Aangezien wij gebruik maken van een client isolation techniek kunnen wij een veilig open WIFI netwerk creëren zonder ingewikkelde wachtwoorden. Ook kunnen wij het WIFI netwerk limiteren zodat de snelheid van uw privé netwerk er niet onder te leiden heeft.

WIFI extenders weg er mee!

  • Wij komen vaak tegen dat de klant zelf probeert om een wifi netwerk uit te breiden via zo geheten WIFI extenders. Vaak weet de klant niet dat deze WIFI extenders  juist een averechts effect op de internet snelheid hebben.

Kosten WIFI meting

  • De WIFI meting kost niks extra.

Tarieven

  • Wij hanteren bij deze dienst een uurtarief van €22,50- Exclusief tarieven van benodigde apparatuur.

Kan u een dienst niet vinden?

  • Het kan wezen dat er een dienst niet op onze website staat maar dat wij deze wel leveren. mocht dit zo wezen kan u hier telefonisch altijd navraag overdoen: 085 0290 591.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.