Wifi oplossingen

IT-Wizzard biedt stabiele, veilige en snelle wifiverbinding aan voor iedereen! Door middel van goedwerkende apparatuur en de beste positionering van wifipunten zorgt IT-Wizzard ervoor dat u altijd online kunt zijn.

Weg met wifi-extenders!

IT-Wizzard ziet vaak dat klanten zelf proberen om een wifi-netwerk uit te breiden via zogeheten wifi-extenders. Vaak weet de klant niet dat deze wifi-extenders juist een averechts effect op de internetsnelheid hebben. IT-Wizzard zorgt voor stabiele, veilige en snelle wifi zonder het gebruik van wifi- extenders.

Professionele wifi-meting

Voordat IT-Wizzard aan uw wifi-netwerk gaat sleutelen, wordt eerst de huidige staat van uw netwerk in kaart gebracht door het doen van een wifi-meting. Op deze manier brengt IT-Wizzard de beste oplossing voor de verbetering van uw wifi-netwerk in beeld. 

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Cloudbeheer

Alle netwerkproducten worden beheerd vanuit de cloud van IT-Wizzard. In geval van een storing kan IT-Wizzard u zo op afstand van dienst zijn om het probleem vakkundig en snel op te lossen. 

Professionele ervaring

IT-Wizzard heeft jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en heeft voor elke branche of particulier de beste wifi oplossing in huis!

Scroll Up
Verlanglijst 0
Mijn verlanglijstje bekijken Doorgaan met winkelen