maak nu gebruik van onze leuke voordelige wifi inventarisatie actie

Voor 25 euro inventariseren wij uw wifi problemen / oplossing.

Keurige vrijblijvende offerte voor verbetering van uw netwerk.

Expertise voor zakelijk en particulier in huis.

U krijgt een netwerk specialist op locatie met kennis van zaken.

€25,- euro inventarisatie kosten terug bij akkoord offerte.

Wij gaan voor stabiliteit en betrouwbaarheid, u toch ook?

SNELLE WIFIVERBINDING

IT-Wizzard biedt stabiele, veilige en snelle wifiverbinding aan voor iedereen! Door middel van goedwerkende apparatuur en de beste positionering van wifipunten zorgt IT-Wizzard ervoor dat u altijd online kunt zijn.

WiFi-verbeteren-in-uw-woning-of-bedrijf-it-wizzard1

WiFi verbeteren in uw woning of bedrijf

Wifi oplossing nodig om slechte wifi in huis of kantoor te verbeteren? Doordat de meeste routers in de meterkast worden geplaatst, is de kans groot dat u op de bovenverdieping of bepaalde ruimten geen of slecht bereik heeft. Zeker wanneer u een thuiskantoor op zolder heeft, kunt u fatsoenlijk internet vaak wel vergeten. Dit probleem is gelukkig relatief eenvoudig op te lossen. Maar blijft u alstublieft ver uit de buurt van wifi-extenders. 

Vaak denken mensen hiermee dé oplossing voor hun slechte wifi te hebben. Maar in de praktijk is dat niet de beste oplossing om een goed, stabiel én snel wifi signaal te krijgen.

WiFi-verbeteren-in-uw-woning-of-bedrijf-it-wizzard1
wifi-oplossing

Weg met wifi-extenders!

Traag internet door een slechte wifi verbinding? Misschien wel de grootste ergernis van dit moment! Thuiswerken wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. En heeft u op kantoor een slecht wifi signaal? Dan kosten de meest simpele taken, zoals een video kijken of uploaden, al veel meer tijd (en dus geld) dan nodig is.

Professionele wifi-meting

Kortom, investeren in een goede wifi oplossing levert uiteindelijk meer op dan het kost. Zowel in geld door het besparen van tijd, maar ook frustratie en ergernis door een slechte wifi connectie blijft u bespaard. Hoe we dat voor bedrijven én particulieren doen? Dat ontdekt u hieronder…

WiFi problemen? Netwerk specialist op locatie!

Waarom-werken-wifi-extenders-niet-it-wizzard

Waarom werken wifi-extenders niet?

Een wifi extender doet niets anders dan het bestaande wifi bereik (met slechte signaal) verder doorsturen. U krijgt daardoor misschien wel meer bereik, maar het is nog steeds een waardeloos signaal dat u doorstuurt. Een goed wifi netwerk is uiteraard ook afhankelijk van het binnenkomende internetsignaal. Wanneer u een trage verbinding binnenkrijgt, zal geen enkele wifi oplossing toereikend zijn om traag internet op te lossen

Waarom-werken-wifi-extenders-niet-it-wizzard
Trage-wifi,-traag-internet-it-wizzard

Trage wifi, traag internet

Traag internet kan verschillende oorzaken hebben. Een verouderde of slecht ingestelde wifi router, problemen met het internetmodem, slecht wifi bereik en ga zo maar door. Uiteraard wilt u overal wifi omdat het trekken van UTP kabels vaak niet mogelijk is of te veel werk. Bedraad internet werkt nog altijd het beste, maar als dat mogelijk was zat u vast niet op deze pagina. 

Om tot een goed wifi signaal te komen is als eerste een snelle internetverbinding nodig. Thuis wilt u video’s of series streamen terwijl de kinderen online gamen. Op kantoor wilt u dat alle medewerkers soepel en snel hun werk kunnen uitvoeren. Onze specialist kijkt ter plekke graag met u mee welke internetsnelheid in uw situatie minimaal vereist is, maar ook wat er op uw adres te verkrijgen is.

Weten hoe snel uw huidige internetsnelheid is?

Professionele-wifi-netwerk-oplossingen-overal-in-huis-of-kantoor-it-wizzard

Professionele wifi netwerk oplossingen overal in huis of kantoor

Wifi bereik vergroten doen we met access points op strategische plekken. Die hangen we namelijk niet zomaar ergens op. We meten het internetsignaal op iedere plek waar u draadloos internet via wifi nodig heeft. Zo weten we exact waar een access point moet hangen en ook of u meerdere access points nodig heeft om probleemloos en veilig van u wifi netwerk te genieten. 

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in wifi netwerken en het oplossen van wifi problemen en traag internet. Daarom begint ons bezoek altijd met een inventarisatie voor we ook maar iets doen. U krijgt een eerlijk en deskundig advies over welke oplossing voor uw situatie het beste past.

 

Professionele-wifi-netwerk-oplossingen-overal-in-huis-of-kantoor-it-wizzard

“IT-Wizzard beheert en installeert wifi voor particulieren, vele zakelijke klanten en meer dan 17 onderwijsinstellingen”

Werkwijze-IT-Wizzard-bij-wifi-en-traag-internet-it-wizzard

Werkwijze IT-Wizzard bij wifi en traag internet

Schakelt u ons in om uw trage internet of wifi problemen op te lossen? Dan komt een van onze specialisten voor een vrijblijvende inventarisatie bij u langs op locatie. Daaruit volgt direct een advies inclusief offerte om uw probleem op te lossen of uw internetaansluiting te installeren. Samen plannen we een installatieafspraak om uw draadloze verbinding in orde te maken, access point(s) te plaatsen en maximale internetsnelheid te benutten. 

Ook stellen we wifi routers, modems en andere apparatuur zo in dat alles veilig verbonden is. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld, indien nodig, vlans, firewalls en switching. De monteur gaat niet weg totdat alles naar behoren werkt! En heeft u naderhand toch problemen of een storing? Dan hoeft u geen weken te wachten tot er eindelijk een monteur komt, maar komen we direct in actie om het probleem voor u op te lossen.

it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Alwin it wizzard

Cloudbeheer

Alle netwerkproducten worden beheerd vanuit de cloud van IT-Wizzard. In geval van een storing kan IT-Wizzard u zo op afstand van dienst zijn om het probleem vakkundig en snel op te lossen. 

Professionele ervaring

IT-Wizzard heeft jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en heeft voor elke branche of particulier de beste wifi oplossing in huis!

Alwin it wizzard

INVENTARISATIE FORMULIER

Wij waarderen uw tijd en moeite om het formulier in te vullen en zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te assisteren en eventuele vragen te beantwoorden. 

partners & merken