Wifi oplossingen

IT-Wizzard biedt stabiele, veilige en snelle wifiverbinding aan voor iedereen! Door middel van goedwerkende apparatuur en de beste positionering van wifipunten zorgt IT-Wizzard ervoor dat u altijd online kunt zijn.

Weg met wifi-extenders!

IT-Wizzard ziet vaak dat klanten zelf proberen om een wifi-netwerk uit te breiden via zogeheten wifi-extenders. Vaak weet de klant niet dat deze wifi-extenders juist een averechts effect op de internetsnelheid hebben. IT-Wizzard zorgt voor stabiele, veilige en snelle wifi zonder het gebruik van wifi- extenders.

Professionele wifi-meting

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Cloudbeheer

Alle netwerkproducten worden beheerd vanuit de cloud van IT-Wizzard. In geval van een storing kan IT-Wizzard u zo op afstand van dienst zijn om het probleem vakkundig en snel op te lossen. 

Professionele ervaring

IT-Wizzard heeft jarenlange ervaring op het gebied van netwerkbeheer en heeft voor elke branche of particulier de beste wifi oplossing in huis!