OFFICE PAKKET

Microsoft office professional plus 2021 is Inclusief Word, Outlook, Excel, Powerpoint en meer… Microsoft Office 2021 Professional Plus is het beste alternatief wanneer je niet wilt kiezen voor een jaarlijks abonnement. Het is eenvoudig te installeren dankzij onze meegeleverde handleiding en wanneer je hulp nodig hebt bij installatie, staan wij voor je klaar!

Programma’s in het office pakket

Microsoft Word

De tekstverwerker die bij de meeste mensen wel bekend is. Ideaal in gebruik en een echte must-have voor iedere laptop en PC.

Microsoft Outlook

In Outlook kunt u al uw e-mailaccounts en agenda’s bijeenbrengen en productief, georganiseerd en verbonden zijn, of u nu uw Postvak IN bijhoudt of grote projecten plant.

Microsoft Powerpoint

Eenvoudig via je laptop of PC presentaties maken met de leukste effecten. Trek publiek met aantrekkelijke dia’s.

Microsoft Excel

Met Microsoft Excel, de app voor spreadsheets, kunt u snel en gemakkelijk bestanden maken, bekijken, bewerken en delen. 

Microsoft OneNote

Typ, schrijf, teken, en knip dingen van het web om uw gedachten vast te leggen in een notitieblok. Gebruik het flexibele canvas van OneNote om inhoud te plaatsen waar u maar wilt. 

Microsoft Publisher

Bepaal exact de lay-out en stijl van tekst, afbeeldingen, randen, kalenders en meer. In Publisher blijft alles wat je toevoegt precies zoals je het hebt ontworpen, in gedrukte vorm, online of in een e-mail.

Microsoft Access

Het klantenbestand, het persoonlijke adresboek, de boekhouding of de inventaris: met de toenemende digitalisering wordt het steeds belangrijker gegevensrecords zo snel, flexibel en overzichtelijk mogelijk te ordenen en te beheren.

Leuk feitje:

De oorspronkelijke naam van PowerPoint was Presenter.”

Office 2021 voordelig bij IT-Wizzard

Microsoft office 2021 Professional Plus voor Windows 10 en Windows 11 is de opvolger van Office 2019 Professional Plus. Deze nieuwste creatie van Microsoft bevat de nieuwste apps van Microsoft namelijk: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access.

Wilt u gebruik maken van het nieuwste Office pakket maar niet maandelijks pakket kosten hoeven te betalen? Dan is office 2021 zeker een aanrader voor u! Microsoft Office 2021 is namelijk een eenmalige aankoop. Schaft u hem aan bij IT-Wizzard Harlingen?

bestel nu, Binnen 1 uur opgeleverd!

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk met uw Microsoft office pakket aan de slag. Door de automatische oplevering vanuit de IT-Wizzard webshop kunt u snel genieten van de voordelen die Office 2021 u bied. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke voordeel bundels als u kiest voor meer licenties! Daarnaast bieden wij ook lokale ondersteuning vanuit onze winkel in Harlingen.

Toch liever eerst advies?

Wilt u advies over het pakket van Microsoft Office? Of heeft u hulp nodig bij de installatie? Voor meer informatie en hulp kunt u ons bereiken op: 085 0290 591

Snelheid en goede support dat is onze kracht

Een product kopen kan iedereen eveneens als een product verkopen. Bij ons krijgt u meer dan het kopen van een product. Bij IT-Wizzard krijgt u altijd een specialist aan de lijn. Hierdoor spreekt u met een kenner inplaats van met een verkoper. Ons support team staat in heel friesland voor u klaar zowel telefonisch als op locatie. Zo ook als u kiest voor Microsoft Office 2021! IT-Wizzard helpt u graag!

Instructie video’s

Installatie Windows

Installatie MAC

Download hier uw Microsoft Office