MAIL-INSTELLINGEN

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Email koppelen?

Om uw e-mail te kunnen koppelen aan uw mailprogramma dient u een aantal instellingen toe te wijzen. Onderstaande gegevens kunt u daarvoor gebruiken. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact met IT-Wizzard opnemen. Wij helpen u graag verder!

Mailserver-instellingen

Inkomende server: uwdomein.extensie
Uitgaande server: uwdomein.extensie
Inkomende poort: 993 (SSL)(IMAP)
Uitgaande poort: 465 (SSL)
Authenticatie voor SMTP is vereist!
Wat is een extensie: dit is bijvoorbeeld .nl of .com

Webmail

Liever geen mailaccount instellen? Gebruik dan de webmail van IT-Wizzard, waarmee u alle functionaliteiten van de mail in uw webbrowser krijgt. U kunt op deze pagina met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord inloggen.

U kunt inloggen via: webmail.uwdomeinnaam.extensie

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service aan kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via:
085-0290 591

it-wizard bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!