Mail-instellingen

Om uw e-mail te kunnen koppelen aan uw mailprogramma dient u een aantal instellingen toe te wijzen. Onderstaande gegevens kunt u daarvoor gebruiken. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u contact met IT-Wizzard opnemen. Wij helpen u graag verder!

Mailserver-instellingen

Inkomende server: ws01.itwizzard.nl

Uitgaande server: ws01.it-wizzard.nl

Inkomende poort: 993 (SSL)(IMAP)

Uitgaande poort: 465 (SSL) of 587 (TLS)

Authenticatie voor SMTP is vereist!

Webmail

Liever geen mailaccount instellen? Gebruik dan de webmail van IT-Wizzard, waarmee u alle functionaliteiten van de mail in uw webbrowser krijgt. U kunt op deze pagina met uw e-mailadres en het bijbehorende wachtwoord inloggen.

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

Scroll Up
Verlanglijst 0
Mijn verlanglijstje bekijken Doorgaan met winkelen