Webdesign van IT-Wizzard

Een strakke en frisse website, daar gaan wij voor!
 

IT-Wizzard maakt professionele websites, webshops en relatie portalen met een herkenbaar karakter. Geen standaard design, maar ontwerpen op maat. Websites bouwen wij responsive, geschikt voor zowel mobiel, tablet als desktop. Het inrichten van de bekende Google kanalen mag in het complete plaatje niet ontbreken. Wij maken altijd een scherpe offerte en een proefontwerp. IT-Wizzard heeft een inhouse programmeur die ook specifieke maatwerk projecten kan realiseren. Denk hierbij aan een online product wat u bijvoorbeeld heeft uitgedacht en u wilt dit laten ontwikkelen door ons. Benieuwd naar de websites die wij hebben gemaakt? Bekijk ons portfolio:

Wij hebben aantrekkelijke onderhoudspakketten om de site altijd fris en up-to-date te houden. IT-Wizzard heeft eigen hosting pakketten voor websites, zo kunnen wij constant monitoren en daar waar nodig schakelen. In een woord, ontlasten.
Elke website die wij maken word voorzien van een SSL certificaat. Met een SSL certificaat blijft uw website betrouwbaar en veilig.
Een domeinnaam is het adres om naar een website te navigeren bijvoorbeeld: IT-Wizzard.nl. Uw domeinnaam word bij ons geregisseerd. Zodra deze klaar is kunnen wij hem aan uw website koppelen.