VAN REPARATIE NAAR AANLEGGEN VAN NETWERKEN

IT-Wizzard repareert alle merken pc’s en Laptops! We doen er alles aan uw reparatie binnen een tot vier dagen te voltooien. Zo kunt u weer snel aan de slag met uw eigen apparaat!

Computeronderhoud nodig?

l

Aanmelden Apparaat

Wij melden uw apparaat aan in ons systeem en maken een notitie van het probleem.

U

Diagnose

Wij maken een duidelijke diagnose van uw apparaat. Hierdoor kunnen wij het beste uw computer onderhouden.

Contactmoment

IT-Wizzard neemt telefonisch contact met u op. U ontvangt de uitslag van de diagnose en een advies.

We gaan aan de slag

Bij akkoord beginnen we het onderhoudsproces. Wij proberen dit zo snel mogelijk te voltooien voor u.

N

Voltooid

Zodra het onderhoud voltooid is volgt een laatste controle om de kwaliteit van het onderhoudsproces te garanderen. 

Contactmoment

IT-Wizzard neemt opnieuw contact met u op. Het onderhoudsproces wordt besproken en u kunt het apparaat ophalen. 

Transparante diagnose

Uw apparaat kan door IT-Wizzard afgekeurd worden voor een reparatie. Dit kan gebeuren wanneer de reparatie onmogelijk of simpelweg niet de moeite waard is. In dit geval worden enkel de diagnosekosten in rekening gebracht. De diagnosekosten komen te vervallen wanneer u een akkoord geeft voor een reparatieopdracht.

Computer laten onderhouden Friesland

Last van een trage computer? Daar wordt u niet vrolijk van! IT-Wizzard lost het voor u op. Herkent u dit? U zet de computer of laptop aan en kunt eerst uitgebreid koffie gaan drinken voor alles is opgestart. Of u opent uw Google Chrome browser om iets op internet op te zoeken, en er gebeurt maar niets. U wilt een e-mail sturen, maar een brief verzenden was waarschijnlijk nog sneller geweest.

Computerproblemen zijn 1 van de grootste ergernissen – zo niet de grootste ergernis – uit uw dagelijks leven. Regelmatig computeronderhoud is de enige manier om computerproblemen te voorkomen. IT-wizzard regelt het vakkundig, betrouwbaar, betaalbaar en snel voor u. Indien gewenst halen we zelfs de computer of laptop bij u op en bezorgen we deze na afloop weer netjes bij u thuis of op kantoor.

Wij doen computer- onderhoud voor

 • Laptop’s & Computers
 • Smartphones & Tablets
 • Servers

Het onderhoud bestaat uit

 • Opschonen
 • Virus & Malware check
 • Controle apparaatconditie
 • Hardware check

Geregeld computer onderhoud is een must!

U hoort er steeds weer over in het nieuws. Gijzelsoftware, phishing, spam en virussen zijn aan de orde van de dag. Met goed computeronderhoud blijft u deze ellende een stap voor. Het is verstandig uw computer regelmatig te laten controleren op spyware, virussen en andere malware. Die komen namelijk ongemerkt op uw pc of laptop terecht. IT-Wizzard verwijdert alles wat niet thuis hoort op uw computer. We schonen uw computer helemaal op en installeren indien nodig Windows of andere software met behoud van uw data zoals foto’s en andere bestanden.

De voordelen van computeronderhoud:

 • Houdt uw hardware (waaronder de CPU, harde schijf, RAM geheugen) schoon en goed werkend.
 • Regelmatig installeren van Windows updates verhelpt eventuele bugs die crashes (kunnen) veroorzaken.
 • Beschermt tegen virussen, malware, spyware en andere ongewenste programma’s zodat u veilig kunt blijven internetten.
 • Een goed onderhouden computer werkt efficiënter én gaat langer mee.
 • IT-Wizzard haalt en brengt uw computer of laptop bij u thuis of op kantoor wanneer u dit wilt.

Heeft u een computerprobleem of computerreparatie nodig? Ook dan staan onze specialisten (ook met hulp op afstand) voor u klaar! Wilt u computeronderhoud laten uitvoeren? Maak dan direct een afspraak door ons te bellen.

 

it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Computeronderhoud voorkomt computerproblemen

IT-Wizzard onderhoudt uw apparatuur. Een deskundig team staat voor u klaar om het onderhoud van uw computer, server of andere hardware uit te voeren. U heeft geen last meer van een traag startende en langzaam werkende computer. Niets is vervelender dan dat. U wilt ook een computer of laptop die (liefst) zijn leven lang zonder problemen meegaat en goed blijft functioneren. U bent er steeds afhankelijker van geworden. U doet uw bankzaken erop, misschien wel uw beleggingen, u regelt uw verzekeringen en pensioen ermee en u betaalt uw rekening digitaal. Overal heeft u een computer met internet voor nodig. De computer moet dus foutloos en zonder storingen of haperingen zijn werk doen.

Bel direct met een van onze specialisten om het onderhoud aan uw hardware eenvoudig en snel te regelen.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

IT Onderhoud voor particulieren en bedrijven

Om problemen met uw hardware zoals computer, server of laptop te voorkomen kunt u het beste 1 á 2 keer per jaar onderhoud laten uitvoeren. Telkens wanneer u iets opzoekt, bekijkt of download komen er bestanden bij. Die bestanden komen overal en nergens terecht op de harde schijf. Hierdoor wordt de PC na verloop van tijd erg traag. Uw computer weet namelijk zelf ook niet meer precies waar het staat en moet gaan zoeken. Zoeken kost tijd, zeker wanneer het om een speld in een hooiberg gaat (klein bestand op een volle harde schijf). Als particulier heeft u geen zin om daar op te wachten. Als bedrijf kost dat wachten door een trage computer ook nog eens geld.

Alle software op uw computer of laptop zoals apps, stuurprogramma’s en andere belangrijke software raken na enige tijd verouderd. Ze hebben updates nodig. Updates zijn extreem belangrijk om uw computer veilig en beschermd te houden, zeker met de toenemende cybercriminaliteit tegenwoordig. Neem dus geen enkel risico en laat uw computer goed onderhouden door IT-Wizzard.