Tijdelijk internet en WiFi

by | 31 May, 2024 | Internetoplossingen | 0 comments

Internet, of Wi-Fi, heeft men niet altijd direct een jaar nodig. Vaste abonnementen zijn thuis erg handig, maar niet als u bijvoorbeeld (veel) op reis gaat, internet op de boot, de camping of camper wilt. Op sommige momenten wilt u tijdelijk internet zonder vast te zitten aan een jaarcontract. Daarom biedt IT-Wizzard de oplossing voor uw probleem, met maandelijks opzegbare internetabonnementen. Ook in combinatie met interactieve TV.

Een tijdelijke internetverbinding is een flexibele oplossing voor situaties waarin een vaste internetverbinding niet beschikbaar (of praktisch) is. Het is eenvoudig te installeren en veiliger dan openbare wifinetwerken. Verschillende abonnementsopties zorgen voor een passende oplossing voor iedere gebruiker.

In dit blogbericht ontdekt u de kansen en voordelen van tijdelijk internet met IT-Wizzard. Want wat zijn de voorwaarden? En hoe flexibel is zo’n contract nou werkelijk? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Dit artikel in 30 seconden

 • Tijdelijk internet of Wi-Fi biedt u de mogelijkheid om een tijdelijke internetverbinding te hebben waar en wanneer u dat wilt. Dit is erg handig als u bijvoorbeeld:
  • Op vakantie gaat
  • Internet op uw boot wilt tijdens het vaarseizoen
  • Internet op de camping of in uw camper wilt
  • Tussen abonnementen in zit i.v.m. een verhuizing
  • Tijdelijk werk hebt op een bijzondere locatie
  • Een evenement organiseert en internet op locatie wilt
 • Tijdelijk internet maakt gebruik van mobiele netwerken om een betrouwbare internetverbinding te bieden. Dit gebeurt via MiFi-routers en mobiele datakaarten met daarop een tijdelijk internet-abonnement. Snelle internetverbinding, na een gemakkelijke installatie. MiFi router huren? Niet nodig. Bij IT-Wizzard krijgt u een router kosteloos in bruikleen.
 • De grootste voordelen zijn:
  • Flexibiliteit en mobiliteit
  • Snelle en eenvoudige installatie (alleen stroom nodig)
  • Veiligheid en betrouwbaarheid vergeleken met openbare wifinetwerken
 • Tijdelijk internet werkt met mobiele datakaarten en MiFi-routers. Een MiFi-router is een draagbare router die verbinding maakt met mobiele netwerken en een (eigen)  lokaal wifi-netwerk voor u creëert.
  • Het installatieproces in 3 stappen:
   • Plaats de simkaart in de Mi-Fi-router. (Dit doen wij al voor u)
   • Schakel de router in door de stekker in het stopcontact te steken (of de 12 volt adapter te gebruiken, deze is los mee te bestellen).
   • Verbind uw apparaten met het internet. (Voer eventueel het wachtwoord in! Meestal hebben wij dit voor verzending al voor u gedaan)
  • Tijdelijke wifi van IT-Wizzard is maandelijks opzegbaar. Is uw abonnement 15 mei begonnen? Dan eindigt het abonnement op 15 juni.
  • IT-Wizzard biedt drie (maandelijks opzegbare) abonnementen aan:
   • 300 GB voor € 55
   • 500 GB voor € 65
   • Unlimited Data (onbeperkt internet) voor € 75
   • Of kies voor een Unlimited Databundel met interactieve TV (57 HD-Zenders + 20 radiozenders) voor € 95
 • Wilt u tijdelijke internet van IT-Wizzard? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten of bestel direct uw pakket en ontdek onze tijdelijke wifi oplossing.

Wat is tijdelijk internet en Wi-Fi?

Tijdelijk internet is een oplossing die u de vrijheid geeft om overal verbonden te blijven, zonder afhankelijk te zijn van een vaste internetverbinding. Het maakt gebruik van mobiele netwerken om een betrouwbare wifi-verbinding te bieden. Dit gebeurt via MiFi-routers en mobiele datakaarten. Deze apparatuur is eenvoudig mee te nemen en te installeren, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot stabiel internet.

Verschillende situaties waarin tijdelijk internet handig is

 • Vakantie: Geniet van uw reis zonder zorgen over internettoegang. Tijdelijk internet zorgt ervoor dat u altijd verbonden blijft. Of u nu op een camping staat, in een vakantiehuis verblijft of onderweg bent met uw camper.
 • Vaarseizoen: Lekker met de boot erop uit? Dan is tijdelijk internet de perfecte oplossing. Zeker wanneer u dit wilt combineren met interactieve tv. ZO kijkt u op de boot, zonder gedoe met schotels of slechtwerkende antennes, naar 57 tv-zenders. Liever naar de radio luisteren? Dat kan, met 20 radiozenders. Daarnaast kunt u extra zenderpakketten bestellen zoals ESPN. U hoeft zich geen moment te vervelen.
 • Verhuizing: Verhuizen kan stressvol zijn, vooral als u moet wachten op de installatie van een vaste internetverbinding in uw nieuwe huis. Met tijdelijk internet heeft u direct toegang tot internet. U kunt zelfs tijdelijk internet op 2 adressen ontvangen.
 • Tijdelijk werk op locatie: Voor professionals die vaak op verschillende locaties werken. Denk hierbij aan bouwplaatsen, pop-up winkels of tijdelijke kantoren. Tijdelijk (zakelijk) internet van IT-Wizzard is de oplossing voor u.
 • Evenementen: Organiseert u een evenement of festival? Zorg voor een stabiele internetverbinding voor uw team en bezoekers met tijdelijk internet. Dit is essentieel voor kaartverkoop, registratie en communicatie tijdens het evenement.

Tijdelijk internet via IT-Wizzard biedt flexibiliteit en gemak voor diverse situaties zoals vakantie, verhuizing of tijdelijke werkplekken. Het is eenvoudig te installeren en veiliger dan openbare wifi-netwerken. Verschillende abonnementsopties zorgen voor een passende oplossing voor iedere gebruiker.

Voordelen van een tijdelijk internet-abonnement

Het hebben van tijdelijk internet heeft talloze voordelen. U kunt namelijk zelf besluiten waar en wanneer u internet ontvangt, zonder dat u vastzit aan lange abonnementen. In overleg met de specialisten van IT-Wizzard ontdekt u de mogelijkheden en flexibiliteit van tijdelijk internet.

De grootste voordelen zijn:

 1. Flexibiliteit en mobiliteit
 2. Ook te gebruiken als alternatief voor glasvezel
 3. Snelle en eenvoudige installatie
 4. Veiligheid en betrouwbaarheid vergeleken met openbare wifinetwerken

Flexibiliteit en mobiliteit

Een van de grootste voordelen van tijdelijk internet is de flexibiliteit. U kunt het overal mee naartoe nemen en gebruiken waar een mobiele dataverbinding beschikbaar is. Dit maakt het ideaal voor mensen die veel reizen of tijdelijk internet nodig hebben op verschillende locaties.

Ook op afgelegen locaties waar geen snel internet zoals glasvezel aanwezig is, is dit een perfect alternatief.

Snelle en eenvoudige installatie

De installatie van tijdelijk internet is eenvoudig en snel. Met een MiFi-router hoeft u alleen maar de simkaart te plaatsen, de router in te schakelen en uw apparaten te verbinden met uw eigen wifi-netwerk. Geen ingewikkelde installatieprocessen of technische kennis nodig.

Veiligheid en betrouwbaarheid vergeleken met openbare wifinetwerken

Tijdelijk internet biedt een veiligere en betrouwbaardere verbinding dan openbare wifinetwerken. Openbare netwerken zijn vaak kwetsbaar voor cyberaanvallen en kunnen uw persoonlijke gegevens in gevaar brengen. Met een eigen wifinetwerk heeft u volledige  controle over de beveiliging van uw verbinding.

Hoe werkt het hebben van een tijdelijke internetverbinding van IT-Wizzard?

Tijdelijk internet werkt met mobiele datakaarten en MiFi-routers. Een MiFi-router is een draagbare router die verbinding maakt met mobiele netwerken en een lokaal wifinetwerk creëert. De mobiele datakaarten, vergelijkbaar met simkaarten in smartphones, leveren de data voor uw internetverbinding.

Installatieproces stap voor stap

 1. Plaats de simkaart in de MiFi-router. Standaard is de simkaart al voor u geïnstalleerd, dus daar hoeft u bij ons niets voor te doen!
 2. Schakel de router in. Zet de router aan en wacht tot deze verbinding maakt met het mobiele netwerk. Dit duurt meestal maar een paar seconden.
 3. Verbind uw apparaten met het wifinetwerk. Zoek het wifinetwerk van uw MiFi-router op uw apparaat en maak verbinding. Voer het wachtwoord in als daarom gevraagd wordt. Standaard stellen wij dit al voor u in. U kunt ook uw gewenste netwerknaam en wachtwoord aan ons doorgeven, dan programmeren wij de router in voordat we deze naar u verzenden.

Kosten en abonnementsopties

IT-Wizzard biedt vier verschillende databundels aan. Deze bundels zijn:

 1. 300 GB voor € 50,- per maand
 2. 500 GB voor € 65,- per maand
 3. Unlimited Wi-Fi (onbeperkt internet) voor € 75,- per maand
 4. Wilt u graag ook televisie ontvangen? Kies dan voor onze Unlimited Databundel met interactieve TV (57 HD-Zenders + 20 radiozenders) voor € 95.

Actie: ontvang nu de 1e maand onbeperkt internet + TV voor maar 1 euro!

Alle pakketten van IT-Wizzard zijn zonder dagelijkse datalimieten. MiFi router huren? Niet nodig! IT-Wizzard biedt een maximale snelheid aan, via een gratis bruikleen modem ter waarde van € 275!

Unlimited Wi-Fi is dus echt onbeperkt internet!

 

Maandelijks opzegbaar internet-abonnement en tijdelijke aanbiedingen

Flexibiliteit staat centraal bij IT-Wizzard. Daarom zijn er maandelijks opzegbare opties beschikbaar, zodat u niet vastzit aan langdurige contracten. Daarnaast zijn er vaak tijdelijke aanbiedingen en kortingen beschikbaar, vooral tijdens seizoensgebonden piekperiodes zoals zomer en vakanties.

En wist u dat u tijdelijk internet ook in het buitenland kunt ontvangen? IT-Wizzard biedt namelijk ook tijdelijk internet in België en tijdelijk internet in Spanje aan. Flexibel, kwalitatief en gemakkelijk.

Hoe flexibel is tijdelijk internet van IT-Wizzard precies?

Tijdelijk internet van IT-Wizzard is zo flexibel als het maar kan. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en kan zelfs tijdelijk uitgezet worden. Ja, u leest het goed. Uw internet abonnement kan tijdelijk worden stopgezet. We noemen dit de sluimerstand. Voor € 10,- per maand ontvangt u dan nog één GB aan internet. Dit is handig als u uw Victron-apparatuur wilt blijven monitoren, of om uw camerabeelden te kunnen bekijken. Handig, of niet?

Hoe vraag ik tijdelijk internet bij IT-Wizzard aan?

Het aanvragen van tijdelijk internet is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met een van onze specialisten. Wij sturen u een router toe, waar al een voorgeïnstalleerde simkaart in zit. U drukt de stekker van de router in een stopcontact, maakt verbinding en … bent online! Zo eenvoudig kan het zijn, met het internet van IT-Wizzard.

Met flexibele contracten, onbeperkte opties en eenvoudige installatie, is tijdelijk internet de stressvrije keuze voor uw internetbehoeften. Kies voor een (maandelijks opzegbaar) internet-abonnement van IT-Wizzard!