Tijdelijk Internet België

by | 17 Jun, 2024 | Internetoplossingen | 0 comments

IT-Wizzard is een Nederlands bedrijf met een unieke internetoplossing voor particuliere en zakelijke klanten in België. Bij ons is het namelijk wél mogelijk om tijdelijk internet af te sluiten. Zo zit u niet vast aan een jaarcontract, of contracten met bizarhoge prijzen. En het mooiste van alles? Tijdelijk internet van IT-Wizzard is ook beschikbaar in België!

Of u nu in België woont, werkt of er gewoonweg graag op vakantie gaat. Onze masten bieden bereik van hoge kwaliteit in heel België.

Dus, wilt u graag ontdekken hoe een tijdelijke internetverbinding van IT-Wizzard werkt? Wilt u internet dat maandelijks opgezegd kan worden en bent u fan van maatwerk oplossingen? Lees dan snel verder.

Dit artikel in 30 seconden

 • IT-Wizzard biedt tijdelijk internet in België aan. Zo maakt u, maandelijks opzegbaar, gebruik van kwalitatief en snel internet. Tijdelijk internet nodig? Maak gebruik van internet aan boord van IT-Wizzard. Dit internet is namelijk goed voor aan boord, maar ook op het vaste land.
 • Deze internetoplossing gaat via mobiele netwerken. Hiervoor gebruiken we een soort mifi router en mobiele datakaarten. De 4G/5G router krijgt u gratis in bruikleen van IT-Wizzard. Zo beschikt u altijd over uw eigen stabiele en veilige wifi-netwerk.
 • De Belgiëbundel van IT-Wizzard biedt 1000 GB (praktisch onbeperkt) internet aan. Het is:
  • Maandelijks opzegbaar
  • Een voordelig alternatief voor glasvezel
  • Zonder aansluitkosten (t.w.v. € 25)
 • Tijdelijk internet België (maandelijks opzegbaar) is handig als u:
  • Een vakantiehuis heeft in België
  • Met de camper door België reist
  • Tijdelijk in België werkt
  • (Tijdelijk in) België woont
 • Gebruikmaken van het tijdelijke internet van IT-Wizzard is heel eenvoudig:
  • Plaats de simkaart (wij plaatsen en activeren deze indien gewenst al voor u)
  • Schakel de router in door deze aan te sluiten op het stroomnet of de 12 volt adapter.
  • Verbind uw apparaten met uw eigen wifi-netwerk.
 • Wilt u ook interactieve televisie in België ontvangen? Kies dan voor een uitbreiding van het pakket inclusief televisie.  (57 HD-Zenders + 20 radiozenders)
 • U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen via:
 • U hoeft enkel de maand af te maken die reeds begonnen is. Loopt uw abonnement van 15 februari tot 15 maart? Dan is per 16 maart het abonnement opgezegd.
 • IT-Wizzard biedt bij een EU-bundel ook de mogelijkheid tot een vast IP-adres aan. Dit kan handig zijn voor:
  • Remote access
  • Hosting
  • Beveiliging
 • Neem vandaag nog contact op met de specialisten van IT-Wizzard, of neem een kijkje op de website en sluit uw pakket af!

Tijdelijk internet belgië

Hoe werkt het tijdelijke internet van IT-Wizzard in België?

Met tijdelijk internet van IT-Wizzard heeft u de vrijheid om overal verbonden te blijven, zonder dat u afhankelijk bent van een vaste internetverbinding. Dit gaat via mobiele netwerken, die met uw eigen router een betrouwbare, snelle en veilige wifi-verbinding bieden. Hiervoor ontvangt u een soort mifi-router en mobiele datakaarten. Deze apparatuur is eenvoudig mee te nemen én te installeren. Zo heeft u dus altijd toegang tot stabiel internet.

Misschien vraagt u zich af: “Moet ik een mifi router huren?” Nee, dat is niet nodig. U ontvangt een gratis 4G-router van IT-Wizzard in bruikleen. U mag deze blijven gebruiken, zolang als het abonnement geactiveerd is. U kunt ook kiezen voor een snelle 5G-router tegen eenmalige betaling.

Hoeveel kost de België-bundel van IT-Wizzard?

IT-Wizzard biedt een databundel aan met 1000 GB voor Belgische gebruikers. Dit is zorgeloos supersnel internet, inclusief gratis bruikleenmodem ter waarde van € 275.

1000 GB klinkt misschien niet als veel, maar dat is het zeker. Het is eigenlijk praktisch gezien onbeperkt internet. Meer dan genoeg voor dagelijks surfen, streamen en online werken.

Onze BE-bundel is:

 • Maandelijks opzegbaar op locatie (België)
 • Een voordelig alternatief voor glasvezel
 • Zonder aansluitkosten t.w.v. € 25.

De pakketkosten voor deze bundel in België zijn € 95,- per maand.

Wanneer heb ik tijdelijk internet op locatie (België) nodig?

Het is altijd handig om een stabiele, snelle internetverbinding te hebben. Maar het is niet altijd nodig om direct aan een jaarcontract vast te zitten. Dat is waar het tijdelijk internet van IT-Wizzard om de hoek komt kijken. Ons internet kunt u namelijk maandelijks opzeggen. Dat is erg handig als u:

 1. Op vakantie bent in België. Heeft u bijvoorbeeld een vakantiehuisje (of tweede huis) in België, maar verblijft u er alleen in de winter? Of slechts tijdens de zomervakantie? Dan wilt u graag dat er internet in uw woning is wanneer u er ook bent.
 2. Werkt in België. Misschien woont u wel in een tijdelijk huis van het bedrijf, of heeft u een kantoorpand gehuurd. Maar werkt u niet het hele jaar door in België? Dan is het handig om zelf te kunnen kiezen wanneer er toegankelijk internet is en wanneer niet.
 3. Tijdelijk in België woont. Wat uw redenen dan ook zijn, een studie, liefde zonder grenzen, of misschien een familiecrisis. Soms gebeurt het dat u tijdelijk in een ander land moet verblijven. Dan wilt u niet direct aan een jaarcontract vastzitten. Met het maandelijks opzegbare internet van IT-Wizzard kunt u terug naar Nederland wanneer u wilt, wij zetten het internet voor u uit. Enkel de reeds begonnen maand wordt afgemaakt, daarna is het internetabonnement beëindigd.
 4. Inwoner bent van België. Zoekt u een voordelig alternatief voor de Belgische internetproviders? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Voor een scherpe prijs inclusief een gratis 4G bruikleen modem krijgt u maandelijks 1000 GB internet. Snel, veilig en stabiel via uw eigen wifi-netwerk.

Installatieproces stap voor stap

 1. Plaats de simkaart: De simkaart zit meestal al in de router, dus dit hoeft u niet te doen.
 2. Schakel de router in: Zet de router aan en wacht enkele seconden totdat deze verbinding maakt met het mobiele netwerk.
 3. Verbind uw apparaten: Zoek het wifinetwerk van uw router op uw apparaat en maak verbinding. Gebruik het vooraf ingestelde wachtwoord. U kunt ook uw eigen netwerknaam en wachtwoord doorgeven. Wij programmeren de router dan voor u, voordat we hem verzenden.

Televisie en tijdelijk internet op locatie (België)

Wilt u niet alleen internet, maar ook interactieve televisie? Dan komt dat goed uit! IT-Wizzard biedt namelijk ook interactieve televisie aan in België. Voor slechts € 20 per maand extra ontvangt u interactieve televisie + een gratis tv-ontvanger ter waarde van € 95.  Dit interactieve televisiepakket bestaat uit 57 HD-Zenders + 20 radiozenders.

Biedt IT-Wizzard ook vaste IP-adressen aan?

Voor sommige klanten is het belangrijk om een vast IP-adres te hebben. Een vast IP-adres is een IP dat constant hetzelfde blijft. Dit is in tegenstelling tot een dynamisch IP-adres dat telkens verandert wanneer u verbinding maakt met het (tijdelijk) internet. Het hebben van een vast IP-adres kan handig zijn voor:

 1. Remote access. Zo heeft u gemakkelijk toegang op afstand tot uw apparaten, handig als u bijvoorbeeld gebruikmaakt van camera’s.
 2. Hosting. Het biedt betrouwbare hosting van websites of servers.
 3. Beveiliging. Het hebben van consistente IP-adressen biedt ook een verbeterde beveiliging. Sommige werkgevers hebben speciale beveiligingssystemen waardoor ze, bij werken op afstand, toegang moeten geven aan uw IP-adres. Als u dan geen vast IP-adres hebt, is dat niet mogelijk.

De BE-bundel van IT-Wizzard biedt helaas geen mogelijkheid tot het hebben van een vast IP-adres. Door technische omstandigheden is dat momenteel niet mogelijk. Is dit toch belangrijk voor u? Neem dan een kijkje bij onze EU-bundel. Deze Europese bundel biedt ook kwalitatief internet in België, maar dan met de mogelijkheid tot een vast IP-adres. Wees wel bewust dat u bij deze Europese bundel per GB betaalt, terwijl de BE-bundel u 1000 GB internet aanbiedt.

Ondersteuning IP-Adres

Ik woon in België, is het internet van IT-Wizzard ook als vaste internetverbinding te krijgen?

Het tijdelijke internet van IT-Wizzard hoeft natuurlijk niet opgezegd te worden. Bent u woonachtig in België en zoekt u goed en stabiel internet? Ook dan is de België-bundel van IT-Wizzard dé passende oplossing voor u. Uiteraard behoudt u de mogelijkheid om het abonnement maandelijks op te zeggen, maar dit hoeft natuurlijk niet.

Hoe zeg ik mijn tijdelijke internetverbinding in België op?

Het opzeggen van uw tijdelijk internet bij IT-Wizzard is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is ons te laten weten dat u het internet wilt opzeggen. Dit kan:

 1. Per mail. Mail uw opzegging naar: [email protected]
 2. Per telefoon. U kunt ons bereiken op +31 85 0290 591
 3. Per WhatsApp. Dit kan via hetzelfde, bovenstaande telefoonnummer

U hoeft slechts rekening te houden met één maand opzegtermijn. Dat is de maand waarin u reeds zit. Bent u uw abonnement begonnen op 15 maart en zegt u het op 18 juli? Dan wordt het abonnement per 16 augustus opgezegd. De reeds begonnen maand wordt afgemaakt, daarna staat uw tijdelijk internet stop.

Opzeggen van Abonnement

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik internet zonder aansluiting?

Met de simkaarten van IT-Wizzard ontvangt u internet via de mast. Snel en geen beperkende daglimieten! Zo krijgt u internet waar de kabel niet komt. Handig voor campers, scheepvaart, caravans, bouwketen of evenementen.

Is het tijdelijk internet van IT-Wizzard 4g 5g?

IT-Wizzard biedt zowel 4g als 5g internetverbinding. Dankzij ons stabiele netwerk kunt u werken zoals u dat zelf prettig vindt. U krijgt een gratis 4G bruikleen modem van ons. Wilt u liever 5G? Het enige wat u dan nodig heeft is onze 5G modem. Deze krijgt u tijdens het bestelproces aangeboden. Dit modem zit niet bij de prijs inbegrepen, het 4G bruikleenmodem wel.

Wat is het verschil tussen een mobile hotspot en een router?

Een hotspot is een draagbaar kastje met een (oplaadbare) batterij en kan daarom overal mee naartoe worden genomen. Een router is in alle opzichten krachtiger dan de hotspot: betere antennes voor 4G- en 5G-ontvangst, en een groter wifibereik (tot wel 100 meter). Zo kunt u bijvoorbeeld uw mobiele telefoon als hotspot gebruiken. Maar dan moet deze voortdurend aanwezig zijn en aanstaan. De batterij gaat hierdoor snel leeg. Ook is een hotspot minder geschikt dan een router om bijvoorbeeld te streamen of zelfs te gamen.

Is 1000 GB internet onbeperkt internet?

1000 GB wordt vaak beschouwd als bijna onbeperkt voor de meeste gebruikers. Voor dagelijks surfen, streamen, en online werken is 1000 GB meer dan voldoende. Echter, als u intensieve activiteiten doet zoals constante 4K streaming, grote downloads, of uitgebreide uploads, kunt u die limiet bereiken. Voor de gemiddelde gebruiker is 1000 GB praktisch gezien onbeperkt.

Wanneer heb ik tijdelijk internet of tijdelijke wifi nodig?

Tijdelijke wifi is handig als u graag maandelijks van uw abonnement af wilt kunnen. Bij IT-Wizzard zit u niet vast aan een jaarcontract, maar kunt u iedere maand uw abonnement eenvoudig opzeggen.

Hoeveel aantal simkaarten heb ik nodig?

Uw router van IT-Wizzard wordt geleverd met reeds geïnstalleerde data-simkaart. U hoeft zelf verder geen extra simkaarten aan te schaffen.