Internet voor Vastgoed

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Bekend van:

bekendvanwaterstadfm
bekendvanjoyradio
bekendvanradionl

Tijdelijk Internet en WiFi voor Vastgoed

Wacht u of uw huurders op een aansluiting voor internet of tv in uw pand? Of heeft u tijdelijk internet nodig vanwege een verhuizing? Een betrouwbare en snelle internetverbinding is essentieel, maar het vinden van een tijdelijke internetoplossing kan een uitdaging zijn.

Bij IT-Wizzard begrijpen we dit probleem en hebben we de perfecte oplossing: Tijdelijk Internet en WiFi voor Vastgoed.

Internet waar de kabel niet komt

Maandelijks opzegbaar

Geen aansluitkosten t.w.v. €25

Voordelig alternatief voor glasvezel

Tijdelijk Gratis bruikleen-modem t.w.v. €275

Mogelijkheid activeren vast IP

Nu de eerste maand voor maar €1 euro!

ONZE DATABUNDELS

Bestel hier direct uw datakaart en ontvang tijdelijk een gratis bruikleenmodem ter waarde van € 275,- Heeft u vragen? Bel onze klantenservice, we helpen u graag!

Unlimited

Meest gekozen

75,-p/m

Geen Daglimiet Data

Maximale Snelheid

Gratis Bruikleen Modem van €275,-

500 gb

65,-p/m

Geen Daglimiet Data

Maximale Snelheid

Gratis Bruikleen Modem van €275,-

300 gb

50,-p/m

Geen Daglimiet Data

Maximale Snelheid

Gratis Bruikleen Modem van €275,-

Voor informatie en bestellingen van bundels buiten Nederland, inclusief Spanje, Duitsland, België en andere Europese landen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Gelijk bestellen of meer informatie klik dan op de onderstaande knoppen.

7 Redenen waarom Mobiel Internet een Betere Keuze is dan  Glasvezel >

NU OOK TV AAN BOORD!

Naast internet aan boord hebben we nu ook TV aan boord voor u. Tijdelijk met Gratis TV Ontvanger! Informeer snel bij onze medewerkers naar de tarieven en mogelijkheden van TV en Internet op bijvoorbeeld uw camper of boot.

De uitdagingen van tijdelijk internet voor vastgoed

Bij het beheren van vastgoed kunt u te maken krijgen met lange wachttijden voor internet- en tv-aansluitingen. Dit kan frustrerend zijn, vooral als u of uw huurders afhankelijk zijn van een stabiele internetverbinding voor werk of ontspanning. In dat geval is een internet noodoplossing onmisbaar.

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

Me zoon gaat wonen in ons tuinhuisje en daar wil ...
Lees meer
Ellen
Me zoon gaat wonen in ons tuinhuisje en daar wil hij natuurlijk internet. We willen niet ons mooie tuintje omspitten voor een kabel. Ook niet gedacht over tv en toen kwamen we bij deze jongens terecht. Echt geweldig geholpen en nu tv en internet via 5G besteld. Werkt naar tevredenheid!
Ellen
Ik woon en werk in een schoolbus. Ik trek...
Lees meer
Carla
Ik woon en werk in een schoolbus. Ik trek door het hele land en zocht snel internet. Starlink kwam ik op uit maar daarvoor moet ik allemaal kabels trekken en heb ik zo’n lelijke geval op mijn dak. Toen kwam ik dit tegen. Achteraf kon starlink ook helemaal niet want had ook een vast ip adres nodig. Anders kon ik niet inbellen op me werk. Nu dit product een paar maanden en er ontzettend blij mee. Ik eet altijd in een eetcafe en daar de afspraak gemaakt het pakket heen te sturen. Allemaal geen probleem bij itwizzard.
Carla
Leuke mensen op de telefoondienst. Schakelen snel ook in het ...
Lees meer
Erik
Leuke mensen op de telefoondienst. Schakelen snel ook in het weekend. Goed te doen dus.
Erik
Heb het besteld voor mijn bungalow maar heb het nu ...
Lees meer
Fred
Heb het besteld voor mijn bungalow maar heb het nu ook besteld voor thuis. Werkt geweldig. Mijn vaste verbinding is de deur uit.
Fred
Erg sceptisch over dit product maar toch geprobeerd. Ik vindt ...
Lees meer
Hein
Erg sceptisch over dit product maar toch geprobeerd. Ik vindt het tof en werkt beter dan KPN wat ik nu heb.
Hein
Waarom moeilijk doen met kabels. Gewoon lekker een 5G router. ...
Lees meer
Allard
Waarom moeilijk doen met kabels. Gewoon lekker een 5G router. Werkt prima en scheelt een coax kabel weg werken richting woonkamer.
Allard
Goede service, afstandsbediening was stuk. Me hond vond...
Lees meer
Michel
Goede service, afstandsbediening was stuk. Me hond vond het leuk om erop te kauwen. Kon ff geen tv kijken daardoor. De heren gebeld…. Binnen 30 seconden iemand aan de lijn en sturen gelijk een nieuwe op. We moesten wel er voor betalen maar hebben wel heel leuk een bot erbij gestuurd voor de hond met een leuk briefje: “hier mag je hond wel op kauwen. Groeten, IT-Wizzard” toch leuk een beetje humor. Namens Spike bedankt.
Michel
Prima en ook betaalbaar geen gezeik met kabels trekken. Voeding ...
Lees meer
Remco
Prima en ook betaalbaar geen gezeik met kabels trekken. Voeding erin en internet.
Remco
Blij mee, geen gedoe meer met weg vallend internet. Ga ...
Lees meer
Daan
Blij mee, geen gedoe meer met weg vallend internet. Ga ook vaak op reis in Nederland. Neem ik hem mooi mee want dan hoef ik niet op openbare wifi netwerken. Nooit geen problemen met internet.
Daan
Best wel heel erg tevreden, dacht moet het eerst maar ...
Lees meer
Nolan
Best wel heel erg tevreden, dacht moet het eerst maar eens zien. Eerlijk is eerlijk jullie hebben mij verbaasd.
Nolan
Goede dienst snel geleverd. Bedankt!
Marcel
Goede dienst snel geleverd. Bedankt!
Marcel
Tien sterren had ik ook prima willen geven ….5 sterren...
Lees meer
Henry
Tien sterren had ik ook prima willen geven….5 sterren was de max. Met mijn bedrijf had ik het probleem dat er op veel locaties geen internet was. Heb nu 11 medewerkers deze oplossing gegeven voor de test. Ieders een mobiele wifi router mee en overal internet. Ze kunnen hun werk nu tenminste doen. We denken er over na om alle 17 medewerkers een router mee te geven.
Henry
Had weer de zoveelste storing bij een van de grote ...
Lees meer
Flip
Had weer de zoveelste storing bij een van de grote internet bedrijven. Toen dit gevonden. Lekker snel en fijn contact en heb in 1 jaar tijd nog maar 1 keer storing gehad. Daar konden ze ook nog niks aan doen omdat ik zelf kortsluiting had gemaakt thuis met een lamp ophangen. Geloof mij stap over, ben duurder uit maar geen ELLENDE meer elke maand. Geweldig!
Flip
Werk vaak op verschillende plekken in Nederland. Daarom de...
Lees meer
Sander
Werk vaak op verschillende plekken in Nederland. Daarom de unlimited aangeschaft. Moet grote bestanden uploaden omdat ik video graaf ben. Zelfs bestanden van 38GB worden prima en snel verstuurd. Tipje voor de video mannen onder ons……neem dit!
Sander
Dankjewel! Eindelijk een man die niet loopt te zeuren als ...
Lees meer
Kirsten
Dankjewel! Eindelijk een man die niet loopt te zeuren als digitenne weer eens niet werkt op de camping. Internet en tv bij dit bedrijf afgesloten, jeee it-wizzard!
Kirsten
Leuke partij veel fijner dan de grote jongens waarvan ik ...
Lees meer
Corine
Leuke partij veel fijner dan de grote jongens waarvan ik de namen niet eens wil noemen. Snel internet voor een betaalbare prijs.
Corine
Werkt prima wel geef ik geef 4 sterren omdat mijn pakket 4 ...
Lees meer
Ankie
Werkt prima wel geef ik geef 4 sterren omdat mijn pakket 4 dagen te laat kwam. Dit komt door PostNL maar wil het toch even kwijt. Verders heel erg blij en tevreden waarvoor dank.
Ankie
Mijn glasvezel lag doormidden! Werk volledig thuis in teams met ...
Lees meer
Hanneke
Mijn glasvezel lag doormidden! Werk volledig thuis in teams met videobellen. Gigantisch probleem natuurlijk want de hotspot kon het allemaal niet aan. Toen kwam ik it-wizzard tegen via internet. Aardige jongens denken mee gelijk wat afgesloten en erg tevreden. Mijn glasvezel is na 4 weken pas gerepareerd. Ik houd deze dienst bij IT-Wizzard en zeg me glasvezel lekker op. Deze toppers zijn wel snel en bij vragen gelijk bereikbaar.
Hanneke
Ik zit in de vastgoed. Mijn huurders verwachten tegenwoordig een ...
Lees meer
Thom
Ik zit in de vastgoed. Mijn huurders verwachten tegenwoordig een eigen internet verbinding. Maar er loopt maar 1 kabel aansluiting naar binnen en heb 8 appartementen. Daarvoor is dit een fijne oplossing. Ik stuur al mijn bewoners jullie kant op. Van een probleem naar een hele betrouwbare oplossing in een woord: TOP!
Thom
Ga altijd 3 maanden met de caravan weg en telkens gedonder ...
Lees meer
Miranda
Ga altijd 3 maanden met de caravan weg en telkens gedonder met wifi op campings en de schotel die het meer niet doet dan wel. Erg blij met deze partij want zij hebben beide tv en internet. Zelfs ik als digibeet kon het aansluiten.
Miranda
Woonde altijd in het buiteling maar terug gegaan naar Nederland ...
Lees meer
Lonneke
Woonde altijd in het buiteling maar terug gegaan naar Nederland waar ik ben opgegroeid. Woon eerst tijdelijk op een camping. Daar is helaas geen internet dus een uitdaging! Maar door deze oplossing geen uitdaging en binnen 1 dagje internet. Ik denk dat ik het ook voor thuis ga gebruiken. Beter dan die grote kabel bedrijven waar je eindeloos in de wacht staat.
Lonneke
Wat een snelheid als je jaren ADSL bent gewend. Ik ...
Lees meer
Sjoerd
Wat een snelheid als je jaren ADSL bent gewend. Ik wil Niet meer anders! Dankjewel IT-Wizzard
Sjoerd
Geen gedoe makkelijk aan te sluiten. Jammer dat postNL een ...
Lees meer
Mike
Geen gedoe makkelijk aan te sluiten. Jammer dat postNL een dag later kwam.. Niks aan te doen.
Mike
Doet wat het moet doen, unlimited is unlimited en prima ...
Lees meer
Niko
Doet wat het moet doen, unlimited is unlimited en prima betaalbaar.
Niko
Wij zijn ontzettend tevreden met ons internetverbinding die door IT-Wizzard...
Lees meer
Hessel
Wij zijn ontzettend tevreden met ons internetverbinding die door IT-Wizzard is aangelegd. Onze wensen waren een stabiele internetverbinding overal op de Waddenzee! daarnaast  goede wifiverbinding door het hele schip met een degelijk camerasysteem zowel buiten als binnen gekoppeld aan een NVR die we doormiddel van ons mobiel elk moment van de dag kunnen bekijken. Ze hebben met ons meegedacht en ervoor gezorgd dat er een goed systeem opgezet is, daarnaast hebben ze alles stof-/ trilling- en piekspanning vrij opgezet. Dus al met al een prima systeem en goede stabiele verbinding als eindresultaat!
Hessel
Snel internet prima keuze dit, zeker als glasvezel er...
Lees meer
Roco
Snel internet prima keuze dit, zeker als glasvezel er nog niet is. Ze leveren alles uit voorraad… kon met een dag online.
Roco
Snel geregeld en top product wat super snel is! Eindelijk ...
Lees meer
Dinneke
Snel geregeld en top product wat super snel is! Eindelijk goed internet en tv op mijn woonboot.
Dinneke
Ik woon op een boerderij en was op zoek naar ...
Lees meer
Jos
Ik woon op een boerderij en was op zoek naar sneller internet. Toen kwam ik bij IT-Wizzard uit. Snel geregeld bestellen en binnen 1 dag in huis. Ook nog plug and play. Prima clubje dit!
Jos
it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Onze oplossing: Tijdelijk Internet en WiFi voor Vastgoed

Met de ‘Tijdelijk Internet voor Vastgoed’ oplossing van IT-Wizzard is dit verleden tijd. Wij bieden simkaarten met écht onbeperkt databundels! Bij de meeste providers is ‘onbeperkt’ internet in werkelijkheid niet echt onbeperkt. Vaak wordt er een fair use policy gehanteerd, waardoor u uiteindelijk toch tegen een daglimiet aanloopt. Bij onze simkaarten is dit niet het geval! U blijft verbonden totdat uw (maand)limiet ook echt is bereikt.

Bovendien bieden we de kracht van 5G aan met IT-Wizzard datakaarten en routers. Hiermee heeft u altijd uw eigen wifi voor uw vastgoed. Stelt u zich eens voor, e-mails versturen, online vergaderingen hosten en zelfs streamingdiensten gebruiken. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verbinding en u kunt zich concentreren op andere zaken.

Tijdelijk internet huren voor uw vastgoed

Wilt u tijdelijk internet huren voor uw vastgoed? Niets is zo frustrerend als wachten op een internet- of tv-aansluiting. Met onze 4G of 5G routers en datakaarten heeft u direct een stabiele en snelle internetverbinding. Onze specialisten leggen u graag exact uit hoe het werkt. En natuurlijk helpen we u ook bij het instellen en activeren van uw tijdelijke internet wanneer u dat wenst.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Simkaart management portal

Beheer en monitor uw datakaarten in een overzichtelijk portal. U krijgt uw eigen omgeving waar wij al uw datakaarten aan koppelen. Vraag nu uw gratis account aan via [email protected], al een account? Log via onderstaande knop in.

Datakaarten voor:

BUITENGEBIED

JACHTCHARTERS

WINDTURBINES

PLEZIERVAART

BOUWPLAATSEN

VASTGOED

RONDVAARTBOOT

EVENEMENTEN

BOERDERIJ

BEROEPSVAART

Waarom kiezen voor Tijdelijk Internet en WiFi voor Vastgoed van IT-Wizzard?

Bij IT-Wizzard bieden we niet alleen een betrouwbare tijdelijke internetverbinding voor uw vastgoed, maar ook uitstekende klantenservice. We hebben vele databundels beschikbaar, en u kunt ook 4G en 5G modems bij ons kopen of huren. Als u nu bestelt, zorgen wij voor een snelle levering en bent u in no-time klaar om de internetproblemen in uw vastgoed op te lossen.

Dus waar wacht u nog op? Bestel nu uw IT-Wizzard simkaart met onbeperkt internet zonder daglimiet en profiteer ook van een veilige en betrouwbare internetverbinding. Waar uw vastgoed ook staat. Want met IT-Wizzard heeft u altijd een betrouwbare en snelle verbinding bij de hand.

Zo werkt echt plug and play internet / TV

Aansluiten internet

Aansluiten internet en TV

Veelgestelde vragen

Hoe werken deze datakaart-oplossingen?

Feitelijk werkt onze oplossing niet anders dan uw mobiele telefoon. Ook wij maken gebruik van een SIM die contact maakt met een mobiel datanetwerk en zo een internetverbinding opzet. Hiervoor heeft u naast de SIM ook een apparaat nodig waar de SIM in wordt geplaatst. Dit kan een hotspot zijn of een router (bij ons te huur of misschien beschikt u zelf over zo’n apparaat). U zou ook uw oude smartphone kunnen gebruiken. 

De SIM’s die we gebruiken zijn zogenaamde data-only SIM’s. Dit betekent dat onze SIM’s alleen geschikt zijn voor het verzenden en ontvangen van data. U krijgt dan ook geen 06-nummer bij de SIM. U kunt er ook niet mee bellen of sms-berichten versturen. Als u de SIM in een hotspot of router gebruikt, kunt u wél via deze hotspot of router WhatsApp-berichten versturen en WhatsApp-gesprekken voeren.

Kan ik hiermee ook tv kijken?

Jazeker! Ons tv-pakket is ontzettend interessant en makkelijk aan te sluiten. Onze tv-ontvanger heeft enkel een bedrade internetverbinding nodig en u kunt direct tv kijken. U kunt bij ons voordelig televisie afnemen in combinatie met onze internetdiensten. Gebruikt u liever uw eigen internetverbinding, dan betaalt u iets extra voor deze dienst.

Wat is het verschil tussen een hotspot en een router?

Een hotspot is een draagbaar kastje met een (oplaadbare) batterij en kan daarom overal mee naartoe worden genomen. Wilt u apparatuur aansluiten op de hotspot, dan kan dat alleen via het wifi-netwerk dat door de hotspot wordt uitgezonden. Het bereik van dat wifi-netwerk is zo’n 15 meter. De hotspot is ideaal voor tijdelijk gebruik op een flexwerkplek, bijvoorbeeld. Of wanneer u tijdelijk zonder internetverbinding zit en u maar met een paar mensen tegelijk het internet op wilt. U kunt tot 8 gebruikers tegelijk op één hotspot aansluiten.

Een router is in alle opzichten krachtiger dan de hotspot: betere antennes voor 4G- en 5G-ontvangst, en een groter wifibereik (tot wel 100 meter). De router werkt alleen op 230V en heeft geen batterij. Daar staat tegenover dat de router ook over een paar LAN-poorten beschikt. Hierdoor kan apparatuur niet alleen via het wifinetwerk, maar ook bedraad op de router worden aangesloten. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer u een printer wilt aansluiten die vervolgens door alle gebruikers in het netwerk gebruikt kan worden. De router is bijzonder geschikt voor kleinzakelijk gebruik.

Kan ik mijn abonnement pauzeren als ik buiten het seizoen geen internet nodig heb op mijn boot of camper?

U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen, maar dan moet u uw router het volgende seizoen opnieuw instellen en elk seizoen een nieuwe simkaart aanvragen. Speciaal voor de scheepvaart, caravans en campers bieden wij een sluimerabonnement. Uw simkaart blijft voor slechts €10 per maand geactiveerd, en zodra u het wilt, activeren we deze weer met een databundel. Zo betaalt u slechts €10 per maand in plaats van de volledige kosten van uw databundel. Handig en voordelig!

Er zijn meer aanbieders van SIM's met onbeperkte data. Wat maakt jullie SIM's anders?

Het klopt dat er meerdere aanbieders zijn, maar de meeste bieden ‘unlimited’ SIM’s aan met een daglimiet. Als u deze limiet overschrijdt, moet u extra data aanvragen. Dit is vooral lastig als het meerdere keren per dag nodig is. Onze SIM’s werken anders; wij gebruiken grote databundels zonder daglimiet. Dit betekent dat uw verbinding niet wegvalt als u een bepaalde hoeveelheid data verbruikt hebt, zoals bij het kijken van tv of filmpjes. Ook wordt de snelheid niet opeens verlaagd. Kortom, u geniet continu van data op de hoogst beschikbare snelheid.

Kan ik mijn abonnement tijdelijk pauzeren?

Wilt u alleen tijdens het seizoen internet aan boord van uw boot, schip, camper of op de camping? Een veelgehoorde ‘klacht’ was hierbij namelijk dat men buiten het seizoen geen gebruik maakt van het abonnement. En dus is het duur.

Logisch! Dat vonden wij ook. Daarom hebben we samen met onze partner en Odido voor deze situatie de pauzestand ontwikkeld. U kunt eenvoudig uw abonnement pauzeren wanneer u het niet nodig heeft. Tijdens de pauze betaalt u een vast bedrag van 10 euro per maand.

Wilt u alleen internet tijdens het recreatieseizoen? Maak dan gebruik van onze unieke pauzestand. Voor een vast laag bedrag per maand blijft u abonnement actief met 1 GB per maand. Zo hoeft u niets terug te sturen of weer opnieuw in te stellen. Handig als u apparatuur wilt monitoren of camera’s kunnen bekijken.

U kunt maximaal 2x per jaar de pauzestand activeren. Het enige dat u hoeft te doen is even bellen, mailen of Whatsappen met onze klantenservice. Een van onze medewerkers maakt het direct voor u in orde, zodat de daaropvolgende maand uw abonnement wordt gepauzeerd.

Mag ik de simkaart van mijn telefoon in een router gebruiken?

Helaas mag dit niet en is zelfs streng verboden bij alle providers in Nederland. Alle providers monitoren hun abonnees. Komen ze erachter dat u uw simkaart in een modem gebruikt, dan krijgt u een boete, en wordt uw simkaart geblokkeerd. Bij sommige providers is het zelfs zo dat u op de zwarte lijst komt en dat u geen diensten meer bij hen mag afnemen. Niet doen dus!

Wat is een ‘databundel zuinige’ TV-ontvanger

Om te bepalen hoe lang u filmpjes of tv kunt kijken met verschillende databundels, kijken we eerst naar de gemiddelde datagrootte per uur video, die varieert afhankelijk van de videokwaliteit:

  • Lage kwaliteit (480p): 700 MB/uur
  • Standaardkwaliteit (SD): 1 GB/uur
  • Hoge kwaliteit (HD, 720p): 1,5 GB/uur
  • Zeer hoge kwaliteit (Full HD, 1080p): 3 GB/uur
  • Ultra HD (4K): 7,5 GB/uur

Als we uitgaan van kijken in Full HD (1080p), de kwaliteit van onze tv-ontvanger, krijgt u het volgende overzicht voor een 30-dagen maand:

  • 250 GB bundel: Ongeveer 2,78 uur/dag
  • 300 GB bundel: Ongeveer 3,33 uur/dag
  • 500 GB bundel: Ongeveer 5,56 uur/dag
  • Unlimited: Zonder limiet, maar met een fair use beleid om misbruik te voorkomen.

Pas de berekeningen aan als u in een andere kwaliteit kijkt, gebaseerd op de vermelde data groottes per uur.

Is dit een goed alternatief voor Digitenne of schotel?

Absoluut! De problemen met de slechte ontvangst van Digitenne en het gedoe met een antenne zijn bekend. Ook is het installeren van een schotel niet altijd even makkelijk. Met onze onbeperkte simkaarten en bijbehorende databundels zit u nooit zonder internet, zelfs niet op het water of op een afgelegen camperplaats. Combineer deze kaarten met ons ‘TV aan boord’-pakket, en u hebt altijd internet en televisie onderweg.

Kan ik mijn verbruik ook in de gaten houden?

Dit kan zeker. U kunt een account aanvragen voor ons portaal. Momenteel kunnen enkel Odido-kaarten ingezien worden op het gebied van verbruik.

Waarom bieden jullie Starlink (nog) niet aan?

Elke dienst heeft zijn voor- en nadelen. Een groot nadeel van Starlink is de hoge prijs voor de benodigde hardware. Bovendien biedt Starlink geen tv-abonnementen aan. Veel van onze klanten geven de voorkeur aan een simpelere oplossing zonder een grote schotel op hun dak of dek. 4G en 5G hebben zich al bewezen als betrouwbare alternatieven, vooral in de scheepvaart. Onze datakaarten kunnen zelfs uitgerust worden met een vast IP-adres.

Benieuwd naar onze maatwerkoplossingen?

Heeft u interesse in onze diensten? Vul dan hieronder uw gegevens in. Of weet u al welke bundel bij u past? Bestel dan hierboven. Ons team zal binnen één werkdag contact met u opnemen om uw wensen te bespreken. We denken graag met u mee over wat de beste oplossing voor u is. Geheel vrijblijvend, natuurlijk!”