ICT-OPLOSSINGEN VOOR PARTICULIEREN

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

Oplossingen voor veelvoorkomende computerproblemen bij u thuis

We kennen allemaal wel: de frustratie van een computer die niet doet wat hij zou moeten doen. Misschien laadt een webpagina niet, start een programma niet op of loopt alles vast. Gelukkig staat IT-Wizzard voor u klaar om u te helpen bij deze en andere veelvoorkomende computerproblemen.

Trage computer

Een trage computer kan veel oorzaken hebben. Misschien zijn er te veel programma’s tegelijkertijd actief, is er te weinig opslagruimte of is de hardware verouderd. Ons team van experts kan de oorzaak van het probleem achterhalen en de juiste oplossing implementeren. Hierdoor werkt uw computer weer precies zoals het hoort. Direct hulp? Bel dan met onze PC Hulplijn, onze helpdesk staat u direct te woord.

Virus- en malwareproblemen

Het internet kan een gevaarlijke plek zijn, met veel verschillende soorten virussen en malware die uw computer kunnen infecteren. IT-Wizzard biedt grondige virus- en malwareverwijdering aan, en adviseert u over de beste manier om uw computer in de toekomst te beschermen.

Problemen met software en besturingssystemen

Software problemen kunnen variëren van het niet kunnen installeren van een nieuw programma tot problemen met uw besturingssysteem. Wat het probleem ook is, de professionals van IT-Wizzard helpen u het op te lossen.

Hardwareproblemen en reparaties

Van het vervangen van een defecte harde schijf tot het repareren van een kapot scherm, IT-Wizzard heeft de expertise om elk hardwareprobleem op te lossen. We bieden ook upgrades aan voor als uw computer toe is aan wat extra kracht of opslag.

Bij IT-Wizzard begrijpen we dat computerproblemen frustrerend kunnen zijn, en we zijn er om ze voor op te lossen. Ons doel is om u weer zo snel mogelijk aan de slag te krijgen met een computer die perfect werkt. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u helpen.