DE WERELD VAN DATA RECOVERY: VEILIG EN EFFICIENT UW GEGEVENS HERSTELLEN

Op basis van onze gemiddelde reviews scoort IT-Wizzard een 9,4!

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Data recovery

In een wereld die draait op gegevens, zijn harde schijven, externe harde schijven en andere vormen van opslagmedia essentiële onderdelen van onze dagelijkse routine. Maar wat als deze apparaten falen en uw waardevolle bestanden verloren gaan? Daar komt Data Recovery in beeld. Data Recovery is een gespecialiseerd proces dat tot doel heeft verloren of ontoegankelijke gegevens te herstellen van opslagmedia zoals harde schijven, externe harde schijven, USB-sticks en SD-cards.

ssd it itwzzard

De Kracht van Professionele Data Recovery Software

Bij IT-Wizzard, vertrouwen we op de geavanceerde kracht van professionele data recovery software, zoals de EaseUS Data Recovery Wizard. Deze software stelt ons in staat om een diepe scan van uw opslagapparaat uit te voeren. Bovendien helpt de software bij het herstellen van verwijderde bestanden, gegevens van geformatteerde schijven en zelfs data van beschadigde of gecrashte harde schijven.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683
it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Onze Ervaren Data Recovery Experts

Bij IT-Wizzard hebben we een team van ervaren data recovery experts die gespecialiseerd zijn in zowel eenvoudige als complexe recovery opdrachten. Of u nu bestanden wilt terughalen van een nieuwe externe harde schijf, een gecrashte Windows server of een beschadigde USB-stick. Ons team heeft de kennis en ervaring om u te helpen uw belangrijke gegevens terug te krijgen.

usb it 1

Back-up en Preventie

Naast het herstellen van verloren gegevens, bieden we ook diensten aan om toekomstig dataverlies te voorkomen. Het maken van regelmatige back-ups van uw gegevens is een essentieel onderdeel van elk goed data management plan. We kunnen u helpen met het instellen van automatische back-ups. Zodat uw belangrijke bestanden en gegevens altijd veilig bewaard blijven.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683
it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Meer dan Alleen Harde Schijven: Herstellen van Diverse Soorten Opslagapparaten

Onze data recovery diensten zijn niet beperkt tot harde schijven. We kunnen gegevens herstellen van een breed scala aan opslagapparaten. Waaronder externe harde schijven, USB-sticks, SD kaarten, en zelfs mobiele apparaten. Ongeacht het apparaat of de oorzaak van het dataverlies, staan we klaar om u te helpen uw waardevolle gegevens terug te krijgen.

it wizzard ervaringennpc

Onze Speciale Behandeling voor Fysieke Schade

Voor opslagapparaten met fysieke schade, zoals een harde schijf met een tikkend geluid of een USB-stick die niet herkend wordt door uw besturingssysteem is er ook een oplossing. Een speciale cleanroom behandeling. In een state-of-the-art cleanroom, kunnen de fysieke componenten van uw opslagapparaat veilig inspecteren en repareren. Zonder het risico van verdere beschadiging.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683
it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

Preventie: Het Belang van Back-ups

Hoewel we bij IT-Wizzard er trots op zijn dat we in staat zijn om gegevens te herstellen uit de meest uiteenlopende en uitdagende scenario’s, begrijpen we ook het belang van preventie. Het regelmatig maken van back-ups van uw gegevens is een cruciaal onderdeel van een solide strategie voor gegevensbeheer. Dit zal u veel stress, tijd en geld besparen in geval van een onverwachte storing of dataverlies.

Onze experts kunnen u adviseren over de beste strategieën en tools voor het maken van back-ups. Ook kunnen zij u helpen bij het opzetten van automatische back-ups. Zodat uw belangrijkste bestanden en gegevens altijd veilig zijn.

 

usb it 1

Klaar om Uw Verloren Gegevens Terug te Krijgen?

Bij IT-Wizzard begrijpen we dat uw gegevens meer zijn dan alleen bestanden – ze hebben emotionele en zakelijke waarde. Of het nu gaat om het herstellen van verwijderde bestanden, het terughalen van gegevens van een geformatteerde schijf. Of het redden van bestanden van een gecrashte harde schijf. We zijn hier om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze data recovery experts u helpen uw waardevolle gegevens up and running te krijgen.

it-wizzard.nl-C-www.guidohibma.nl_.jpg-46-1-1024x683

FAQ

Hoe Werkt Data Recovery Precies?

Data recovery werkt door het scannen van uw opslagapparaat op verloren, beschadigde of verwijderde bestanden en deze te herstellen. De software die we gebruiken, zoals de EaseUS Data Recovery Wizard, is in staat om zowel ‘oppervlakkige’ als ‘diepe’ scans uit te voeren, afhankelijk van de aard van het gegevensverlies.

Kan Alle Verloren Data Worden Hersteld?

Hoewel veel verloren gegevens kunnen worden hersteld is het herstelproces niet altijd 100% succesvol. De kans op succes hangt af van veel factoren. Waaronder de aard van het gegevensverlies. De tijd die is verstreken sinds het gegevensverlies. En of er nieuwe gegevens zijn geschreven naar het apparaat na het gegevensverlies. Onze experts zullen echter alles in het werk stellen om uw verloren gegevens te herstellen.

Wat Moet Ik Doen Als Ik Mijn Gegevens Verlies?

Als u merkt dat u gegevens kwijt bent, is het belangrijk dat u onmiddellijk actie onderneemt. Stop met het gebruik van het apparaat. Dit om te voorkomen dat er nieuwe gegevens worden geschreven over de verloren gegevens. Neem contact op met een professional op het gebied van data recovery. Bij IT-Wizzard staan we klaar om u te helpen.

Hoe Lang Duurt Data Recovery?

De duur van het data recovery proces kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Zoals de omvang van het gegevensverlies, de aard van het probleem, en de specifieke kenmerken van het betrokken opslagapparaat. Sommige processen kunnen binnen een paar uur worden voltooid, terwijl andere dagen of zelfs weken kunnen duren.

Hoeveel Kost Data Recovery?

De kosten van data recovery variëren afhankelijk van de aard en de ernst van het gegevensverlies, evenals het type opslagapparaat. Bij IT-Wizzard bieden we een gratis initiële diagnose aan om de aard van het probleem te bepalen. En we zullen een schatting van de kosten geven voordat we met het herstelproces beginnen.

Hoe Kan Ik Gegevensverlies in de Toekomst Voorkomen?

Het regelmatig maken van back-ups is de beste manier om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen. Het wordt aanbevolen om regelmatig back-ups te maken van uw belangrijke gegevens en deze op een veilige plaats te bewaren. Daarnaast is het belangrijk om uw apparaten te beschermen tegen fysieke schade en virussen.

Wat zeggen klanten over IT-Wizzard

Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. ...

Lees meer
Advocatenkantoor Logemann
Een betrouwbaar IT-beheer is voor mijn advocatenkantoor van groot belang. IT-Wizzard zorgt er voor dat mijn systeem optimaal blijft werken. Wanneer er een probleem is, is IT-Wizzard snel met een oplossing. Ze zijn altijd goed bereikbaar, reageren snel en adequaat en tegen betaalbare tarieven.
Advocatenkantoor Logemann
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die...

Lees meer
ML. Veenekamp
Wát is het fijn als je een bedrijf hebt die je echt kan ontzorgen. IT-WIZZARD is een zeer klantvriendelijk bedrijf en ook de particulier ondersteunt. Een fijn, snel en adquaat handelend team met heel veel (brede) kennis. Als particulier ben ik heel blij dat mijn ICT diensten bij dit fijne bedrijf in beheer is.
ML. Veenekamp
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar ...

Lees meer
Frank Sinay
Goedemiddag heren, Jullie leveren goed werk en kan alleen maar zeggen vooral doorgaan. Een kanttekening plaats ik bij het afhandeling van de betaling! Een betaling per pin is prima maar het zou ook prettiger zijn om deels pin en deels contant te betalen. En dat de boekhouder dat extra werk vind is buitengewoon jammer! Bij een stroomstoring maak je als bedrijf je wel afhankelijk. Met vriendelijke groet, Frank Sinay
Frank Sinay
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ...

Lees meer
Ginkel’s Cosmetica
Al jarenlang onze partner voor onderhoud, service en beheer van ons bedrijfsnetwerk. Komt afspraken na, werkt vlot en zeer prettig in de omgang. Een bedrijf waar wij op kunnen vertrouwen.
Ginkel’s Cosmetica
Echt een topbedrijf. Computer was gecrashed, en natuurlijk geen backup ...

Lees meer
Egbert van der Weide
Echt een topbedrijf. Computer was gecrashed, en natuurlijk geen backup gemaakt. Paniek telefoontje gepleegd en een uur later werd de pc opgehaald. Alle bestanden hebben ze kunnen redden. 2 dagen later stond de nieuwe pc er al weer. Echt superblij met de service! Kan ik bij iedereen aanraden!
Egbert van der Weide
Laptop voor een backup gebracht omdat hij via een ander ...

Lees meer
Willem Leijenaar
Laptop voor een backup gebracht omdat hij via een ander bedrijf (garantie wordt gerepareerd). Netjes ontvangen, via soc.media op de hoogte gehouden en vriendelijk geholpen.
Willem Leijenaar
Paniek toen mijn laptop na een update op Oudjaarsdag niet ...

Lees meer
A Bos
Paniek toen mijn laptop na een update op Oudjaarsdag niet meer wilde opstarten. 2 januari kon ik de laptop al brengen en kreeg ik inloggegevens om de voortgang van het herstellen van het probleem met de laptop te volgen. Ondanks dat het weekend er tussen zat, was de laptop maandag alweer klaar! S uper blij mee, ook gelijk advies gekregen over een virusscan, en deze gelijk laten installeren. Zeer tevreden, we zijn inmiddels een dikke maand verder en de laptop werkt nog steeds naar wens!
A Bos
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd ...

Lees meer
Emmy Koning
Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd neem ik contact op met Alwin en zijn team. Ben al jaren klant en tot volle tevredenheid! Vakkundig en vlot wordt alles voor me geregeld. Alle medewerkers zijn heel servicegericht en super vriendelijk. Ga zo door IT-Wizzard: TOP!!
Emmy Koning
Ik heb mijn computer bij IT- Wizzard in onderhoud. Ook ...

Lees meer
Rene van Eijk
Ik heb mijn computer bij IT- Wizzard in onderhoud. Ook loopt mij virus scan via hun. Alles makkelijk geregeld en geen omkijken meer naar. Toppers !
Rene van Eijk
Vorig jaar mijn laptop bij hen gekocht. Als er iets ...

Lees meer
Johanna de Vries
Vorig jaar mijn laptop bij hen gekocht. Als er iets is met de laptop kan ik altijd bij IT wizard terecht. Ik heb zelf geen verstand van computers enzo, maar de mensen bij IT wizard wel. Ze zijn eerlijk en smeren je niks aan. Super dat ze ook zelf bellen om licentie te verlengen van anti-virus product.
Johanna de Vries
Laptop gekocht bij IT-Wizzard, alles van oude pc overgezet en ...

Lees meer
Laptop gekocht bij IT-Wizzard, alles van oude pc overgezet en nieuwe thuisbezorgd. Toen het met de WiFi niet helemaal lukte, werd dat de volgende dag opgelost. Heel fijn geholpen, dik tevreden. Goede service!
Ik had niet al te best wifi in huis,...

Lees meer
Laus Nieuwenburg
Ik had niet al te best wifi in huis, de wifi verbinding viel vaak uit. Na gesprek met Alwin bleek de wifi router aan vervanging toe was. Alwin kwam met het voorstel om de oude router te vervangen. Hij heeft het vervangende apparaat keurig en snel geïnstalleerd en de werking van mijn wifi is weer top. Geen uitval meer! Top werk geleverd door IT-Wizzard.
Laus Nieuwenburg
Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar ...

Lees meer
Marjolein de Vries
Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar een oplossing. 2 WiFi netwerken met 1 voor de kids met verschillende tijden Ideaal. Ook alle laptops hebben eenbeurt gehad. Alles werkt weer prima.
Marjolein de Vries
Aangezien ons huidige netwerk qua snelheid ver beneden peil was...

Lees meer
Freddy Helvrich
Aangezien ons huidige netwerk qua snelheid ver beneden peil was waren we nodig toe aan vernieuwing. Alwin heeft gisteren een nieuw professioneel netwerk aangelegd. Door de diverse werkzaamheden in de kruipruimte was hij na 15 minuten haast onherkenbaar geworden… Onverstoord ging hij verder en hebben we nu een prachtig netwerk in huis. Supersnelle wifi en klaar voor de toekomst ! Bedankt voor je professionele instelling, oplossingsgerichtheid en prettige omgang.
Freddy Helvrich
Goede ervaring, medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie...

Lees meer
Regina Souverein
Goede ervaring , medewerker van It wizzard heeft een inventarisatie van ons wifi netwerk gedaan. En de volgende dag een nieuw systeem geïnstalleerd. Super snel, vriendelijk, behulpzaam en de prijs viel reuze mee. Bedankt voor jullie hulp alles werkt nu perfect!
Regina Souverein
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op ...

Lees meer
De Rooij
Geachte heren , beste Alwin e.a. Technisch zeer goed op de hoogte , geen gezoek op niets af , hetgeen tijd en dus geld scheelt ! Uitermate sympathiek en behulpzaam! Heel snel en adequaat handelen , waardoor je weer snel gebruik kunt maken van de apparatuur. Kortom : * Zeer vakkundig * Correct en snel * Oplossing probleem snel getackeld * Prijs / product verhouding goed
De Rooij
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is...

Lees meer
Will de Boer
Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is getracht mijn nieuwe iPad werkend te krijgen. Toen ik zelf dingen niet voor elkaar kreeg mocht ik terug komen en ben ik nogmaals een uurtje geholpen. Zeer tevreden en ik raad uw bedrijf iedereen aan.
Will de Boer
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik ...

Lees meer
Anna Lightendahl
Zeer klantvriendelijk. Ben meteen geholpen met mijn smartphone waar ik al tijden mee zat te klungelen. De reparatiekosten waren niet hoog. Heb er ook mijn computer weg die het nog steeds fantastisch doet. Heerlijk dichtbij.
Anna Lightendahl
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg ...

Lees meer
Klaas Jellema
Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.
Klaas Jellema
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal ...

Lees meer
Mathieu Wijnhoven
Goed en deskundig geholpen met mijn computer probleem. Werkt allemaal weer prima en voor een eerlijke PRIJS.
Mathieu Wijnhoven
Wat een topbedrijf. Piet zijn pc deed het niet...

Lees meer
Mary en Piet van Kekem
Wat een topbedrijf. Piet zijn pc deed het niet meer. It-Wizzard gebeld en na een snel bezoek aanhuis bleek dat de pc mee naar de zaak moest. Er werd een nieuwe Windows 10 op gezet en de pc werd weer netjes thuis bezorgd en aangesloten. Jammer genoeg bleek de volgende dag dat Piet niet bij al zijn spulletjes kon komen. Gebeld en geen probleem. Weer een huisbezoek en nuwerkt alles perfect. Zoveel kennis en vriendelijkheid vind je tegenwoordig niet meer bij bedrijven. Wij zijn super tevreden en kunnen It-Wizzard bij iedereen aanbevelen.
Mary en Piet van Kekem
Ik ben heel blij dat er zo’n jong bedrijf met...

Lees meer
Jan Vrij
Ik ben heel blij dat er zo’n jong bedrijf met deskundig personeel zich in Harlingen heeft gevestigd. Of het nu om internet of huisbeveiliging gaat, men kijkt en denkt mee, en geeft advies om tot de juiste oplossing te komen. Qua service geef ik ze een 10. Altijd bereid om ook in de avonduren even langs te komen, om het ontstaande probleem op te lossen. Ik hoop dat deze jonge onderneming nog heel lang in Harlingen, en omstreken, zijn weg in deze materie zal blijven vinden.
Jan Vrij
Uw medewerker Remco is zeer deskundig en snel. Een afspraak ...

Lees meer
Piter
Uw medewerker Remco is zeer deskundig en snel. Een afspraak was gauw gemaakt en hij kwam meteen met een afgewogen oordeel en uitstekend advies voor al onze vragen. Zakelijk op een heel prettige manier. Hij nam ons, ouderwetse digibeten, volkomen serieus en zijn uitleg en aangepaste vaktaal was voor ons heel begrijpelijk. Ook de afhandeling is heel goed gegaan. Wij kunnen zijn expertise en niet te vergeten zijn vrolijke en transparante communicatie dan ook van harte ieder aanbevelen.
Piter
Enthousiaste medewerker had het probleem met laptop binnen een uurtje ...

Lees meer
Klaske Keimpema
Enthousiaste medewerker had het probleem met laptop binnen een uurtje opgelost. Prima zaak, correcte en eerlijke behandeling.
Klaske Keimpema
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon ...

Lees meer
Peter Baard
Naar volle tevredenheid een laptop geadviseerd gekregen voor onze zoon die een meubelmaker-opleiding aan het volgen is. Specifieke eisen werden gesteld vanuit school en de laptop voldoet hier 100% aan. Een schakelaar was niet helemaal goed bevestigd door het bedrijf wat de laptop had gebouwd maar ook dit is prima en snel door het team van It Wizzard opgelost. Als service mocht mijn zoon een jaar op kosten van It Wizzard een virus scan gebruiken. Deze voldoet ook prima en is gebruiksvriendelijk. Op afstand hebben we deze service nu verlengt. It Wizzard wat ons betreft zonder twijfel een aanrader.
Peter Baard
Heel vakkundig. Geeft je als leek heel veel ontstressing. De ...

Lees meer
Annelies van Dipten
Heel vakkundig. Geeft je als leek heel veel ontstressing. De Jonge mannen in Harlingen chapeau!!! Mvg Annelies van Dipten.
Annelies van Dipten
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een ...

Lees meer
Chris van Miltenburg
Bij de eerste kennismaking voor reparatie jaren terug, al een goed gevoel over de Tovenaar, nu een andere laptop gekocht, alles over gezet, super snelle service, hellemaal top.
Chris van Miltenburg