Ook online uw IT specialist

Voor 16:00 besteld morgen in huis

De beste producten scherp geprijsd

Gratis verzending vanaf €50,-

eScan Internet Security 1 Jaar – 2 Apparaten

50,00

Uw licentie wordt op werkdagen tussen 09:00 t/m 16:00 binnen 1 uur opgeleverd. Uw licentie wordt bezorgt via onze digitale postbode!

SKU: 2024 Categories: ,
Productspecificaties
Gerelateerde Artikelen

Er wordt steeds meer gebruikt gemaakt van nieuwe en innovatieve technieken en we spenderen meer tijd online. Zowel op het werk, thuis en op school zijn we steeds meer afhankelijk van computers en de bijkomende techniek. Virusschrijvers weten dit ook en gebruiken inmiddels ook geavanceerde technieken om iemand te besmetten met een infectie. In deze situatie is het belangrijk dat u een product gebruikt dat voorkomt dat indringers op uw computers komen.

eScan Internet Security met Cloud Security voor thuisgebruik is specifiek ontwikkeld om real-time uw machine te scannen tegen indringers en ander gespuis welke proberen uw bankgegevens te stelen, uw data te stelen of gewoon uw computer besmetten om hun product onder de aandacht te brengen. Hieronder vallen maar niet uitsluitend: Virussen, spyware, adware, keyloggers, rootkits, botnets, hackers, spam en phishing. eScan helpt u uw computer vrij te houden van dit soort bedreigingen.

Met geavanceerde technieken zoals het eScan Security Network, Advanced Virus Control, MWL Technologie, DIRC Technologie, NILP Technologie en uitgebreide heuristische algoritmen houdt eScan uw persoonlijke informatie beschermt en zorgt ervoor dat u veilig online kan shoppen, surfen en uw social media kunt beheren.

Op deze pagina vindt u meer informatie over eScan anti virus.