Ook online uw IT specialist

Voor 16:00 besteld morgen in huis

De beste producten scherp geprijsd

Gratis verzending vanaf €50,-

eScan Anti-Virus 1 Jaar – 1 PC

30,00

Uw licentie wordt op werkdagen tussen 09:00 t/m 16:00 binnen 1 uur opgeleverd. Uw licentie wordt bezorgt via onze digitale postbode!

SKU: 2012 Categories: , ,
Productspecificaties
Gerelateerde Artikelen

Er wordt steeds meer gebruikt gemaakt van nieuwe en innovatieve technieken en we spenderen meer tijd online. Zowel op het werk, thuis als op school zijn we steeds meer afhankelijk van computers en de bijkomende techniek. Virusschrijvers weten dit ook en gebruiken inmiddels ook geavanceerde technieken om iemand te besmetten met een infectie. In deze situatie is het belangrijk dat u een product gebruikt dat voorkomt dat indringers op uw computers komen.

eScan Anti-Virus met Cloud Security voor thuisgebruik is specifiek ontwikkeld om real-time uw machine te scannen tegen indringers en ander gespuis, welke proberen uw bankgegevens te stelen, uw data te stelen of gewoon uw computer besmetten om hun product onder de aandacht te brengen. Hieronder vallen, maar niet uitsluitend: Virussen, spyware, adware, keyloggers, rootkits, botnets, hackers, spam en phishing. eScan helpt u uw computer vrij te houden van dit soort rotzooi wat op het internet rondzwerft.

Met geavanceerde technieken zoals het eScan Security Network, Advanced Virus Control*, MWL* Technologie, DIRC** Technologie, NILP*** Technologie en uitgebreide heuristische scans houdt eScan uw persoonlijke informatie beschermt en zorgt ervoor dat u veilig kunt internetten, shoppen op internet en uw social media beheren.

Op deze pagina vindt u meer informatie over eScan antivirus.