Ook online uw IT specialist

Voor 16:00 besteld morgen in huis

De beste producten scherp geprijsd

Gratis verzending vanaf €50,-

Microsoft Office 2021 Pro Plus (MAC)

150,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Uw licentie wordt op werkdagen tussen 09:00 t/m 16:00 binnen 1 uur opgeleverd. Uw licentie wordt bezorgt via onze digitale postbode!

Productspecificaties
Gerelateerde Artikelen

Microsoft Outlook 2021

Outlook 2021 geeft u meer tools zoals Search at Top en Translator om uw inbox beter te beheren. Met de krachtige Vertaler kunt u onderweg berichten vertalen in meer dan 70 talen zonder Outlook te verlaten. Microsoft voegt steeds meer rich media toe aan de Office Premium Creative Content-collectie, dus blijf uitkijken naar nieuwe stockmedia om uzelf beter uit te drukken. Houd uw inbox georganiseerd met Outlook’s Focused Inbox, beheer uw agenda en deel bestanden met gemak.

 

Microsoft Word 2021

MetOffice 2021 kunt u in realtime samenwerken aan documenten en krijgt u een melding wanneer bestanden worden bijgewerkt. U kunt ook zien wie er werkt aan het document dat u hebt geopend en waar in het document ze zich op dat moment bevinden. De toegankelijkheid van tekst is verbeterd met Line Focus; hiermee kunt u documenten regel voor regel doornemen zonder te worden afgeleid. Een belangrijke nieuwe functie is de ondersteuning van OpenDocument-indeling (ODF) 1.3.

 

Microsoft Excel 2021

Het klassieke spreadsheetsoftwareprogramma voorziet u van krachtige tools voor gegevensweergave en -analyse. Gebruik Excel 2021’s nieuwe XLOOKUP om tabellen en bereiken rij per rij te doorzoeken en berekeningen te versnellen met 6 nieuwe formules. U kunt nu aangepaste weergaven maken zonder de manier te beïnvloeden waarop anderen het document zien en al uw belangrijkste hulpmiddelen zijn georganiseerd in het lint Toegankelijkheid.

 

Microsoft PowerPoint 2021

Met een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen aan oude functies is PowerPoint 2021 beter dan ooit. Het ondersteunt nu presentator video-opname, inkt opname en laser pointer opname. Geniet van meer controle over uw animaties en voeg een handgetekende look toe met de schets in Sketched-stijl. Samen met anderen aan een presentatie werken was nog nooit zo eenvoudig dankzij de verbeterde controle over de commentaarervaring en een groot aantal nieuwe functies helpt u om sneller betere presentaties af te leveren.

 

Microsoft OneNote 2021

Met OneNote , uw persoonlijke digitale notitieblok, kunt u notities typen, schrijven of tekenen en afbeeldingen, audio- of videoclips van het web invoegen. OneNote is online beschikbaar en wordt gesynchroniseerd met uw andere apparaten. Met OneNote 2021 kunt u met de Feed door uw notities bladeren en wordt een feedbackfunctie geïntroduceerd voor eenvoudigere samenwerking. Ook zijn er meer opties om de interface aan te passen.

 

Microsoft Publisher 2021

Maak professionele en visueel indrukwekkende publicaties met eenvoudige tools met Publisher 2021. Publiceer op elke manier die het beste bij uw publiek past: e-mail, PDF, XPS, of afdrukken in hoge kwaliteit. De app is een van de Office apps die in hun nieuwste versie een visuele opfrisbeurt hebben gekregen, evenals de mogelijkheid om Hex-kleuren in te voeren. Maak gepolijste professioneel ogende catalogi, flyers, brochures, nieuwsbrieven en meer zonder gedoe.

 

 Microsoft Access 2021

Bewaar, beheer en analyseer uw informatie met Access! Er is een groot aantal verbeteringen aangebracht in het venster Relaties, Query Designer, SQL View en meer in Access 2021.Voeg eenvoudig tabellen toe aan relaties en query’s met minder klikken met het taakvenster Tabellen toevoegen. Het bekijken en beheren van uw gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de bijgewerkte Gekoppelde tabelmanager. U kunt gekoppelde tabellen vernieuwen, opnieuw koppelen of verwijderen wanneer u dat nodig hebt. Access helpt u de beperkingen van Excel te overwinnen als het gaat om grotere hoeveelheden informatie.

 

Teams

Maak en beheer teams en kanalen, deel bestanden, zet vergaderingen op en verdiep uw samenwerking met Microsoft Teams. Blijf op de hoogte van de voortgang van projecten en groepschats met de activiteitenfeed en schakel moeiteloos over van chats naar gesprekken wanneer dat nodig is. Teams is een krachtige samenwerkingstool met tal van functies die zijn ontworpen om het werken en de communicatie te stroomlijnen en een hogere productiviteit mogelijk te maken. Zakelijke communicatie op afstand is nog nooit zo goed geweest als met Teams!