Ook online uw IT specialist

Voor 16:00 besteld morgen in huis

De beste producten scherp geprijsd

Gratis verzending vanaf €50,-

SSD | SATA III | Inclusief clone tool | 2.5 inch | Samsung 860 evo

115,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Out of stock

Out of stock

SKU: 179 Categories: , ,
Productspecificaties
Gerelateerde Artikelen

Deze snelle en betrouwbare SSD met de nieuwste V-NAND en een krachtige algoritmische controller is speciaal ontworpen voor pc’s en laptops. Deze populaire SSD heeft goede prestaties, een betrouwbare werking en een lange fabrieksgarantie van 5 jaar.

500 GB opslag
Deze SSD heeft 500 GB opslag. Dit is voldoende voor het besturingssysteem, programma’s/games en nog voldoende ruimte vrij voor bestanden.

Verbeterde prestaties
Constante snelheid, zelfs met een zware workload en bij multitasken. De SSD heeft een sequentiële schrijfsnelheid tot 520 MB/s met Intelligent TurboWrite-technologie en een sequentiële leessnelheid tot 550 MB/s. De TurboWrite-buffer is vergroot van 12 GB naar 78 GB zodat bestanden sneller overgezet worden.

Mac-compatibel
De 2,5 inch SSD’s zijn ook geschikt voor Apple MacBook Pro’s 2011-2012 (non-Retina) met ruimte voor een 2,5 inch schijf.

Samsung Magician
Samsung Magician-software is ontworpen om jouw SSD te beheren via een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface. Krijg meldingen wanneer er nieuwe firmware op de markt wordt gebracht en installeer gemakkelijk updates voor betere prestaties, en meer stabiliteit en compatibiliteit. Beveilig jouw data door beveiligingsopties te selecteren. De SSD ondersteunt AES 256-bit hardware-codering en is compatibel met TCG Opal en IEEE 1667.