Connectoren

Stekkers en Versterkers

Gereedschap

Ook online uw IT specialist

Voor 16:00 besteld morgen in huis

De beste producten scherp geprijsd

Gratis verzending vanaf €50,-

Aanbieding!

Refurbished | LG 19″ Inch Monitor HD Ready

35,00

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Locatienummer: Opslag

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: 2049 Categorieën: , ,
Productspecificaties
Gerelateerde Artikelen

19″ 11,9mm dunne Super LED LCD Monitor
De E51 maakt het met zijn stijlvol, super dun design & Dual Package software mogelijk om efficiënter te werken en eenvoudig te multitasken. Bovendien is het een Super Energy Saving monitor, dus bespaar je ook nog eens op je energieverbruik.

Stijlvol en uniek, Super dun
Dit heldere en levendige led-scherm biedt zeer veel vermogen, terwijl het met 11,9 mm verrassend dun is. De uniek dunne monitor draagt bij aan het adembenemende ontwerp en maakt het gemakkelijk rond een bureau te bewegen.

Slimme werking, dubbele behuizing
Wees praktisch: geniet meer en geef minder uit Werk slim en voer meerdere taken efficiënt uit. Perfect voor jou, gebruikersvriendelijk, LG E51.

Perfect helder beeld, Super resolutie
Met ‘Super -resolutie’ wordt de kwaliteit van uitvergrote afbeeldingen verbeterd door vage en grove randen te verwijderen, die vaak onvermijdelijk zijn als afbeeldingen bilineair of bicubisch worden vergroot.

Een betere manier om te besparen, Super energiebesparend
De E51-serie is een monitor die geeft om het milieu en om jouw portemonnee, zeer efficiënt is en een milieuvriendelijke led-achtergrondverlichting heeft die zonder beeldverlies 55% minder energie verbruikt dan normale lcd-monitoren.