Windows server

Windows server

  • Heeft u Problemen met uw Windows server omgeving of wilt u uw gehele Windows server omgeving vernieuwen en/of vervangen dan bent u bij IT-Wizzard aan het juiste adres.

Nieuwe Windows server omgeving laten inrichten

  • Mocht u een gehele nieuwe Windows server omgeving willen dan kan dit uiteraard. Wij gaan dan eerst met u om tafel om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en wat er precies in uw omgeving moet gebeuren. Mocht u al over bepaalde server hardware beschikken dan gaan wij kijken of het haalbaar is om hierop de nieuwe server omgeving in te richten. Is dit niet het geval dan gaan we kijken welke hardware geschikt is voor uw situatie.

Uitbreiding huidige Windows server omgeving

  • Wilt u bepaalde roles van Windows server toevoegen aan uw huidige situatie dan kunnen wij zeker iets voor u betekenen. Wij gaan dan met u om tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn en of dit te realiseren valt met uw huidige server hardware. Mocht uw server hardware niet voldoende rekenkracht hebben om deze roles te kunnen draaien dan gaan we kijken naar eventuele server upgrades.

Problemen met de huidige Windows server omgeving laten oplossen

  • Mocht u problemen hebben met uw huidige Windows server omgeving dan kunnen wij deze natuurlijk voor u oplossen.

Technisch support

  • U kunt ervoor kiezen tegen ons uur tarief van € 22,50  contact op te nemen voor technisch support. Wij kunnen u of uw medewerkers dan op afstand helpen met hun ICT-problemen.
  • Indien u toestemming heeft gegeven om via afstand uw server te laten beheren, kunnen wij bijvoorbeeld een wachtwoord reset doen als u of uw medewerker zijn inloggegevens niet meer weet. Ook kunnen wij nieuwe gebruikers aanmaken, verwijderen & gedeelde mappen aan de gebruiker koppelen en nog veel meer!

Tarieven

  • Voor al deze diensten betaald u ons uur tarief van € 22,50 exclusief prijzen van bijkomende apparatuur.

Kan u een dienst niet vinden?

  • Het kan zijn dat er een dienst niet op onze website staat maar dat wij deze wel leveren. mocht dit zo zijn kan u telefonisch contact met ons opnemen via: 085 0290 591.

 

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.