Virus Bestrijding

IT-Wizzard

Virus Bestrijding

Een virus kan enorm vervelend zijn! U kunt het voorkomen door een goed Anti-virus pakket te kopen en te installeren, maar ook dan kan soms een virus onopgemerkt uw computer besmetten. Dit kan enorm vervelend zijn en soms zijn de gevolgen daar van niet te overzien! IT-Wizzard weet hier raad mee en kan elk virus bestrijden. Ook geven wij advies en kunnen wij u software leveren om in het vervolg virussen te voorkomen en als er een virus toch uw computer besmet schade te beperken.

Maak back-ups

Zorg ervoor dat je altijd een recente back-up maakt. Je kunt dit zelf regelen door middel van de bestanden te kopiëren op een extern apparaat. In de praktijk maken wij veel mee dat mensen hier op den duur laks in worden en dus geen back-ups meer maken. Wij hebben hiervoor een geautomatiseerde oplossing namelijk het IT-Wizzard back-up pakket. Dit pakket maakt automatisch realtime back-ups van uw bestanden. Vanaf 50,- euro per jaar heeft u al het IT-Wizzard back-up pakket.

Klik hier om het IT-Wizzard back-up pakket aan te schaffen.

Anti-virus

U kunt virussen voorkomen door een Anti-virus pakket te kopen en te installeren. Wij maken uitsluitend gebruik van het beste Anti-virus pakket Kaspersky. Wij kunnen u verzekeren dat kaspersky het grootste aantal virussen zal tegenhouden.

Klik hier om Kaspersky Anti-virus aan te schaffen.

Computeronderhoud

Soms kan het voorkomen dat u niet eens door heeft dat een virus uw computer heeft besmet. Daarom raden wij u aan om uw computer jaarlijks te laten onderhouden. Met computeronderhoud onderhouden we niet alleen software matig uw computer maar ook hardware matig. Op die manier wordt uw computer volledig na gelopen.

Klik hier om meer te lezen over computeronderhoud.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.