Smartphone & Tablet reparaties

Smartphone & Tablet reparaties

Wanneer er iets stuk is aan uw telefoon of tablet hoeft u gelukkig niet uw apparaat weg te gooien. Een onderdeel gaat kapot door een ongelukje, of soms spontaan. Wij vervangen het onderdeel van uw smartphone of tablet vakkundig en zorgen er weer voor dat u weer jaren kan genieten van uw apparaat.

Scherm vervangen

Is het scherm gebroken? Zit er een barst of kras in het scherm? Of is het beeld erg slecht? Dan heeft u een nieuw Beeldscherm nodig. De oorzaak hiervan is meestal val, stoot- of waterschade.

Achterkant vervangen

Is de achterkant van uw telefoon of tablet beschadigd? Zit er een barst of scheur in de backcover? Of sluit de achterkant niet meer goed op het scherm aan? Een nieuwe telefoon of tablet achterkant is dan de oplossing.

Camera Achterkant vervangen

Maakt uw telefoon of tablet opeens slechte foto’s met de camera aan de achterkant? Of gaat de lens niet meer goed of niet open? Met een nieuwe camera is dit probleem zo verholpen.

Luidspreker vervangen

kraakt het geluid als u muziek afspeelt? Dan is uw luidspreker kapot.

Trilmotor vervangen

Werkt de trilfunctie van uw telefoon of tablet niet meer? Met een nieuwe trilmotor is uw telefoon of tablet weer als van ouds.

Online uw reparatie status bekijken

IT-Wizzard maakt gebruik van een uniek systeem waarmee u online de status van uw reparatie kunt bekijken. Hierdoor weet u precies wat er met uw apparaat gebeurd. Als uw reparatie voltooid is krijgt u automatisch een SMS bericht van ons. 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.