Scherm reparaties

Scherm reparaties: Laptop, Smartphone, Tablet, Navigatie

Wanneer uw scherm stuk is hoeft u gelukkig niet uw apparaat weg te gooien. Een beeldscherm gaat kapot door een ongelukje, of soms spontaan. Wij vervangen uw beeldscherm vakkundig en zorgen er weer voor dat u weer jaren kan genieten van uw apparaat.

Hoe komt u er achter dat uw scherm kapot is?

Wanneer er een scheur of een barst in uw beeldscherm zit is het logisch dat het onderdeel stuk is. Maar sommige problemen aan een laptop scherm zijn minder voor de hand liggend. De meest voorkomende laptop scherm problemen zijn:

  • Het beeld blijft halverwege hangen
  • Een rode gloed
  • Gekleurde strepen op het scherm
  • Rode vlekken in het beeld
  • Er is maar gedeeltelijk beeld
  • Alle kleuren zijn omgekeerd
  • Een brede, witte balk in het beeld

Tijdbestek

U bent ongeveer uw apparaat iets minder dan een week kwijt indien alle onderdelen op voorraad zijn. Wij zorgen er uiteraard voor dat wij uw apparaat zo snel mogelijk hebben gerepareerd!

Laptopscherm reparatie

Wij repareren alle beeldschermen van laptops, Ongeacht merk en type. Wij zorgen ervoor dat uw beeldscherm vakkundig wordt gerepareerd waardoor u weer jaren kan genieten van uw laptop!

Tabletscherm reparatie

Wij repareren alle beeldschermen van Tablets, Ongeacht merk en type. Wij zorgen ervoor dat uw beeldscherm vakkundig wordt gerepareerd waardoor u weer jaren kan genieten van uw Tablet!

Smartphonescherm reparatie

Wij repareren alle beeldschermen van Smartphone, Ongeacht merk en type. Wij zorgen ervoor dat uw beeldscherm vakkundig wordt gerepareerd waardoor u weer jaren kan genieten van uw Smartphone!

Online uw reparatie status bekijken

IT-Wizzard maakt gebruik van een uniek systeem waarmee u online de status van uw reparatie kunt bekijken. Hierdoor weet u precies wat er met uw apparaat gebeurd. Als uw reparatie voltooid is krijgt u automatisch een SMS bericht van ons. 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.