Review indienen

Jentje van der Molen

Alwin is de beste van Friesland


Rick Hoogstede

Netjes en snel geholpen. Ook nog wat nieuwe ideeën opgedaan.


Henk Schurink

Zeer tevreden goed en netjes werk geleverd


Gerrit Beuker

Computer gebracht, en er werd, meteen duidelijk uitleg gegeven. vriendelijk ontvangen. Door een kleine misverstand, was ik wat te laat, maar even gebeld, en het kwam. helemaal goed. Voor mijn een dikke 10. Super.

Marcel & Linda Bambach (Slapen in een trechter)

Bedankt voor de prachtige website: slapen in een Trechter. Het is prachtig geworden. We zijn er erg blij mee. Daarnaast is jullie service keurig en staan jullie ten alle tijde voor ons klaar. Ik raad jullie zeker aan. Nogmaals dank en tot ziens!

Will de Boer

Ik ben zeer goed geholpen. Met alle geduld is getracht mijn nieuwe iPad werkend te krijgen. Toen ik zelf dingen niet voor elkaar kreeg mocht ik terug komen en ben ik nogmaals een uurtje geholpen. Zeer tevreden en ik raad uw bedrijf iedereen aan.

Marjolein de Vries

Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar een oplossing.  2 WiFi netwerken met 1 voor de kids met verschillende tijden Ideaal.  Ook alle laptops hebben een beurt gehad. Alles werkt weer prima.


René van Eijk

IT-Wizzard  Top bedrijf ,  Vanavond had ik een probleempje met mijn pc ,  Ff bellen en ze helpen je gelijk op een vakkundige manier!! Probleem was snel opgelost , Top service jongens !!!!


L.J.Huitenga

Het was dik voor mekaar. Service om bij mij thuis mijn Email weer terug te halen.Wens jullie veel plezier bij jullie werk. Kom vast weer bij jullie terug.


Evelyn Schor

Na constatering dat mijn laptop op was, is dezelfde dag (zaterdags) een nieuwe laptop afgeleverd en geïnstalleerd. Fijn dat dit zo snel kon worden geregeld! Prettig contact, snel, correct en betaalbaar. IT- Wizzard  kan ik zeker aanraden.


Piet Bouma

Zeer goed en vlot geholpen en vriendelijke mensen


Bernadette & Herjan Nes

It-Wizzard heeft ons deskundig en vlot geholpen nadat onze laptop het opeens niet meer goed deed. Een tijdelijke oplossing werd kosteloos aangedragen en verzorgd. Via mail kregen we een offerte, waar we graag gebruik van genomen hebben. Een afspraak was snel gepland. ‘S morgens is de laptop gebracht en aan het eind van de dag was hij thuis al weer in gebruik. En bovenal: een goede en reële prijs.


Anneloes Lips

Het is altijd prettig samenwerken met IT-Wizzard. Alles wordt altijd keurig en snel geregeld!


C.J.M. Stam

Na een snel telefoongesprek s’morgens zouden we worden teruggebeld. Dat gebeurde in de namiddag en werd er een afspraak gemaakt om 16.30 uur. Al snel bleek dat de computer meegenomen moest worden, maar er werd wel al een acceptabele reparatieprijs afgesproken. Via onze I-pad konden we de voortgang volgen. Na en paar dagen werden we gebeld en bleek dat de computer te oud was om moderne onderdelen aan te kunnen, Er was een alternatief voorstel, wat we accepteerde, daardoor ging ook de prijs naar beneden! Wel werd het advies gegeven binnen 2 jaar een nieuwe PC aan te schaffen. Na 10 dagen werd de PC teruggebracht, ter plekke volledig geïnstalleerd en na een uur met tevredenheid achter gelaten. De afgesproken tijd werd gefactureerd.

Conclusie: Fijn contact met duidelijke afspraken en door jonge mensen met veel kennis van zaken. Wij zullen zeker bij het aanschaffen van die nieuwere computer aan hun denken.


Esther De Vries

Heel fijn en vriendelijk bij binnenkomst en prima service. Werd me dingen duidelijk uitgelegd. Helaas konden ze me niet helpen aan een ander toetsenbord voor mijn laptop. Maar zou wel weer terug komen als ik weer problemen heb met een laptop.


Dennis Veltman

IT Wizzard heeft mijn iMac gerepareerd, loopt nu weer als vanouds, Zeer tevreden over IT-Wizzard!


Nis Van Der Weide

Uitstekende behandeling. Vakkundig problemen verholpen.


Imie Tigchelaar

wij zijn heel tevreden over de service en snelle oplossing,super werkers en heel kundig


Jan Koops

Geweldig. Snel. Efficiënt. Bedankt. Indien nodig kom ik terug.


Wout Gerstel

Het is echt een feestje om met dit bedrijf zaken te doen. Wat mogen we blij zijn dat we in Harlingen deze service krijgen. Alle afspraken worden strikt nagekomen en de prijs is beschaafd.


Leonard Steenbergen

Zeer tevreden


Roelof Van der Schoot

Ik ben goed geholpen door IT-Wizzard. De service is uitstekend,het personeel is vriendelijk,en vakbekwaam.


Harmen Westra

Korte lijnen, direct , vriendelijke behandeling, Correct terug bellen om te vragen wat de klant wil na de diagnose van de oude pc. Gunstig midden prijs.

T Tichelaar

Ik had slechts een geheugenprobleem op mijn pc, maar de afhandeling werd prima geregeld. Alles werkt weer.

Laus Nieuwenburg

Nadat mijn oude laptop was overleden was het tijd voor een nieuwe. Alwin heeft een BTO laptop geadviseerd en deze is inmiddels afgeleverd. Mijn data van de oude laptop is overgezet zodat ik weer de beschikking heb over al mijn gegevens. Alles is vlot geregeld en ik ben dan ook zeer tevreden over de service van IT-Wizzard.


Sjoerd de Jong

ik ben een tevreden klant!


Wytske Van Dijk

Super service  ook  nog in het weekend op de avond een echte aanrader en qua prijs 👌


Royce Postma Schilderwerken

IT-Wizzard, is mij zeker goed bevallen met de start van mijn onderneming. Websites en op IT gebied zeker een aanrader! En nog steeds als er vragen zijn wordt het gelijk beantwoord en opgelost!


Frans Brunsmann

Mijn laptop gebracht met problemen met het toetsenbord. Na wat leverings problemen van een nieuw toetsenbord met leverancier, waar IT-Wizzard niks aan kon doen laptop weer zeer snel terug ( op maandagavond 21:00 uur ) . Na een klein schoonheidsfoutje werkt de laptop weer 100%, en zal in mijn kennissenkring IT-Wizzard zeker vanwege de goede service aanbevelen.

Jelte Koopmans

Ik had thuis internetproblemen die snel, netjes en vakkundig zijn opgelost door Alwin. Dit voor een prima prijs!

Wout Gerstel

Je denkt: “dat overkomt mij niet” en toch had ik geen goede back-up toen een 4 TB-harddisk het begaf.
IT-Wizzard redde binnen een paar dagen 1,9 TB aan bestanden!
Op een nieuwe HD werd alles overzichtelijk terug geplaatst voor een nette prijs.
IK KOM TERUG (ook als er geen problemen zijn) en zal jullie aanbevelen!

Wytske Van Dijk

Top geholpen een echte aanrader 👌👌👌
Vakman en super vriendelijk altijd bereikbaar en maakt altijd tijd voor je…


 

Hein De Groot

Na een probleem met mijn computer via via in contact gekomen met IT-Wizzard en daar geen moment spijt van gehad. Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen door Alwin. Geen vraag is teveel en de rekening viel 100% mee. Ik blijf zeker terug komen.


 

Tjeerd De Jong

Ik kan het iedereen aanbevelen ze werken heel goed en houden je met alles op de hoogte. Ook de snelheid waarmee ze de reparatie uitvoeren is Top een dikke Tien.


 

Johan Meinema

Uitstekende service


 

Evert Van Eeken

Prima geholpen door dit bedrijf het is een aanrader.


 

Sander Hoekstra

Laatst een computer bij IT-Wizzard gekocht! perfecte service


 

Ruud Frans

Prima service. Zeer betrokken en vakkundig.


 

Leny Smiers

IT-Wizzard heeft mij geholpen met een Chinese mobiel, computer etc. Heel vakkundig, eerlijk en duidelijk. Bedankt.


 

Teake Posseth

het was geweldig heel duidelijk in tekst en uitleg klasse vr groet fam posseth


 

Evelien Attema

Heeft IT-Wizzard beordeeld met 5 sterren op Facebook!


 

Wesley Verbrugge

Top bedrijf goeie service en mooi werk geleverd


 

Joerie Breek

Snelle service, niet duur, goed contact met de klant. Een aanrader voor iedereen!


 

Sjors Berends

Dit bedrijf weet waar die mee bezig is top bedrijf. Zeker een aanrader!!!!


 

Helga de Jong-Siebbeles

Prima service. Zeer tevreden.


 

Vipin Gopal

Ik werd keurig en snel geholpen, 5 sterren


 

Sander

Laatst een computer bij IT-Wizzard gekocht! perfecte service


 

Ruud Fransz

Prima service. Zeer betrokken en vakkundig.


 

Roel Pont

Goeie service! Laptop scherm was gebroken en kreeg binnen een uur reactie op mijn mail. Afspraak was snel gemaakt en de laptop kon voor niet al te veel geld gerepareerd worden. Top bedrijf!


 

Sjoerd de Jong

prijs/kwaliteit verhouding een 10


 

Nico Heeringa (Friesland Direkt B.V.)

Snelle en kundige service! Heel goed bevallen.


 

Theo van Sluis

Mijn laptop ging plots niet meer aan en ik dacht oh nee mijn foto\’s zijn weg! Gelukkig was IT-Wizzard voor mij de reder in nood. IT-Wizzard heeft mijn bestanden op een of andere manier weten te herstellen en ben ik dol gelukkig, IT-Wizzard bedankt!


 

Evert van Eeken

Dit bedrijf geeft een hele goede service, en houd niet op tot het geregeld is. Geweldig.


 

Laus Nieuwenburg

Ik had niet al te best wifi in huis, de wifi verbinding viel vaak uit. Na gesprek met Alwin bleek de wifi router aan vervanging toe was. Alwin kwam met het voorstel om de oude router te vervangen. Hij heeft het vervangende apparaat keurig en snel geïnstalleerd en de werking van mijn wifi is weer top. Geen uitval meer! Top werk geleverd door IT-Wizzard.


 

Esther Visser

Vorig jaar mijn HP laptop naar IT-Wizzard gebracht omdat deze in verhouding weinig opslagruimte heeft en weer opgeschoond moest worden. IT-Wizzard had de snelle service omdat ik mijn laptop weer op korte termijn nodig had dus deze was weer vlot bij me afgeleverd en werkte direct een stuk sneller! Ik ben super tevreden want tot op heden werkt de laptop nog steeds erg snel. IT-Wizzard had gelijk een betere virusscanner geïnstalleerd en goede tips gegeven over hoe de laptop het best onderhouden kan worden. Bedankt Alwin en ga zo door!


 

Wiep Wassenaar

Van een kennis het adres van IT-Wizzard gekregen en dat was prima gegaan, mijn laptop hij doet het weer als nieuw! en de service is top dus een aanrader voor iedereen.


 

Joeri Breek

Super service! Bij een reparatie ga je er altijd van uit het toestel weken kwijt te zijn. Niet bij IT-Wizzard! Binnen enkele dagen al gerepareerd. Goed contact met de klant, snelle service, niet duur en zeker een aanrader!


 

Corrie Alta Frankema

Al verscheidene keren hebben wij gebruik gemaakt van de service van IT-Wizzard. Met zijn IT kennis heeft hij vele IT -problemen bij ons opgelost. Snelle service, zelfs in t weekend. Kortom een aanrader.


 

Anneke Stobbelaar

Zeer tevreden over IT-Wizzard mijn computer loopt weer als een trein, maar dat ben ik wel gewend van IT-Wizzard. IT-Wizzard is en echte aanrader voor iedereen!!


 

Marie van Der bos

Dik tevreden over IT-Wizzard. IT-Wizzard is Snel, Betaalbaar, Betrouwbaar en proffesioneel! Mijn computer doet weer wat hij hoort te doen!


 

Evert jan Kamp

Keurige, betaalbare service. Klantvriendelijk en deskundig, aanrader!


 

Kim Klarenbleek

Onze laptop doet weer wat hij moet doen nadat wijzelf hem niet meer aan de praat kregen, bedankt!


 

Herman De Ruiter( De ruiter schilderwerken)

Helemaal top! Snel ,accuraat, goede afspraken, en tegen eerlijke prijzen,zal iedereen IT-Wizzard aanbevelen.


 

KIV-NOORD bv

IT-Wizzard heeft ons uitstekend geholpen met onze computer problemen. Bedankt wij komen zeker weer terug bij IT-Wizzard!


 

Aaron Patrick Boorsma

Goed en Snel Klaar bedankt IT-Wizzard!


 

Stefan Quisenaerts

Top service! echt een aanrader!


 

Remco Hanenburg

Weet veel van computers af en kan snel en goed antwoorden geven.


 

Dylan Hiemstra

Goed en degelijk advies.


 

Hinke Visser

Perfecte service. Snelle levering van computerartikelen.


 

Frans & Joke Mol( Cafetaria Molly’s)

Nieuwe Laptop besteld ,snelle service en goede uitleg. Zeer tevreden over alles.


 

Nico Heeringa

IT-Wizzard is makkelijk bereikbaar/ betaalbaar en denkt in oplossingen in het digitale doolhof … Kortom top!


 

Mieke Schaap

Met tevredenheid maak ik al tijden gebruik van de top service van IT-Wizzard, ik raad IT-Wizzard zeker aan!


 

Sandra Schreur

IT wizzard in de naam van Alwin attema , is een zeer klantvriendelijke, snelle en goede iT deskundige. Hij heeft mij zeer goed geholpen.


 

Yvonne Bekius

Wij zijn zeer tevreden over IT-Wizzard. IT-Wizzard is deskundig en zorgt dat je computer gauw weer gerepareerd is. Goed werk!


 

Sjoerd Tekstra

Ik ben zeer tevreden over de diensten van IT-Wizzard!, top service, zeer snel en klantvriendelijk! Een echte aanrader!


 

Rob Van Der Kooi( van Der kooi schilderwerken)

Super hij draaid weer als een zonnetje, geen problemen meer te ontdekken en niet eerder weg willen gaan tot dat alles draaid! Topper. Bedankt! Groet Rob


 

Wesley Verbrugge

IT-Wizzard is een goed en professioneel bedrijf heeft mijn computer weer in top conditie gebracht, En dat ook nog voor een zeer bescheiden prijsje. Top gedaan!


 

Alexander Kiewied

Maandags ben ik geholpen door IT-Wizzard. Mijn computer had een cryptoware virus. Meneer Attema heeft het virus snel kunnen verwijderen en de bestanden terug gezet doormiddel van een back-up terug te plaatsen. Goed en snel weer voorelkaar. Zeker een aanrader voor uw computer problemen.


 

Jordy Vo

Prima geholpen met netwerken aanleggen thuis en goed advies gegeven, zeker een aanrader.


 

Lolke Feenstra

ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en het persoonlijke contact.


 

Emmy Koning

Als mijn computer storing heeft dan wordt ik altijd nerveus en hoop ik dat het weer opgelost kan worden, zo ook vorige week. Mailtje gestuurd naar Alwin van IT-Wizzard en inmiddels is mijn laptop weer klaar. Windows 10 versie vervangen en de mail doet het ook weer. Bedankt Alwin voor de prima service!! Als er weer iets is dan weet ik je te vinden!!