Reviews

IT-Wizzard wordt door klanten gemiddeld met een 9,4 beoordeeld! Lees hieronder in onze reviews hoe klanten de producten en services van IT-Wizzard ervaren. Of bekijk hier onze Google Reviews.

 

10 reviews van de 322 worden onderstaand getoond


C. De Jong

5 van de 5

Altijd heel vriendelijk aan de telefoon. Hebben altijd op korter termijn tijd. Duidelijke - vooraf besproken - prijsopgave. Snel en ontzettend klantvriendelijk.

P. Elgersma

5 van de 5

We hebben onze laptop gebracht en wilden informatie hierover, en dat is ons heel goed bevallen bij it wizzard.

W. van Andel

5 van de 5

Zeer tevreden

Irene Bonsma

4 van de 5

Het verlengen is heerlijk eenvoudig. It-wizzard is een heel fijn bedrijf zonder hoge drempel. Zowel per mail als persoonlijk wordt je netjes geholpen.

Leonard Steenbergen

5 van de 5

Zeer tevreden

Henk Oving

4 van de 5

Vakmensen,

Saskia Elzinga

5 van de 5

Onze laptop was gecrasht, heel vervelend natuurlijk. De vriendelijke medewerker (Remco Hanenburg) van IT-WIZZARD belde ons op om dat mede te delen. Ook vertelde hij erbij dat ze een leuke aanbieding hadden mochten wij op zoek zijn naar een nieuwe laptop. Zouden wij hier interesse voor hebben dan zou hij kosteloos de gegevens uit onze gecrashte laptop overzetten zodat wij daar dan geen werk meer van hadden. Hier hadden wij wel oren naar maar omdat we op vakantie waren konden we niet meteen langskomen om de nieuwe laptop te bekijken. Zo gezegd zo gedaan, de medewerker was vriendelijk, zeker niet opdringerig met zijn aanbieding. Wij vonden het een fijne koop, eenmaal thuis natuurlijk meteen de laptop aanzetten…. Al onze gegevens stonden er perfect in, dus ook daarvoor een 10 qua betrouwbaarheid voor IT-WIZZARD!

Marjolein De Vries

5 van de 5

Goede service. Snel contact. Vriendelijk personeel. Ze denken mee naar een oplossing. 2 WiFi netwerken met 1 voor de kids met verschillende tijden Ideaal. Ook alle laptops hebben een beurt gehad. Alles werkt weer prima.

J. Tigchelaar

5 van de 5

Ik ben heel prettig geholpen. Heel correct en wat fijn was dat ik op de hoogte gehouden werd van de voortgang. Een goede communicatie waar menig bedrijf nog wat van kan leren.

Ypie Dreijer De Jong

5 van de 5

Goede en snelle service.

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

Scroll Up
Verlanglijst 0
Mijn verlanglijstje bekijken Doorgaan met winkelen