GEMIDDELD EEN 9,4

IT-Wizzard wordt door klanten gemiddeld met een 9,4 beoordeeld! Lees hieronder in onze reviews hoe klanten de producten en services van IT-Wizzard ervaren. Of bekijk hier onze Google Reviews.

 

10 reviews van de 381 worden onderstaand getoond


L.A. Posthumus

4 van de 5

Vriendelijke en behulpzame medewerkers en een snelle service tegen een betaalbare prijs met daarnaast ook nog eens dichtbij huis.

Jacob Smeding

5 van de 5

Top geregeld, en zeer goede service!!

Kim klarenbeek

5 van de 5

Onze laptop doet weer wat hij moet doen nadat wijzelf hem niet meer aan de praat kregen, bedankt!

Grietje Van der Schaar

4 van de 5

jullie info is goed en duidelijk

Henk Schoot

4 van de 5

Ik had problemen met mijn toetsenbord van de labtop. Ik begin iedere morgen met het lezen van de digitale LC krant onder het genot van een ontbijtje en een kop koffie. Maar m.n. het ontbijt is funnest voor een toetsenbord.Na verloop van tijd komen er steeds meer kruimels ONDER het toetsenbord met als gevolg niet meer goedwerkende toetsen. met dit probleem naar IT wizzard. Toetsenbord vervangen en een goed ontbijtadvies. Dit alles voor een zeer schappelijk prijsje. Hij werkt weer als vanouds. Bedankt voor de goede service. Henk Schoot

Henk Smeding

4 van de 5

Adequaat en direct op vraag via mail gereageerd, daarna vriendelijk te woord gestaan, goed naar wensen geluisterd, snel de gegevens van oude naar nieuwe laptop overgezet. Tot zover helemaal tevreden, zo moet het maar blijven!

Emmy Koning

5 van de 5

Een nieuwe laptop, reparaties en jaarlijks een nieuwe virusscanner, altijd neem ik contact op met Alwin en zijn team. Ben al jaren klant en tot volle tevredenheid! Vakkundig en vlot wordt alles voor me geregeld. Alle medewerkers zijn heel servicegericht en super vriendelijk. Ga zo door IT-Wizzard: TOP!!

Joeri Breek

5 van de 5

Snelle service, niet duur, goed contact met de klant. Een aanrader voor iedereen!

Klaas

5 van de 5

Wij zijn over de service van It Wizzard heel erg tevreden. Wij kunnen over alle probleempjes contact opnemen en deze worden altijd naar volle tevredenheid en op korte termijn afgehandeld. Wij bevelen It Wizzard dan ook van harte aan bij iedereen die een aankoop overweegt van een computer, laptop of printer.

Wiebe

5 van de 5

vandaag zeer vakkundig geholpen ivm problemen printer. snelle service …Top!

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

it-wizzard_bus

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!