Reviews

IT-Wizzard wordt door klanten gemiddeld met een 9,4 beoordeeld! Lees hieronder in onze reviews hoe klanten de producten en services van IT-Wizzard ervaren. Of bekijk hier onze Google Reviews.

 

10 reviews van de 339 worden onderstaand getoond


Stefan Quisenaerts

5 van de 5

Computer weer super snel

Wytske Van Dijk

5 van de 5

Top geholpen een echte aanrader 👌👌👌Vakman en super vriendelijk altijd bereikbaar en maakt altijd tijd voor je…

Piet Visser

5 van de 5

veel kennis van zaken, prima service en uitermate vriendelijk!

A. Huizenga

5 van de 5

Nooit eerder een dergelijk service meegemaakt

Roel Pont

5 van de 5

Goeie service! Laptop scherm was gebroken en kreeg binnen een uur reactie op mijn mail. Afspraak was snel gemaakt en de laptop kon voor niet al te veel geld gerepareerd worden. Top bedrijf!

Theo van Sluis

5 van de 5

Mijn laptop ging plots niet meer aan en ik dacht oh nee mijn foto’s zijn weg! Gelukkig was IT-Wizzard voor mij de reder in nood. IT-Wizzard heeft mijn bestanden op een of andere manier weten te herstellen en ben ik dol gelukkig, IT-Wizzard bedankt!

J.Dijkstra

4 van de 5

Alles prima geregeld volgens afspraak

h hacke-risbens

4 van de 5

prima geholpen en opgelost.

Marten Dijkstra

5 van de 5

Geweldige service vriendelijk personeel. Kortom een aanrader

Klaske van Keimpema

5 van de 5

Enthousiaste medewerker had het probleem met laptop binnen een uurtje opgelost. Prima zaak, correcte en eerlijke behandeling.

Service aan huis

Ervaart u IT-problemen thuis en kunt u zelf de oplossing niet ontdekken? De specialisten van IT-Wizzard kunnen deze problemen voor u verhelpen. Plan direct uw afspraak met IT-Wizzard via: 085-0290 591

Service op kantoor

Ervaart u IT-problemen op kantoor? Onze zakelijke specialisten staan voor u klaar! Wij trachten binnen 24 uur langs te komen bij zakelijke klanten, zodat u zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Plan uw afspraak met IT-Wizzard direct via: 085-0290 591

We komen er aan!

Heeft u problemen met uw IT op locatie? Moet een apparaat gebracht of opgehaald worden? Ons buitendienstteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op en ervaar de buitendienstservice van IT-Wizzard!