Unieke reparatie service

Waarom u voor onze reparatie service kiest

Afspraak

Eerst word er een afspraak gemaakt.

Meer informatie “Afspraak”

Aanmelden

Uw apparaat word aangemeld in ons computer systeem.

Meer informatie “Aanmelden”

Diagnose

Er word een diagnose gemaakt van uw apparaat. Dit is nodig om de oorzaak te vinden en een prijs afspraak te maken.

Meer informatie “Diagnose”

Aan de slag

We gaan bezig met uw apparaat. U kunt continu de status volgen via ons unieke online platform.

Meer informatie “Aan de slag”

Voltooid

Zodra uw apparaat voltooid is krijgt u van ons een SMS bericht en een email bevestiging.

Meer informatie “Voltooid”

Afspraak

Er word een afspraak met u gemaakt om uw apparaat op te halen. Ook kunnen wij uw apparaat bij u brengen.

Meer informatie “Afspraak”

Start uw computer niet meer op of is uw computer defect? Laat hem vakkundig repareren bij IT-Wizzard. Met de unieke reparatie service van IT-Wizzard word u continu op de hoogte gehouden met de status van uw reparatie via ons online platform. Uiteraard houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Indien u niet  instaat bent online de reparatie status te kunnen checken dan mag u hier altijd telefonisch navraag over doen.
Uw scherm of een ander component defect van uw smartphone? Laat hem vakkundig repareren bij IT-Wizzard. Met de unieke reparatie service van IT-Wizzard word u continu op de hoogte gehouden met de status van uw reparatie via ons online platform. Uiteraard houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Indien u niet instaat bent online de reparatie status te kunnen checken dan mag u hier altijd telefonisch navraag over doen.

Leentoestel nodig?

Als uw smartphone bij ons gerepareerd word kunt u een leentoestel bij ons afnemen voor 20,- euro per dag. Indien u een bij ons gekocht toestel laat repareren dan kunt u kosteloos een leentoestel meekrijgen bij beschikbaarheid. Mocht u het toestel beschadigd of kapot retouren dan dient u een boete te betalen van 350 euro.

Uw scherm of een ander component defect van uw Ipad of tablet? Laat hem vakkundig repareren bij IT-Wizzard. Met de unieke reparatie service van IT-Wizzard word u continu op de hoogte gehouden met de status van uw reparatie via ons online platform. Uiteraard houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Indien u niet instaat bent online de reparatie status te kunnen checken dan mag u hier altijd telefonisch navraag over doen.
Doet uw macbook niet meer wat hij moet doen? Laat hem vakkundig repareren bij IT-Wizzard. Met de unieke reparatie service van IT-Wizzard word u continu op de hoogte gehouden met de status van uw reparatie via ons online platform. Uiteraard houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Indien u niet instaat bent online de reparatie status te kunnen checken dan mag u hier altijd telefonisch navraag over doen.
Start uw server niet meer op? Misschien is er een hardware component defect. Laat hem vakkundig repareren bij IT-Wizzard. Met de unieke reparatie service van IT-Wizzard word u continu op de hoogte gehouden met de status van uw reparatie via ons online platform. Uiteraard houden wij u ook telefonisch op de hoogte. Indien u niet instaat bent online de reparatie status te kunnen checken dan mag u hier altijd telefonisch navraag over doen.

Bij IT-Wizzard doen wij altijd ons uiterste best om uw reparatie zo snel mogelijk af te ronden. Wij proberen altijd uw apparaat binnen 4 dagen gereed te maken.
Als de reparatie kosten relatief laag blijven dan is het de moeite waard om uw apparaat te laten repareren, u heeft hier immers geen nieuw apparaat voor. Indien de reparatie kosten te hoog worden dan geven wij u eerlijk en transparant advies voor bijvoorbeeld een nieuw apparaat.  
Wij geven altijd eerst een prijsopgave voor dat wij met uw apparaat aan de slag gaan. Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren dan betaald u alleen diagnose kosten bij ons van €25,-.  
Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren dan betaald u alleen diagnose kosten bij ons van €25,-.  
Met ons online reparatie platform kunt u continu de status van uw reparatie bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte in welk proces uw apparaat zit. 
Indien u uw apparaat niet zelf kan langs brengen dan kunt u er voor kiezen om uw apparaat te laten ophalen of langs te brengen. Als wij uw computer weer retour brengen dan sluiten we hem kosteloos voor u aan. Onze bezorgservice is kosteloos in: Harlingen, Franeker, Midlum, Achlum, Arum. Woont u daar buiten dan betaald u € 0,29 cent per kilometer

Neem contact met ons op