Proactive Monitoring

Wij zijn problemen VOOR met proactive monitoring!
 

IT-Wizzard beheert en onderhoudt een groot aantal server omgevingen en werkplekken van diverse bedrijven. Door gebruik te maken van onze proactieve monitoring dienst kunnen wij bepaalde computer problemen proactief voor zijn. U kunt met een gerust hart aan het werk terwijl wij er voor zorgen dat u niet tegen problemen aanloopt.

Onze proactieve monitoring agent wordt op all uw apparaten geïnstalleerd en houdt een oogje in het zeil. Uiteraard kunnen wij uw bestanden niet bekijken via ons monitoring systeem, wij krijgen alleen informatie binnen van de gezondheid van uw apparaat.

Neem contact met ons op

Onze monitoring agent houd de SMART waardes in de gaten van uw harde schijf of SSD. Zodra deze waardes afwijken, nemen wij direct contact met u op, zodat we dataverlies voorkomen.

Wij zorgen ervoor dat uw computer altijd up-to-date is. Dit doen wij door middel van patching! Hier merkt u niks van terwijl wij wel degelijk voor u aan het werk zijn om uw apparaat up-to-date te houden.

Wij letten niet alleen op de gezondheid van uw opslagbron maar monitoren ook de gezondheid van de rest van uw hardware componenten, we voorkomen problemen waardoor het werk niet stil komt te liggen.

Wij houden een oogje in het zeil! Als wij merken dat er iets niet pluis is dan zullen wij u hier over informeren. Wij monitoren zowel op virussen, malware, data lekken, mislukte inlog pogingen en achterdeuren in uw besturingssysteem.

Ons systeem houdt processen in de gaten die niet op uw apparaat thuis horen of die een mogelijk gevaar zijn voor u en uw apparaat. Ons systeem zal ons waarschuwen, waarop we adequaat kunnen handelen.

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte wordt gehouden van problemen die onze aandacht hebben. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de gezondheid van al uw apparaten.

Wij kunnen u op afroep voorzien van een rapport hoe de vlag erbij hangt van uw wagenpark (werkstations & andere devices).