Office 365 & Office 365 Exchange

Veilig werken in de CLOUD met Office 365 van IT-Wizzard
Werken in de CLOUD is tegenwoordig niet meer weg te denken binnen de zakelijke markt. Office 365 bied daarvoor passende oplossingen. CLOUD werken is de oplossing om bestanden gemakkelijk te delen met bijvoorbeeld uw collega’s of externen. Samen werken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

IT-Wizzard is uw betrouwbare partner om uw Office 365 te beheren en onderhouden. Ook bent u bij IT-Wizzard aan het juiste adres om een nieuwe omgeving te laten inrichten. Wij zorgen ervoor dat u een betrouwbare Office 365 omgeving heeft die schaalbaar inzetbaar is voor u en uw bedrijf!

IT-Wizzard heeft een groot aantal Office 365 omgevingen in beheer. Het fijne van Office 365 is dat we met weinig mankracht grote omgevingen kunnen beheren en onderhouden.

Het synchroniseren van uw bestanden, email en agenda is een herkenbaar karakter van Office 365. Door middel van onze Office 365 CLOUD oplossing zijn wij in staat uw Office 365 omgeving te synchroniseren. Dit bied een flexibele en prettige manier van werken.
Alle gebruikelijke apps als WORD, EXCEL, POWERPOINT, OUTLOOK, ACCESS zijn aanwezig als u kiest voor een Business premium abonnement van Office 365. Uw Office apps altijd up-to-date met de nieuwste versie van Office 365.
Bestanden delen is nog nooit zo makkelijk geweest! Office 365 is een krachtige tool voor het delen van bestanden, e-mails & agenda’s. Office 365 is de tool als het gaat om samenwerken, u deelt het bestand met u collega waarop u gezamenlijk aan het werk kunt.

Neem contact met ons op