netwerken, server en voip

Een passie voor netwerk, server en voip telefonie is onze kracht
IT-Wizzard bied diverse diensten aan op servergebied. De meest voorkomende dienst waar de meeste klanten van ons gebruik van maken is onze onderhouds- en ondersteuning dienst. Wij onderhouden en monitoren uw servers en handelen de ondersteuning af voor u en uw medewerkers. U betaald alleen als we voor u werkzaamheden verrichten of support bieden. Ook richt IT-Wizzard nieuwe serveromgevingen in. Onze kracht zit hem in communicatie dat wil zeggen dat we continu inspelen op uw wensen.

Onderhoud is ontzetten belangrijk aan uw server. Indien dit namelijk niet gedaan word dan kunnen er problemen optreden. Door uw server te onderhouden blijft uw server correct en stabiel functioneren. Ook monitoren wij uw server zodat we bepaalde incidenten voor kunnen zijn.
Indien u of uw medewerkers technische ondersteuning nodig heeft dan kunnen wij fysiek bij u op locatie komen of kunnen u helpen via onze hulp op afstand software. Wij proberen altijd de zelfde dag technische problemen op te lossen. Indien u een storing ondervind na onze openingstijden dan kunt u ons bereiken via ons storingsnummer. Ons storingsnummer is 24/7 bereikbaar.
Indien u gebruik maakt van onze support- of onderhoudsdienst dan betaald u ons uur tarief van €22,50 per uur inclusief BTW. De kosten worden netjes op een rijtje gezet op een verzamelfactuur die op het einde van de maand word gefactureerd. Indien u geen problemen heeft betaald u dus niks.

WIFI is tegenwoordig onmisbaar in het leven! Toch zien we vaak dat de meeste huishoudens en of kantoren op bepaalde plekken slecht signaal of een trage verbinding hebben. IT-Wizzard is gespecialiseerd op WIFI gebied en heeft voor alle scenario’s een passende oplossing.

Wij komen vaak tegen dat de klant zelf probeert om een wifi netwerk uit te breiden via zo geheten WIFI extenders. Vaak weet de klant niet dat deze WIFI extenders juist een averechts effect op de internet snelheid hebben.
Voordat wij aan uw WIFI netwerk gaan sleutelen gaan we eerst in kaart brengen hoe de huidige staat van uw WIFI netwerk is. Via deze weg kunnen wij tot een conclusie komen hoe wij uw WIFI netwerk kunnen verbeteren.
Aangezien deze werkzaamheden bij u op locatie moeten worden uitgevoerd hanteren wij hiervoor ons uurtarief van €22,50 inclusief BTW exclusief bijkomende kosten diverse apparatuur 

Een router zorgt er voor dat meerdere apparaten tegelijkertijd op het internet kunnen. Ook deelt een router DHCP uit om alle apparaten te voorzien van een dynamisch ip adres. Om een router professioneel te laten installeren bent u bij IT-Wizzard aan het juiste adres.

Wij installeren maandelijks een enorm aantal routers. Hierdoor hebben we ervaring met een groot scala aan diverse merken. Wij maken gebruik van kwaliteitsmerken waardoor wij een betrouwbaar netwerk kunnem creëren.
Routers voor bedrijven ook wel Enterprise routers genoemd zijn een stuk uitgebreider. Deze routers zijn vaak sneller en hebben een groot aantal aan software matige opties. Met deze routers kunt u het maximale uit uw bedrijf halen. IT-Wizzard beheerd en installeert routers voor diverse organisatie en bedrijven. Ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht.
Een modem router is een modem en router in een compact apparaat. Vaak krijgt u deze apparaten van uw provider. Vaak is echter het WIFI signaal op deze apparaten niet heel sterk. Omdit probleem op te lossen plaatsen we vaak een Extra WIFI punt erbij om dit probleem te verhelpen.

Een switch kunt u zien als een stekkerdoos voor Netwerkaansluitingen. Via deze switch kunt diverse apparaten aansluiten die u wilt
voorzien van netwerk. IT-Wizzard beheert diverse switches voor diverse organisaties en bedrijven. Uiteraard kunt u als particulier ook bij ons terecht voor deze diensten.

Voor thuis en alledaags gebruikt heeft u vaak genoeg aan een unmanaged switch. Deze switch is simpel qua gebruik en hoeft niet geconfigureerd te worden.
Voor zakelijk gebruik installeren wij vaak managed switches. Deze switches zijn volledige te configureren en per poortje in te stellen. Ook qua beveiliging haalt u meer uit een managed switch.


Als bedrijf is bereikbaarheid en een professionele uitstraling enorm belangrijk. Wij hebben veel ervaring met Hosted Voip telefonie en kunnen u deze diensten via onze externe partner leveren. Wij gaan pijlen doormiddel van een intake gesprek wat de wensen zijn en hoe uw telefoons uiteindelijk moeten gaan rinkelen. Vanuit het intake gesprek gaan wij met onze telecom partner aan de slag. Wij zorgen er voor dat wij de telefonie zo efficiënt en professioneel mogelijk voor u opleveren

keuzemenu en/of wachtrij
voicemail
openingstijden
afspelen van ingesproken meldingen
conference room
wachtmuziek
gespreksopname
ontvangen en verzenden van fax
toestel beantwoorden van collega’s
meeluisteren met gesprekken
U kunt uw vaste zakelijke nummer ook gebruiken op uw mobiele telefoon door middel van de bria streto app. Hiermee kunt u uw mobiele telefoon betrekken in de Hosted Voip centrale. Indien u geen vaste telefoons wilt gebruiken dan is de bria streto app een goed alternatief. Ook kunt u gebruik maken van een simkaart. Wij zorgen er dan voor dat uw huidige mobiele nummer word mee verhuist naar de simkaart. 
Wij kunnen u aanraden om de meldingen professioneel te laten inspreken door de stemactrice deze kunt u al inschakelen voor 40,00 euro per 75 woorden. U kunt bijvoorbeeld de openingstijden laten inspreken of een gepersonaliseerde voicemail.
U kunt er voor kiezen om uw voicmail per email te beluisteren of via uw toestel. Indien u in de buurt bent van een toestel is het ook mogelijk om daarop uw voicemail te beluisteren.
Voor al uw support vragen kunt u bij ons terecht! Wel zo gemakkelijk om een vast aanspreek punt te hebben.


Een NAS systeem is de perfecte oplossing om bestanden op te slaan en te delen van elke computer binnen uw huis en of kantoor. Ook kunt u op afstand inloggen op het apparaat om bepaalde bestanden op te halen over de gehele wereld. Wij maken uitsluitend gebruik van het merk Synology omdat deze systemen aan onze kwaliteitseisen voldoen.
De kosten hangen geheel af van wat voor apparaat u kiest.
De apparaten van synology worden wekelijks ge-update op die manier worden alle kwetsbaarheden gedicht. Hierdoor is inbraak op uw apparaat minimaal.
Indien u uw nas wilt back-uppen bieden wij hiervoor ons back-up abonnement aan u heeft al een abonnement vanaf €50,- inclusief BTW

Neem contact met ons op