IT-Beheer

Een passie voor IT-Beheer is onze kracht!

Zorgeloos gebruik maken van uw IT Netwerk & Apparatuur, dat is wat u wenst als het gaat om uw bedrijfsnetwerk. Het hele interne IT-proces nemen wij voor u  uit handen en wordt volledig door ons beheerd! Het begint met monitoren van uw systemen. Deze benadering zorgt ervoor dat elke verstoring automatisch aan ons word doorgeven waarop wij adequaat actie ondernemen.

Het beheren van systemen is niet alleen monitoring. Regelmatig onderhoud van servers en werkstations zorgt ervoor dat al uw apparatuur altijd over de laatste software beschikt waardoor uw netwerk blijft functioneren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw back-up dagelijks word verzorgd door ons, zodat de data van uw bedrijf altijd veilig bij ons in de CLOUD staat.

Wij monitoren op belasting en bereikbaarheid en krijgen automatisch melding bij een storing, Uiteraard wordt u ook op de hoogte gehouden door ons monitoringsysteem per email en per telefoon. Ook bij overbelasting van servers & netwerk apparatuur wordt een melding gemaakt in ons monitoringssysteem, zodat wij hierop direct kunnen inspelen. Niets is zo fijn dat u en uw bedrijf probleemloos aan de slag kunnen, hier doen we het tenslotte allemaal voor!

Onderhoud is ontzettend belangrijk aan uw server. Indien dit namelijk niet wordt gedaan dan kunnen er problemen optreden. Door uw server te onderhouden blijft uw server correct en stabiel functioneren. Ook monitoren wij uw server zodat we bepaalde incidenten voor kunnen zijn.
Indien u of één uw medewerkers technische ondersteuning nodig heeft, kunnen wij fysiek bij u op locatie komen of kunnen u helpen via onze hulp op afstand tool. Wij proberen altijd dezelfde dag technische problemen op te lossen. Tevens zijn wij 24/7 bereikbaar als u een storing heeft of andere calamiteiten gerelateerd aan onze diensten.
Indien u gebruik maakt van onze support- of onderhoudsdienst dan betaald u ons uurtarief exclusief B.T.W. De kosten worden netjes op een rij gezet op een verzamelfactuur die op het einde van de maand wordt gefactureerd. Indien u geen problemen heeft betaald u dus niks.
WIFI is tegenwoordig niet meer weg te denken! Al helemaal niet op de zakelijke markt. Wij bieden WIFI aan voor iedereen. Stabiel, veilig & snel. Het geheim zit hem in goede apparatuur en het in kaart brengen van waar een WIFI punt het beste zijn werk kan doen.

Alle onze netwerk producten worden beheerd vanuit onze CLOUD. Heeft u een storing dan kunnen wij u op afstand van dienst zijn om het probleem voor u vakkundig en snel op te lossen.

IT-Wizzard heeft jarenlang ervaring op het gebied van netwerkbeheer en heeft voor elke branche of particulier de beste WIFI oplossing in huis!

Wij komen vaak tegen dat de klant zelf probeert om een WIFI netwerk uit te breiden via zo geheten WIFI extenders. Vaak weet de klant niet dat deze WIFI extenders juist een averechts effect op de internet snelheid hebben.
Voordat wij aan uw WIFI netwerk gaan sleutelen gaan we eerst in kaart brengen hoe de huidige staat van uw WIFI netwerk is. Via deze weg komen wij tot een conclusie hoe wij uw WIFI netwerk kunnen verbeteren.
Aangezien deze werkzaamheden bij u op locatie moeten worden uitgevoerd hanteren wij hiervoor ons uurtarief exclusief B.T.W. exclusief bijkomende kosten diverse apparatuur.
Een router zorgt er voor dat meerdere apparaten tegelijkertijd op het internet kunnen. Ook deelt een router DHCP uit om alle apparaten te voorzien van een dynamisch IP adres. Om een router professioneel te laten installeren bent u bij IT-Wizzard aan het juiste adres.
Wij installeren maandelijks een enorm aantal routers. Hierdoor hebben we ervaring met een groot scala aan diverse merken. Wij maken gebruik van kwaliteitsmerken waardoor wij een betrouwbaar netwerk creëren.
Routers voor bedrijven, ook wel Enterprise routers genoemd, zijn een stuk uitgebreider. Deze routers zijn vaak sneller en hebben een groot aantal aan software matige opties. Met deze routers kunt u het maximale uit uw bedrijf halen. IT-Wizzard beheert en installeert routers voor diverse organisaties en bedrijven. Ook als particulier kunt u hiervoor bij ons terecht.
Een modem router is een modem en router in een compact apparaat. Vaak krijgt u deze apparaten van uw provider. Echter is het WIFI signaal op deze apparaten niet heel sterk. Om dit probleem op te lossen plaatsen we een extra WIFI punt om dit te verhelpen.
Een switch kunt u zien als een stekkerdoos voor netwerkaansluitingen. Door middel van een switch kunt diverse apparaten aansluiten die u wilt voorzien van een netwerk. IT-Wizzard beheert diverse switches voor organisaties en bedrijven. Uiteraard kunt u als particulier ook bij ons terecht voor deze diensten.
Voor thuis en alledaags gebruikt heeft u vaak genoeg aan een unmanaged switch. Deze switch is simpel qua gebruik en hoeft niet geconfigureerd te worden.
Voor zakelijk gebruik installeren wij vaak managed switches. Deze switches zijn volledige te configureren en per poortje in te stellen. Ook qua beveiliging haalt u meer uit een managed switch.
Een NAS systeem is de perfecte oplossing om bestanden op te slaan en te delen van elke computer binnen uw huis en of kantoor. Ook kunt u op afstand inloggen op het apparaat om bepaalde bestanden op te halen over de gehele wereld. Wij maken uitsluitend gebruik van het merk Synology, omdat deze systemen aan onze kwaliteitseisen voldoen.
De kosten hangen geheel af van wat voor apparaat u kiest.
De apparaten van Synology worden wekelijks ge-update, op die manier worden alle kwetsbaarheden gedicht. Hierdoor word de kans op inbraak op uw apparaat geminimaliseerd.
Indien u uw NAS wilt back-uppen bieden wij hiervoor ons back-up abonnement aan. U heeft al een abonnement vanaf  €50,- inclusief BTW

Neem contact met ons op