IP Camera beveiliging

Bescherm uw woning of pand tegen ongewenste bezoekers
 
Uw huis of pand is een plek waar u zich veilig moet voelen. Soms is het nodig om uw huis of pand te beveiligen voor onbevoegden. Een camerasysteem is hier een perfecte oplossing voor. Er zijn verschillende soorten camerasystemen: Zoals analoog en digitaal. Wij maken uitsluitend gebruik van digitale IP-camerasystemen aangezien de mogelijkheden hiermee groter zijn.

Vrijblijvend een offerte

We komen eerst langs voor een intake gesprek. Wij gaan met u een plan maken waar de camera’s moeten komen te hangen en we beslissen met u wat voor opslag systeem u nodig zult hebben. Ook bekijken we hoe we het beste de bekabeling kunnen trekken. Vanuit deze informatie komen wij met een offerte op maat.
Bekijk overal ter wereld uw beelden op Smartphone, tablet, PC en Tablet Tijdschema’s Notificaties per mail en sms Bewaar uw beelden een maand lang Makkelijk in gebruik 24/7 camera bewaking Goed beveiligd
Een N.V.R. is een enorm simpel camerasysteem. Dit systeem bewaakt u eigendommen 24/7 en u kunt de beelden bekijken op een beeldscherm die aan de N.V.R. is aangesloten. Het systeem is erg simpel te bedienen en kan één maand lang de beelden bewaren. De beelden worden automatisch overschreven als de maand om is.
Met een N.A.S. systeem zijn de mogelijkheden groter dan met een N.V.R. u kunt de beelden op al uw apparaten over de hele wereld bekijken (u hoeft dus geen vaste monitor aan te sluiten op uw apparaat). Ook kunt u speciale features instellen zoals notificaties als er bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd. Ook kunt u een volledig camera plan maken waardoor u een enorm dynamisch camerasysteem heeft.
Wij maken uitsluitend gebruik van camera’s die beschikken over POE (Power over internet). Dit is een techniek dat de camera’s worden voorzien van stroom via de netwerkkabel. Wij maken gebruik van kwaliteit kabel waardoor storingen of kabel breuken enorm beperkt is. Wij proberen altijd een manier te vinden om de bekabeling zo on opvallend mogelijk weg te werken.