IP camera beveiliging

IP Camera beveiliging

Uw huis of pand is een plek waar u zich veilig moet voelen. Soms is het nodig om uw huis of pand te beveiligen voor onbevoegden. Een Camera systeem is hier een perfecte oplossing voor. Er zijn verschillende soorten camera systemen: Zoals analoog en Digitaal. Wij maken uitsluitend gebruik van Digitale IP-camera systemen aangezien de mogelijkheden hiermee enorm zijn.

Hoe gaat het in zijn werk

We komen eerst langs voor een intake gesprek. Wij gaan dan met u een plan maken waar de camera’s moeten komen te hangen en we beslissen met u wat voor opslag systeem u nodig zult hebben. Wij maken voor u dan een offerte op maat en gaan voor u aan de slag indien akkoord.

Mogelijkheden

• Bekijk overal ter wereld uw beelden op Smartphone, tablet, PC & Tablet
• Tijdschema’s
• Notificaties per mail en sms
• Bewaar uw beelden een maand lang
• Makkelijk in gebruik
• 24/7 camera bewaking
• Goed beveiligd

N.V.R. Systeem (Opslag)

Een N.V.R. is een enorm simpel camera systeem. Dit systeem bewaakt u eigendommen 24/7 uur en u kunt de beelden bekijken op een beeldscherm die aan de N.V.R. is aangesloten. Het systeem is erg simpel te bedienen en 1 maand lang de beelden bewaren. De beelden worden automatisch overschreven als de maand om is.

N.A.S. Systeem (Opslag)

Met een N.A.S. systeem zijn de mogelijkheden groter dan met een N.V.R. u kunt de beelden op al uw apparaten over de hele wereld bekijken(U hoeft dus geen vaste monitor aan te sluiten op uw apparaat). Ook kunt u speciale features instellen zoals notificaties als er bijvoorbeeld beweging wordt gedetecteerd. Ook kunt u een volledig camera plan maken waardoor u enorm dynamisch camera systeem heeft.

Bekabeling

Wij maken uitsluitend gebruik van camera’s die beschikken over POE (Power over internet). Dit is een techniek dat de camera’s worden voorzien van stroom via de netwerkkabel. Wij maken gebruik van kwaliteit kabel waardoor storingen of kabel breuken enorm beperkt is. Wij proberen altijd een manier te vinden om de bekabeling zo on opvallend mogelijk weg te werken.

Kan u een dienst niet vinden?

  • Het kan zijn dat er een dienst niet op onze website staat maar dat wij deze wel leveren. mocht dit zo zijn kan u telefonisch contact met ons opnemen via: 085 0290 591.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.