Diensten

Onze diensten

Computer reparatie service

Computer kapot? Laat hem door IT-Wizzard in harlingen vakkundige repareren. Wij voeren reparaties uit op zowel computers als op laptop’s, ongeacht het merk!

Apple Macbook reparatie service

Apple apparaten zijn ijzersterk maar ook een apple apparaat kan defect raken.

Scherm reparaties

Wanneer uw scherm stuk is hoeft u gelukkig niet uw apparaat weg te gooien. Een beeldscherm gaat kapot door een ongelukje, of soms spontaan. Wij vervangen uw beeldscherm vakkundig en zorgen er weer voor dat u weer jaren kan genieten van uw apparaat.

Smartphone & Tablet reparaties

Wanneer er iets stuk is aan uw telefoon of tablet hoeft u gelukkig niet uw apparaat weg te gooien.

Moederbord reparatie voor laptops

Het moederbord is een essentieel onderdeel van uw computer. Het moederbord zorgt er namelijk voor dat alle componenten in uw computer met elkaar kunnen communiceren. Indien uw moederbord beschadigd is kunnen er problemen optreden. Wij kunnen moederbord repareren!

Computeronderhoud

Computer traag? Vaak is het dan tijd voor computeronderhoud! IT-Wizzard is gespecialiseerd in computeronderhoud voor zowel computers als laptops.

Netwerkinfrastructuur

IT-Wizzard in Harlingen kan u helpen met alles op gebied van netwerken zoals: server, routing, switching, WIFI en het trekken van netwerk bekabeling!

Hulp aan huis

IT-Wizzard in Harlingen komt ook bij u aan huis! Voor diverse computer, netwerk & server problemen. Wij helpen u verder op weg waar nodig!

Aansluit & installatie service

Net een nieuw apparaat gekocht en lukt de installatie niet? Laat het apparaat installeren en / of aansluiten door IT-Wizzard. Wij sluiten uw apparaat vakkundig aan en zorgen ervoor dat uw apparaat wordt ingesteld.

WIFI oplossingen

Traag WIFI netwerk en niet overal bereik in uw huis. IT-Wizzard lost het voor u op! Wij bieden betrouwbare WIFI oplossingen die 100% goed werken!

DATA Recovery

Uw computer kapot, vaak zijn uw bestanden nog intact en kunnen wij uw bestanden doormiddel van DATA recovery weer terug krijgen!

Windows Server

IT-Wizzard is gespecialiseerd in het opzetten,beheren & onderhouden van windows server omgevingen. Wij kunnen de gehele IT voor uw bedrijf uit handen nemen!

IP camera beveiliging

Als u IP Camera’s door IT-Wizzard laat plaatsen dan weet u dat u veilig zit. Overal uw beelden bekijken op uw smartphone en tablet ook al bent u niet thuis!

Zakelijke Hosted Voip telefonie

Wilt u een professionele uitstraling en een efficent telefoon systeem dan is Zakelijke hosted Voip telefonie iets voor u!

Virus Bestrijding

en virus kan enorm vervelend zijn! U kunt het voorkomen door een goed Anti-virus pakket te kopen en te installeren, maar ook dan kan soms een virus onopgemerkt uw computer besmetten. Dit kan enorm vervelend zijn en soms zijn de gevolgen daar van niet te overzien! IT-Wizzard weet hier raad mee!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.