Console Reparaties

Spelcomputer Game over? Laat hem repareren!
 

Afspraak

Eerst wordt er een afspraak gemaakt.
Meer informatie "Afspraak"

Aanmelden

Uw apparaat wordt aangemeld in ons computersysteem.
Meer informatie "Aanmelden"

Diagnose

Er wordt een diagnose gemaakt van uw apparaat. Dit is nodig om de oorzaak te vinden en een prijsafspraak te maken.
Meer informatie "Diagnose"

Aan de slag

We gaan bezig met uw apparaat. U kunt continue de status volgen via ons unieke online platform.
Meer informatie "Aan de slag"

Voltooid

Zodra uw apparaat voltooid is krijgt u van ons een SMS bericht en een email bevestiging.
Meer informatie "Voltooid"

Afspraak

Er wordt een afspraak met u gemaakt om uw apparaat op te halen. Ook kunnen wij uw apparaat bij u brengen.
Meer informatie "Afspraak"
Uw game console start niet meer op of uw game console is ontzettend traag? Dan is er meer aan de hand! Laat hem vakkundig repareren en/ of onderhouden door een van onze specialisten. Wij repareren momenteel uitsluitend PlayStation en Xbox Consoles. Alle onderdelen zijn voor 90% uit voorraad leverbaar. Doordat wij uit eigen vooraard leveren is de reparatie duur veel korter dan bij diverse andere partijen. Daarnaast zijn al onze onderdelen 100% compatible met uw console.  

Reparaties

Indien uw console continue uitvalt of indien hij erg warm wordt dan ondervindt het apparaat koelingsproblemen. Wij adviseren u niet te lang door te spelen met deze klachten in verband de levensduur van uw apparaat.
Indien bepaalde spellen niet meer geïnstalleerd willen worden of indien uw besturingssysteem is gecrasht dan kunnen wij uw console voorzien van een vers besturingssysteem doormiddel van een herinstallatie. Daarnaast kunnen wij ook een herinstallatie uitvoeren als u uw console wil verkopen.
Indien uw harde schijf vol raakt of te veel draai uren heeft gemaakt waardoor er slijtage is ontstaan dan raden wij u aan uw harde schijf te vervangen. In vele gevallen adviseren wij een SSD. Dit is een nieuwer type schijf die de prestaties van uw console aanzienlijk verbeterd. Dit komt omdat er geen bewegende onderdelen meer in een SSD zitten. Indien uw harde schijf aan vervangen toe is dan zal dit in de diagnose bij ons naar voren komen.
Onze specialisten weten als geen ander hoe vervelend het is als het NAT Type niet goed is ingesteld in uw router! Het is ontzettend belangrijk dat uw NAT Type op 2 of 1 staat. Staat uw NAT Type niet goed dan ervaart u stabiliteit problemen bij het online gamen. Wij kunnen deze problemen voor u op locatie verhelpen.

Goed om te weten

Bij IT-Wizzard doen wij altijd ons uiterste best om uw reparatie zo snel mogelijk af te ronden. Wij proberen altijd uw apparaat binnen 4 dagen gereed te maken.
Als de reparatie kosten relatief laag blijven dan is het de moeite waard om uw apparaat te laten repareren, u heeft hier immers geen nieuw apparaat voor. Indien de reparatiekosten te hoog worden dan geven wij u eerlijk en transparant advies voor bijvoorbeeld een nieuw apparaat.  
Wij geven altijd eerst een prijsopgave voordat wij met uw apparaat aan de slag gaan. Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren dan betaald u alleen diagnose kosten bij ons van €37,-
Indien u kiest om uw apparaat niet te laten repareren dan betaald u alleen diagnose kosten bij ons van €30,-
Met ons online reparatie platform kunt u continue de status van uw reparatie bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte in welk proces uw apparaat zit. 
Indien u uw apparaat niet zelf kan langs brengen dan kunt u er voor kiezen om uw apparaat te laten ophalen of langs te brengen. Als wij uw computer weer retour brengen dan sluiten we hem kosteloos voor u aan. Onze bezorgservice is kosteloos in: Harlingen! Buiten Harlingen betaald u €10,- voorijkosten en €0,29 de kilometer