Computer reparatie service

Computer reparatie service

  • Elk elektronisch apparaat kan defect raken, zo ook uw computer en / of laptop. vaak is het voordeliger om uw computer te laten repareren. IT-Wizzard maakt het mogelijk om uw computer vakkundig te laten repareren. Wij repareren alle merken computers en laptops en zorgen ervoor dat uw apparaat weer tip top werkt. Wij hebben al jaren lang ervaring in het repareren van computers en kunnen u dus met elk computerprobleem helpen.

Tijdbestek

  • Wij streven ernaar om uw computer zo snel mogelijk te repareren. Indien wij alle hardware componenten op voorraad hebben zullen wij er alles aan doen om uw apparaat binnen 4 dagen klaar te hebben.

Repareren de moeite waard?

  • Soms is het de moeite niet waard om uw computer te laten repareren. Dit hangt af van enkele factoren zoals leeftijd, eventueel opgelopen schade of incompatibiliteit. Wij geven u dan eerlijk advies voor een nieuwe computer of indien het mogelijk is, kunt u er als nog voor kiezen om het apparaat te repareren.

Locatie reparatie

  • Wij doen reparaties vooral bij ons op kantoor. Indien wij uw apparaat bij u op locatie moeten repareren dan is daar een mogelijkheid in, Wij hanteren dan een tarief van € 22,50 per uur exclusief bijkomende kosten van diverse hardware componenten.

Apparaten die wij kunnen repareren

  • Laptop’s, computers, servers, en bepaalde randapparatuur.

Online uw reparatie status bekijken

IT-Wizzard maakt gebruik van een uniek systeem waarmee u online de status van uw reparatie kunt bekijken. Hierdoor weet u precies wat er met uw apparaat gebeurd. Als uw reparatie voltooid is krijgt u automatisch een SMS bericht van ons. 

Kan u een dienst niet vinden?

  • Het kan zijn dat er een dienst niet op onze website staat maar dat wij deze wel leveren. Mocht dit zo zijn kan u telefonisch contact met ons opnemen via: 085 0290 591.

 

 

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.