Branches

Voor elke branche hebben wij passie voor ICT
IT-Wizzard heeft veel ervaringen van particulieren diensten zoals, reparaties, consumenten netwerken, hulp aan huis etc. IT-Wizzard is uw betrouwbare partner voor al uw computer problemen!
ZZP-ers hebben ook een IT-er nodig veel ZZP-ers hebben het erg druk met ondernemen en hebben uiteraard geen tijd voor langdurige computer storingen en of onderhoud. IT-Wizzard is uw betrouwbare partner zodat u niet na hoeft te denken over ICT zaken!
Wij hebben veel ervaring op het gebied van Automatisering. Automatisering speelt vaak een grote rol in het MKB. Wij zorgen voor een passende IT omgeving en plegen onderhoud waar nodig. Ook voor advies bent u bij ons aan het juiste adres. IT-Wizzard is uw betrouwbare partner en aanspreekpunt voor de ICT van uw organisatie!
IT-Wizzard heeft enorm veel ervaring op gebied van primair onderwijs. Wij ondersteunen de basisscholen met Vol passie en enthousiasme. Wij geven ondersteuning aan de eindgebruikers en lossen diverse storingen op in het veld. Ook kunnen wij de automatisering op ons nemen. Wij hebben onderanderen te maken met de volgende systemen: De klas.nu, Skool, MOO, Parnasys, Parro, CITO LOVS, Basispoort, Prowise, Prowise presenter, DIGI Borden, Malemberg, Prowise Go, Zuludesk etc