Apple Macbook reparatie service

Apple Macbook reparatie service

Apple apparaten zijn ijzersterk maar ook een apple apparaat kan defect raken. Soms komt dit door val, stoot- of waterschade maar het kan ook komen door een onhandig ongelukje. Wij repareren bijna alle Macbooks van apple en zorgen er voor dat u weer jaren lang kan genieten van uw apple apparaat!

Accu vervangen

Kan Uw laptop niet meer los van de adapter functioneren? Is de accu steeds sneller leeg? Met een nieuwe accu wordt Uw laptop weer een draadloos apparaat.

Toetsenbord vervangen

Is het interne toetsenbord van de laptop kapot? Werken bepaalde toetsen niet meer? Geen nood, want dankzij de snelle en vakkundige toetsenbordvervanging heeft u de gerepareerde laptop binnen enkele dagen weer terug met een volledig nieuw toetsenbord!

Adapteraansluiting repareren

Maakt de adapter geen contact met meer met Uw laptop? Of laadt hij pas op wanneer u met het stekkertje wiebelt? Dan is de interne adapteraansluiting oftewel het DC-jack vaak stuk.

Moederbord repareren

Is Uw laptop nat geworden? Of gaan er wel wat lampjes branden maar start de laptop verder niet meer op? Dan is er meestal wat mis met het moederbord van u laptop.

Harde schijf vervangen

Is de harde schijf van Uw laptop stuk? Of wil u graag meer opslagruimte? Dan ben u hier aan het juiste adres.

Online uw reparatie status bekijken

IT-Wizzard maakt gebruik van een uniek systeem waarmee u online de status van uw reparatie kunt bekijken. Hierdoor weet u precies wat er met uw apparaat gebeurd. Als uw reparatie voltooid is krijgt u automatisch een SMS bericht van ons. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.